Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seggturkász Agyturkász

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már posztunk annak kapcsán, hogy a Tesco házhozszállítás helyettesítő termékeket alkalmaz készlethiány esetén. Az világos volt akkor is, hogy az ÁSZF-ben ezt rendesen jelzik, az is, hogy ezeket a termékeket nem feltétlenül kell átvenni, sőt kérdésünkre azt is elmondták,…..
Seggturkász Agyturkász 2015.12.10 15:15:49
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Agyára ment a sok reklámszemét a postaládájában? S. barátunk hosszú és elszánt küzdelemben győzött a Magyar Posta ellen. A végső diadal azonban még messze van, tekintve, hogy a Posta csak a ládadugító piac egynegyedét birtokolja. Azért a kis lépésekben haladás is…..
Seggturkász Agyturkász 2015.08.24 09:41:06
Sosem taxiztam, autót meg leginkább a panorámatető megléte vagy szín alapján tudnék választani, de azt még én is látom, hogy a Citroen honlapjának "Ajánlatok taxisoknak" menüjében ott van a C-Elysee. Hogy aztán ez pont nem annyira alkalmas arra, hogy az ember egész nap benne…..
Seggturkász Agyturkász 2015.08.12 15:01:12
Seggturkász Agyturkász 2015.08.12 16:02:21
@cmx85s: 3F, Francia Fiat Ford
Kell-e itthon vámkezelni a csomagot, ha egy holland cégtől rendelünk kínai telefont? Ez alapján nem, de mondjuk pont itt az is kiderül, hogy ezt nem a Posta dönti el. Megkérdezzük, hogy mi a helyzet az alábbi esetben. Kedves Homár! Május 15-én nemzetközi internetes oldalról…..
A bolt termékeit kézzel összetaperoló vevő nem a kedvencem, de azért az, hogy egy önnön fontosságába vetett hittől dagadó, túlmozgásos biztonsági őr képes legyen rendőri asszisztenciát is mozgósítani egy ilyen ügyhöz, azért elképesztő. A debreceni Auchanban…..
Seggturkász Agyturkász 2015.05.11 11:16:03
@igi1: nem bontotottak fel semmit, az eleve csak be van szórva egy dobozba amiből kiveszed átrakod a zacskóba és leméred magadnak...
Na, most légy okos Domonkos! Ki a hülye? Az utas, aki bevette, hogy elég egy eltépett jeggyel utaznia (mért is lenne elég? azt bárki, bármikor eltéphette volna, se dátum, se semmi nem bizonyítja, hogy ő hol áldozta fel az utazáshoz) vagy már megint a BKV, mert nem ellenőrzi a…..
Seggturkász Agyturkász 2015.04.27 09:56:01
Mai Tchibos ügyünk nagyon emlékeztet arra az esetre, amikor a Media Marktnak sikerült 8 órán keresztül 2 forintért árulnia egy 300 ezres tévét, amit aztán nem akaródzott nekik kivinni. Akkor az MM arra hivatkozott, hogy az online rendelésnél nem úgy van, mint ahogy Egyszerű János…..
Seggturkász Agyturkász 2015.04.23 16:36:19
Beköltözni egy albérletbe 2 hónapra szerződés nélkül, ahol már az első telefon után változnak a feltételek, szexmasszázzsal nyomaszt a főbérlő rokona és nem kapsz kulcsot a szobádhoz??? Ember!!! (Ne nagyon bántsuk a posztert azért, nyilvánvalóan van elég baja.) És igen,…..
Nehogymá, potyára csomagoltam 2-dikán?!? Na fussunk neki még egyszer.  ..
Seggturkász Agyturkász 2015.02.23 12:54:36
Lassan egy hónapja tart a Déli pályaudvar felé vezető alagút rossz állapota miatt a mizéria, legújabb fejleményként pénteken majdnem bejelentettek valamit, aztán mégse. Az utasok meg szívják a fogukat. És az egészet. Tisztelt Cím! Szeretném publikussá tenni a MÁV-START…..
Seggturkász Agyturkász 2015.02.09 09:40:07
A pellengérre állított webshop úgy tűnik a karácsonyi őrületre gyúrt, mert már nem működik, de sorstársaknak esetleg hasznos lesz a posztban említett, azóta 158 fősre hízott FB-csoport. Tisztelt Homár Blog! Egy nagyon fontos üggyel fordulok Önökhöz. Van egy "Webshop" amely…..
Az mennyire biztató már, ha egy hivatalos szerviz a sokadik levél után kicsit bizonytalanul, de megrendel "valamit". A megrendelővel együtt kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az. Kár, hogy még ötöt kell aludni hozzá. (A csodálatos 1919-es mosogatógépet bemutató rajz innen…..
Seggturkász Agyturkász 2014.12.30 09:50:03
@atpijkamo: 10-én dolgozzuk le
Egy Homár olvasó férfi kozmetikai csomagot vett kuponéknál, aztán többrendbeli csalódás miatt harcias amazonként reklamált, ahol olyanokat írt a levélben, hogy "Rendben, elolvastam, de NEM FOGADOM EL a választ." Kíváncsian várjuk a sztori végét, még akkor is, ha a parfüm-nem…..
Seggturkász Agyturkász 2014.12.17 15:13:56
A kehidakustányi Triászban felfedezték az oldszkúl vellneszt. Jacuzzi van, csak nem működik, email nincs, a vacsora viszont másfél kilométer gyaloglással érhető el. Ha a vendég kreatív, feltalálja magát. Kedves Homár! Édesapámnak születésnapjára ajándékba adtunk egy…..
Seggturkász Agyturkász 2014.11.14 14:52:23
@faszópo: lls
Hol szerezze be Kriszta a Acer Aspire V3 772G-t? Acer shop Ipon egyik sem Poll Maker Na ilyen se volt még: Krisztina vásárlás ELŐTT írt nekünk, hogy segítsünk eldönteni, hol vegye a laptopját. Dilemma a posztban, hasznos okosságok jótállás és garancia témában ezen…..
Elfelejtették betenni? Megette valaki út közben? Lenyúlta egy macska vagy a vásárlónál csúszott be a hűtő hátuljába? Esetleg ennél sokkal hátborzongatóbb lett a sorsa szerencsétlen téliszaláminak, amit Cicó keres? Ki tudja. Remélem a Tesco válaszol majd, hogy mi a poliszi…..
Szegény éhes utas elkövette az ősbűnt, elhitte, amit a MÁV-Start a honlapján és a sajtón keresztül állít, vagyis hogy a nyári szezonban olyan vonatokat is indítanak a Balatonra, ahol van utasellátó szolgáltatás. Ez részben persze igaz, hiszen az pl. a cikkben is benne van, hogy…..
Seggturkász Agyturkász 2014.08.06 14:32:34
Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az…..
Seggturkász Agyturkász 2014.08.05 09:27:39
Olvasónk nem is leplezi azt a benne feszülő irigységgel vegyes gyűlöletet, amit a Lajosmizsétől a Nyugatiig megfigyelt események keltettek benne. Nagyon kiváncsiak lennénk a kalauz és a MÁV verziójára is, de a vasúttársaság sajnos egyenlőre nem reagált egyik levelünkre…..
Seggturkász Agyturkász 2014.07.09 09:08:23
Nem mindegy, hogy hova utazik az ember: egy világvárosba (Budapest) vagy egy már a nevében is gyanús helyre (Baja) - röhögcsélhetünk olvasónk történetén, aki ezúttal a szárazföldön, a vasparipára szállva futott bele a telefonon mutogatott pdf és a Hol_a_kinyomtatott_ jegy?…..
Seggturkász Agyturkász 2014.06.27 12:26:24
..
Seggturkász Agyturkász 2014.06.19 09:07:57
Kati meglepődött, mekkora darabokból áll minálunk a konzerv tonhal. A spanyol közértekben bezzeg nem ilyet kapni! De valakinek az ipari hulladékot is el kell adni, nem igaz? Meg olcsóbb is volt biztosan. Hát igen kicsinyke darabok.... VS ..