Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyikita Szergejevics Zájcsik

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan fordulhat elő, hogy a személyes betegkartonomban több olyan vizsgálat szerepel, amelyet – mivel korábban semmi nem indokolta – nem végeztek, nem is végezhettek el rajtam. Tisztelt Praxis blog!   Az utóbbi időben nagyon elment a blog a gyógyszerekkel kapcsolatos cikkek irányába, én most egy…..
"Azt mondta az LG-s, hogy ... ők kijelzőhibával adták el ezt típust az Emagnak, és hogy ezt ők hibátlanként árulják, az nem az ő bajuk."  Hogy mi van? És vajon miért nem cserélik ki a rosszul kitöltött garancialevelet? Pláne, miért nem küldenek újat?  Sziasztok! Black Friday akcióban vásároltam…..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2016.05.11 13:29:57
@The Good Boy !: Érdekes, amit írtál a Philips fejlesztőmérnökről. Ezt a sztorit ugyanis már hallottam több más cég tekintetében. Például a BMW mérnök nem venne autót a saját gyárából, mert ismeri minden rossz tulajdonságát. Nálunk a kecskeméti gyárban dolgozó mérnök se venne mergát, mert ő házon belül tájokozódott minden szarról. Aztán Esztergomban, a Suzy gyárban ugyanez.

De ha megnézed, mindenki csak a saját gyártmánya rossz oldalát emlegeti fel. Ettől függetlenül az adott terméknek nagyon sok jó tulajdonsága is van, ami nap mint nap megkönnyíti az életedet és boldoggá tesz. Ilyen alapon soha nem vennék semmit, mert mindennek van rossz oldala. Mérlegelni kell pro és kontra, hogy mit nyersz, mit veszítesz, ha az adott terméket vásárolod.
Annyit segítek, hogy életének abban a szakaszában kúrta meg a legtöbb gruppie-t, amikor hosszú hajjal, rikító göncökben, ronda nőnek sminkelve énekelgetett mindenféle faszságokat frontembereskedett..
Subba Kukatündér 2014.09.17 12:08:27
Gyűjtsétek szelektíven a szemetet az autóban is! ..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2014.09.17 13:30:00
@karlmax: Takarodjál innen, ne ezt a szent blogot szpemmeld tele! Sötétzöld!
A "Legographer" Andrew Whyte angol fotográfus egy érdekes és egyben mókás koncepciója. Ebben egy apró Lego figurát láthatunk egy fényképész személyében. A kis műanyagfigura már az egész Egyesült Királyságot, sőt, a világ nagy részét átutazta Whyte zsebében. Andrew magával…..
Hiába állították elő itt a Magyar Néphadsereg lőszerigényének csaknem a felét-, a nagyszámú selejt miatt a katonaság csak ritkán vette át a termékeket. Az egykori Tömegcikk (Andezit) Művek Nemzeti Vállalat déli bejárata (Fotó: Kizmus Szabolcs/Hadsz)..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2013.12.23 21:08:53
@don-kanyar: Hehh, ezt mondta a Mel Gibson is, amikor elkezdték üldözni a titkozatos szolgálat: hatszáz összeesküvés elméletet publikáltam, úgyhogy most nem tudom, hogy melyikről derült ki, hogy igaz!

Úgy értem, ha írsz egy cikket a kormánybunkerről (amiről mellesleg már sokan írtak) és az az utolsó információ, hogy 1950-ben bezárták, akkor ugyan már miért lőnének tarkón, ha titokban újra megnyitották és te most buktatod a vonalat azzal, hogy írsz róla? Azt a tényt már nem vagy köteles tudni! Az újranyitás tényét gondolom nem hozta le három országos napilap! Ha én írnék egy cikket Trója romjairól, akkor tuti nem kérném a Török Honvédelmi minisztérium jóváhagyását, mert igaz, hogy most az Törökországban található, de pár ezer éve már csak rom az egész!

Azt akarom kifejezni, hogy hol az az egészséges határ, amikor már úgy írhatok dicső múltú honvédelmünk mindenkit érdeklő titkos bázisairól, hogy a cikk publikálása előtt nem kell a Honvédelmi Minisztérium sajtó osztályával jóváhagyatni, hátha esetleg újra működik titokban?

Különben is, az oroszok tudtak róla, mert részt vettek az építésében, a NATO már tud róla, hiszen a szövetségesünk, valószínűleg számukra ezért már nem titok, rohadjak meg, tényleg nem értem, hogy az ország saját állampolgárai elől miért kell titkolni?!? Hiszen a mi adónkból épült!
Subba Dedó 2013.12.23 09:06:38
..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2013.12.23 13:34:18
@JohnnYC: Cigányok ezek mind.
Napi Borzasztó Szóvicc D on skin 2013.11.11 12:01:02
snbora nem tétlenkedett. Ezeket küldte nekünk:Ha egy lezárt bőröndben érkezik egy tudományos természetfilm, akkor annak mi a számzára?Valamint:Az orvosok elmennek kaszinóba."Tegyék meg tétjeiket!""Műtét is jó lesz?"..
- Te Béla! Van nekünk videótárunk a UPC-nél?- Nincs.- Te Béla! Akkor hogyan nézzük majd a kárpótlásként járó ingyen filmeket?- Letöltjük, ahogy eddig. A blog már elköltözött, de a cikk folytatódik a blog.pabblo.hu-n...
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2013.11.12 23:38:40
@Gera: Azért ez egy _picit_ sántít, mert mit ér az az internetszolgáltatás, ami csak a szolgáltatómig ér el? Így kábé azzal egyenértékű a példád, hogy be vagyok kötve az ELMŰ hálózatába jó minőségű rézkábellel, csak épp a drótból nem jön áram.
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..
  Sok nőnek halvány sejtései sincsenek arról, hogy  triviálisan egyszerű fogásokkal ő is megvédhetné magát erősebb testalkatú támadójával szemben! A nők elleni támadások, de különösen  nemi erőszak elkövetése mindig nagy felháborodást kelt a társadalomban. Ez nem…..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2013.07.29 10:14:53
@ErrOr: Nekem is első dolgom lenne HÁTULRÓL elkapni a nő nyakát, hogy se sikítani, se ellenálni ne tudjon és úgy vinném le a földre.

Mondjuk ha meg úgy leütik a nőt, hogy elveszíti az eszméletét, akkor pláne nyert ügye van a támadónak.
Nacionalistának tartják, pedig egy liberális pártból indult, hajthatatlan ellensége a korrupciónak és a lopásnak, miközben pont azért ítélték öt év börtönre a minap, mert állítólag sikkasztott. A blogján magyar vonatkozású esetet is megjelentető Alekszej Navalnij harca…..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2013.07.27 14:16:10
@Anna Toth: Már korábban gondolkodtam olyan választási kampányban, ahol nem azt sorolnánk fel, hogy mit fogunk csinálni, hanem vennénk példákat a jelenleg kormányon lévő párt korrupt működéséből és azt mantráznánk a választók fülébe, hogy mit NEM csinálnánk. A lista jó hosszú, tuti befutó lenne.

:-)
Subba Bírósági jegyzőkönyvek 2013.07.23 18:37:11
Az alábbiak mintha magamat hallanám szó szerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből:- Maga szexuálisan aktív?- Nem, én csak ott fekszem.- Mikor van a születésnapja?- Július tizenöt.- Melyik évben?- Minden évben.- Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?- Igen.- És…..
Subba Subba tetkó: Torokvagina 2013.07.24 09:06:43
Ellövöm én is: teljesen új értelmet nyernek a "mélytorok" és a "torkonbaszlak" fogalmak. Merész, nem mondom. ..
Nyikita Szergejevics Zájcsik 2013.07.24 23:27:18
@wmiki: Ööö, az Állami Egészségügyi Központba járok, rendel ott egy doki (gondolom kapott diplomát az orvosi egyetemen, ha már egyszer orvosként kártékonykodik), akinek nagyobb lángnyelv van a fél nyakán, mint Dzsordzs Klúninak volt az Alkonyattól pirkadatig-ban.