Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gribbin János

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap indul a Sztárban sztár újabb évada, és ugyan örülünk annak, hogy az elmúlt két év legjobb hazai showműsora visszatér a képernyőre, de azt rettenetesen sajnáljuk, hogy Hajós András már nem lesz ott a zsűriben, mert pompásan elszórakoztatott minket a kis történeteivel…..
Brazilokra szórnák az ország pénzét, ez a kiakasztó, nem a vénaszkenner. Hinnénk, már semmin sem lepődünk meg, ami magyar és futball, erre tessék. Mégis mit lehet arra mondani, amikor valaki azzal veri a mellét, hogy nyugat-európai fizetéseket adna az NB1-ben? Orosz Pál pont…..
Alig nevezték ki a nyíltan kirekesztő és antiszemita Siklósi Beatrixot a közmédia vallási műsorainak élére, egyházi nyomásra máris visszahívják, írja a Hvg.hu. A Népszabadság birtokába került ugyanis egy Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérigazgatójának írt tiltakozó…..
Gribbin János 2014.12.11 21:41:46
@főpilóta: Te segg! Sőt: nagy szutykos valag, érted?
  A tűzszerészek serényen dolgoznak, ám ha bármelyik politikai vagy gazdasági bomba működésbe lép, a kormányzópárt darabokra hullhat. Most derül ki, hogy a Fidesz képes-e túlélni akkora krízist, melyhez foghatót az 1994-es választási bukás óta nem élt át. Fotó:…..
Gribbin János 2014.12.07 00:53:28
A nagy-magyar regék fekete szellemvasútjára felkapaszkodott ócska kis felcsúti hazudozó a messzeségbe révedve mondta tusványosi beszédének legvégén: "Minden megtörténhet". Nem egyszer, hanem kétszer: a nyomaték kedvéért meg is ismételte.

Nos csak egy dologra nem számított. Arra, hogy Simicska újbóli feltűnésével sok elkötelezett fanját gondolkodásra késztette a Fideszen belül. Igen, lassan már puhatolóznak a párton belül, hogy hogyan lehetne OV-t kiiktatni a hatalomból. Ebben a narancsból lassan mélyvörösbe átúszó párton belül ha konkrétan nem is vetődött még fel az utódlás kérdése, de Simicska a háttérből mozgatni kezdett valamit.

Nyilván Lázár készen áll a nagyvezér életművének megfelelő folytatására, s valószínűleg ő is lehet a gyors hatalomváltás után a befutó. De csak rövid ideig: képtelen lesz olyan rendben tartani a pártot, mint tette azt sokáig a nagyvezér. Az igazi változás csak ekkor fog eljönni, és belülről, mert egyrészt az ellenzék egyrészt még ma is végletekig megosztott (lásd ennek a Schiffer nevű vérig sértett politikai selyemfiúnak az aljas nyilatkozatát a veszprémi ügyben), másrészt pedig a Fidesz néhány józanabb vezetője nem akarja majd elengedni a kormányrudat.

Akkor azután - mint ahogy azt nyilatkozta volt egyszer - foghat egy könyvet, s átballagva a ház végébe építtetett stadion üres lelátójára annak csendjében elmélkedhet azon, hogy tényleg "minden megtörténhet".

Ámen!
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
Lassan megszokjuk, volt időnk, lesz még időnk: minden második napra, hétre, hónapra jut egy hír, ami úgy kezdődik, hogy "Újabb stadion épül...". Ami különbözik, a földrajzi koordináták mellett, az összeg. Vagyis a milliárdok száma, amiből a merész álmok valóra válnak.…..
Magyar cég-e ez a Wizzair fapados légitársaság, amely hamarosan a londoni tőzsdére léphet? Szeretjük-e mi magyarok a Wizzairt, vagy árulónak tartjuk? Nem könnyű kérdés, két erősen eltérő álláspontot képviselnek azok, akiknek egyáltalán bármi eszébe jut e kérdésről, akik…..
Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről.…..
Izgalmas péntek elé nézünk - percrőlpercrével és egyéb audiovizuális nyalánkságokkal készülünk. Nem, nem akciós a szívlapát a teszkóban, hanem bevesszük pár órára Szegedi Törvényszéket, ahová maga Török Márk, valamint a kazah konzul citált bennünket. Mint…..
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Schiffer-jelenség: a velünk élő szocializmus. Megkezdődött a társadalom demokratikus maradékának felszámolása. Megnéztük múlt vasárnap a választási eredmények kihirdetését a tévében, majd elmentünk aludni. Másnap jött a hétfő, a szerencsésebbek munkába indultak.…..
Gribbin János 2014.04.15 10:57:17
@Szevasztok: Schiffer soha semmire nem képes értelmes választ adni. Ő abban a rózsaszín álomban tengette 4 éves parlamenti tevékenységét (szép, ugye?), hogy majd Orbán nem lesz képes nélküke - pontosabban: NÉLKÜLE - kormányt alakítani. Na, ez volt a már fogantatásakor füstbe ment (ne mondjam: elabortált) terv, amitől maradék szellemi ereje és leheletnyi józansága is végképp elszállt.

Ő a magyar közélet teljesen felesleges politikai selyemfiúja.
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
A melegekhez, LMBT emberekhez szóló elképzeléseikről vitatkoztak csütörtök este a demokratikus ellenzéki pártok. A Fideszt és külön a KDNP-t is hívták, de ők nem akartak részt venni. Ezzel több százezer szavazónak üzenték meg, hogy nem kívánnak nekik egyenlő jogokat…..
Pócs János fideszes országgyűlési képviselő nemrég az alábbi bejegyzést tette ki a Facebook-oldalára:   Mivel Pócs a Parlamentben dolgozik, pontosan tudnia kell, hogy az őrség rendszeresen tart ilyen bemutatót, nem csak a jázsfényszaruiak kedvéért. Biztos mindenki…..
(Fotó: blogSzolnok.hu) Emlékszik még valaki az Agrárszövetség – Nemzeti Agrár Pártra? És a Hazafias Választási Koalícióra, a Hazafias Népfront választási formációjára? Pedig mindkettő országos listát állított 1990-ben, sőt, előbbi megszerezte az összes listás szavazat…..
Hányszor, de hányszor gondoltunk rá, milyen jó is lenne, ha sikerülne elkapni azt a szarházit, amelyik feltörte az autónkat, és elvitte a rádiót, az akkumulátort, a gyerek plüssmackóját. Mondjuk pont akkor, amikor nekiáll felnyomni a kocsinkat. De ez sosem jön össze, a rohadékok…..
Ma rátaláltam egy olyan hírre amely példaként kell szolgáljon mindenkinek.  Király Tamás 1972 és 1982 között Universal együttes dobosa volt, de dobosként feltűnt a Color nevű formációban is, egy ideje pedig az EMI lemezkiadó kreatív igazgatójaként tevékenykedik. Zenész…..
Gribbin János 2014.02.28 22:08:01
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Gribbin János 2014.02.18 20:41:48
Jó írás, nagyon jó!

Ám én egy kicsit másként látom.

Ugye eleve két eset lehetséges: (1): győz az ún "ellenzék", és (2): győz a fidesz.

Ad (1). Legelőször is hónapokig nem fogják elismerni. Perek sokasága, semmitmondó és ellentétes bírósági ítéletek - miközben az élet megy tovább. (Azaz csak menne.)

Ám tegyük fel, hogy egyszer ennek is vége fog szakadni, és kezd úgy kinézni a dolog, mint egy (akárcsak félig) tisztességes demokráciában. Bár szerintem ez is hiú remény csupán.

Lesz egy új kormány, hihetetlen belső civakodások után alakulnak majd meg. Ez már önmagában is korlátozza a működőképességüket. Ám a nagyobbik baj, hogy itt maradnak a poltpéterek, a matolcsyk, a handótündék meg karasmónikák - ki ne felejtsem: szent életű semjénzsótik - , az összes többi - a hozzászólás korlátozott tartalma miatt most fel nem sorolható - csinovnyikok: polgármesterek, a Parlamentből kiszorult potentátok. Meg a simicskák, a mészároslőrincek, a garancsik.

Egyetlen feladatuk az örökös keresztbetevés: a belső marakodással teli kormány alig, ha néhány hónapig bírja majd velük szemben.

És azután? Csak a fokozódó káosz, az örökké elfojtott népi elégedetlenség meg a kormány előre látható tehetetlensége.

Ad (2): maradnak ezek a díszfaszok! Ünnepség ünnepség hátán: a nép ezt akarta, a nemzet győzött - hallhatjuk majd a Kossuthon Nika György meg a többi aljanép lelkendezését! És marad minden a régiben: örökös kamatcsökkentés, örökös rezsicsökkentés - és az adósság felturbózása. A társadalmi feszültségek nem csökkenek - ám többé-kevésbé kiszámíthatóak lesznek. Tovább fog bűzleni az egész rothadt oktatási rendszer. A közmunkások majd javítják a statisztikát. Az emberi értelem teljes veresége tovább taszítja az országot a nagy semmibe. És Orbán, meg Semjén a mennybe fog menni, s ugyanez a sors vár a szerencsétlen Schmittre is. Ám az ország elkerüli a polgárháborút - meg hosszú időre az érdemi európai státust.

Hát ezek a kilátások.

És akkor most majd kire szavazzak? Orbánra? Na ne, ezt a gyomrom nem veszi be. A mostani ellenzékre? Örökös kudarcra ítéltek. Netán a Schiffer-féle alakulatra? Dehogy: ezt a politikai selyemfiút a hátam közepére sem kívánom: csak arra játszik, hogy egy billegő fidesz győzelem esetén végre az áhított miniszteri tárcához jusson.

Konklúzió?

Hagyjanak békén ezek az "urak", teljesen mindegy, hogy ki viszi tovább ennek az országnak a sorsát. Gyermekeim, unokáim rendben (mind külföldön - van eszük), nekem meg teljesen mindegy.

Ennek nevében rúgtam ki ma az összes aláírásgyűjtő rosszarcú fazont.

Ámen.
Gribbin János 2014.02.18 21:14:38
@enpera: hát te bizonyára azok közé tartozol, akik képesek rácsavarodni pl. a lázárjanik farkára, s azt szívni végkimerülésig. Ha ez jó neked...
Gribbin János 2014.02.18 21:16:04
@Moin Moin: Érdeklődéssel várom! Nem szoktam itt olvasgatni, véletlenül vetődtem errefelé. Az jó lesz, ha a holnapit elküldöd: előre is köszönöm.
Az ál-PhD-s kazah konzul ügyvédje helyre akar igazítani minket. Mivel Horváth Lászlónak tényleg nincs PhD-je, nemet mondtunk. Korábbi cikkünkre válaszul levelet kaptunk Horváth László jogi képviselőjétől, amelyben sajtóhelyreigazítási kérelemmel fordult hozzánk. A kérelmet…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Bármit is gondolunk az Együtt-PM aktivistáinak Sándor-palota erkélyén végrehajtott, a paksi bővítés ellen szervezett performanszáról (a magam részéről helytelenítem ezt a fajta - pragmatikus szempontból erőtlen, a megfogalmazott célt esetlegessé és komolytalanná tévő -…..