Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kübli

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan 9 éve szerveznek tüntetéseket. De célravezető-e békésen masírozni, és meghirdetett időpontban újabb városnéző sétát tenni a tömeggel? Az elmúlt években rendszeresek voltak a demonstrációk. A hatalom mindig adott rá okot. Hol politikai pártok, hol civil szervezetek kezdeményezték a békés…..
kübli 2019.01.08 09:18:39
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
kübli 2017.12.09 17:09:24
@midnightcoder2: A Soros kampány egyáltalán nem kizárólagosan Soros személyéről szól! Minden ellenzéki személy és civil társaság soros bérencnek van megbélyegezve! Ezeket a csoportokat is megfélemlíti ez a náci módszereket idéző dehumanizálás. Ezért ez üzenet értékű. Ha csak egy nagyon rosszul sikerült vicc lenne, akkor miért nem szedi le onnan ez a faszfej?
kübli 2017.12.09 19:25:58
@Scott Tenorman Must Die: nem mondod, hogy csak most lettél náci?!
kübli 2017.12.09 20:25:39
@Scott Tenorman Must Die: akkor szólj a munkaadódnak, hogy mentsen fel a kommentek kötelező olvasása és a trollkodás alól!
A propagandaminiszter egy fórumon arról beszélt, hogy ha a kormány szét is veretne tüntetéseket a rendőrséggel, az nem a kormány hibája, hanem kizárólag a magyarországi kiképzőtáborokban felkészített tüntetőké, akik azért akarnak attakot kiprovokálni, hogy instabilitást idézzenek elő...
kübli 2017.05.29 12:32:23
Többen, többször neki mentek Orbánnak: olyan dolgokat tett a múltban, amivel zsarolhatóvá vált és zsarolják is.De miért pont most jöttek elő ezek a vádak és miért pont zsarolással vádolják? Mondani könnyű, a valóságban azonban nem ennyire egyszerű egy ilyen szituáció. A Gyurcsány által emlegetett…..
kübli 2017.05.22 08:55:12
Világéletemben odavoltam a kutyákért, gyerekkoromban el is hozhattuk nagypapától Ludmillát, majd Fricit, akiket kb. fél év múlva vissza is vittünk hozzá, mert kisiskolásként kibírhatatlan volt a hajnali 5 órás ébresztő. Természetesen fogalmunk sem volt a modernkori kutyatartás mikéntjeiről. De…..
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
kübli 2017.01.23 09:11:55
Azután, hogy Tarlós István "egy radikális kisebbség terrorjának" nevezte a budapesti bringásokat, és bejelentette, hogy egyes buszsávokból és egyirányú utcákból is kitiltanák a kerékpárosokat, már mindenki tudhatta, hogy a budapesti közlekedéspolitika milyen irányba fordult a bringázáshoz való…..
Amíg megy a huza-vona arról, hogy pontosan melyik útszakaszok lettek fizetősek, újra ingyenesek esetleg többször fizetősek, körbenéztünk, hogy melyik ország hogy intézi hasonló ügyeit a környéken. Elöljáróban annyit, hogy ha svájciak lennénk, az éves autópályamatrica 1200…..
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kübli 2013.08.14 09:22:52
Sajnos egyre több a pszichopata az utakon is. Én is naponta járok biciklivel a városban, és néhanapján kocsival is. Mindét járműtípus használatakor kb. ugyanannyi agresszióval szembesülök. . Mindig van egy-két, általában testileg erős,ám idegileg és agyilag igen gyenge "versenyző" az autók volánja mögött. Többnyire nagy értékű, vagy annak látszó gépjárműből ordítanak hülyeségeket. Szentül hiszik, hogy a járművükkel együtt előjogokat és nagy tudást is vásároltak. És az indexről azt gondolják, hogy a gondolatukkal működtethető , nem kell "megerőltetni" hozzá az ujjukat. Ezekkel a szerencsétlenekkel csak annyira kell foglalkozni, amennyi ahhoz kell, hogy elkerüljük a viselkedésük során kialakult veszélyhelyzeteket. Érdekes módon ilyen típusú bringással még nem találkoztam. Ez talán annak tudható be, hogy a városi közlekedésben a bringa egyenletesebb, folyamatosabb és gyorsabb haladást biztosít, kiszámíthatóbb a célba érés időpontja, ezért használóját nem éri olyan jellegű frusztráció, mint az autójában órákig araszoló sofőrt. Nyilván vannak szép számmal, akik a KRESZ szabályait időnként vagy rendszeresen megszegik, akár autóban, akár kerékpáron ülve, de nem hiszem, hogy erre a forgalom többi résztvevőjének kéne felhínia a figyelmet. Erre való a rendőrség. Pláne nem ordenáré stílusban. Ez ugyanis szinte mindig csak ellenállást és agressziót szül.