Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mekk Elek úr

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi posztban Bélabácsi nevű kommentelőnk egyik kommentjét emelnénk ki, mert tökéletesen bemutatja, mennyire nincs könnyű dolga annak, aki nem építőipari mesterembernek tanult.  Ma már - tisztelet a nagyon kevés kivételnek, szerencsére találkoztam ilyennel is - az…..
Az alábbi levelet még a blog tetszhalála előtt, tavaly októberben kaptuk. A levél írója - legalábbis az aláírás alapján - egy mérnöki irodában dolgozik, érdemes talán elolvasni, amit ír. Aztán a kommentekben jól leírni, hogy miben van/nincs igaza. Eléggé elkeseredve olvasom…..
Mekk Mester Az ikerház nyomora 2014.07.07 15:35:28
Neked is van egy vidám, szomorú, tragikus, szóval tanulságos sztorid, ahol a mesterek megkeserítették az éled egy egyszerűnek tűnő feladat túlbonyolításával? Írd meg nekünk! A levelekből minden olyan információt kiszedünk, ami alapján egyértelműen azonosítani lehetne a…..
Neked is van egy vidám, szomorú, tragikus, szóval tanulságos sztorid, ahol a mesterek megkeserítették az éled egy egyszerűnek tűnő feladat túlbonyolításával? Írd meg nekünk! A levelekből minden olyan információt kiszedünk, ami alapján egyértelműen azonosítani lehetne a…..
Mekk Elek úr 2014.07.04 12:55:27
@Bélabácsi: A 2016-os posztot ellőttétek, de ezt külön kiemelném majd valamelyik nap, ha nem baj.
Pálma még az eddigi kényszerszünet előtt elküldte, mekkorát szívott a vízszerelővel. Szépen, pontokba szedve ömlik a keserűség, és úgy látszik, a mester tényleg mindent eltolt, amihez csak hozzáért. Eleinte még nevettem, aztán hümmögtem, a 8 éves gyerek szartartályos…..
Eleget ekéztük már az építőipart, jöjjön egy határterület. Pét3r sztorijában a bútorasztalos a főszereplő. Nem akartunk nagy dolgot, a nappalit akartuk berendezni. Sajnos elég hülye elosztású helyiség, szóval miután végigkutattuk az összes szóba jöhető boltot, úgy…..
Történelmi pillanat: az első olvasói történet! Zsolt a parkettással és fizikával is megküzdött. Az eredeti történetben név és telefonszám is szerepelt, azokat kivettem. Egy lakásban általában csak akkor derül ki, hogy valami hiba van, mikor először használni kezdjük az adott…..
Mekk Elek úr 2013.09.26 16:14:46
@Visionstar: @kobalt: @Tiltsuk Bea: a kép csak illusztráció (nem is kapna levegőt szegény mester abban a fura maszkban).

@Faby: bocs, telefonban mellényúltam, és véletlenül kimekkmesterkedtem. Elméletileg már visszaengedtem. :)
Új építésű lakópark, ahol az építtető több év alatt, szép sorjában húzta fel az ingatlanokat. Az utolsók között értékesített lakásnál a mit sem sejtő első tulajt érte utol az időközben ki nem fizetett, és igencsak bepipult alvállalkozók bosszúja. Mint később…..
Mekk Elek úr 2013.09.26 08:11:17
@Never: Írtam az elején, hogy _mindenkinek_ tartozott a megbízó, nem egy lakás árával, hanem mondjuk tízzel. Például ezért nem szóltak. Meg azért, mert én még sosem hallottam kőművestől olyat, hogy azért ő megnézetné azt a konnektort ott, vagy hogy szerinte az a vízvezeték-csatlakozás ott fura. Soha nem szólnak, akkor sem, ha nagyon durva hibát látnak, mert az nem az ő dolguk.

A javítást egy másik alvállalkozó csinálta meg, természetesen nem ugyanaz, aki eredetileg trollkodott.
Hogy miért indítjuk ezt a blogot? Mert a felújításról meg az építkezésről mindenkinek van egy rémtörténete. Nem volt nagy a fürdőszobánk a hetedik kerületi bérház második emeletén, de az előző lakó ízlése miatt legalább szép sem. Egyhússzor egynegyven, rózsaszín…..
Mekk Elek úr 2013.09.24 16:09:12
@Don Quixote de la Ferko: Nagyjabol igazad van, tanultam is a dologbol. Bar attol, hogy afat nem fizettem, meg a munkat elvegezhette volna. :)