Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NDT

165 bejegyzést írt és 536 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A fenti folyamatábrán a munkaügyis tapasztalataimat foglaltam össze. 2013-ban majdnem minden harmadik 15-24 év közötti fiatal munkanélküli volt. Én is. A munkaügyi központ legfeljebb ahhoz segít hozzá, hogy az önkormányzat fizesse egy évig a TB-met. Álláskeresési…..
nejlon Zev a 14 éves fotószseni 2013.04.29 13:09:24
Zev egy 14 éves fiú, aki már most elmondhatja magáról, hogy mestere a fényképezésnek és a photoshopnak. A képei egy varázslatos világba repítenek bennünket ahol ő is jelen van hiszen majdnem mindegyik képen szerepel. Ez a portrésorozat egy tini szemszögéből mutat be és mesél el…..
NDT 2013.04.30 20:52:25
NDT 2013.05.07 20:44:19
@sorica123: egész egyszerűen túl fiatal ahhoz, hogy bármiről hitelesen tudjon szólni. nem több egy nagy közhelyáradatnál az egész. leendő bölcsész tinilányoknak tuti bejön, és végülis ennyi neki – gondolom – elég.
de ne rajongjuk körbe mint művészt, mert ez ahhoz hasonlítana, amikor a pemzlit használni tanuló elefánt mázolmányát absztrakt művészek képeihez hasonlítja a paraszt.. izé, egyszerű ember.
NDT 2013.10.14 20:00:11
@múvemáccsó: hehe, en meg azokat csinaltam 14 eves fejjel.

es köszi, de ha tanacs kell töled, majd szolok.

@karcos: valahogy igy
Ha számos dologban nem is, de abban mindannyian egyetértünk, hogy kritikán aluli, amit az idén a tavalyi döntések következményeként a felsőoktatással művelnek. Bizonytalanság, félrebeszélés, zűrzavar uralja a terepet - és még finoman fogalmaztam. Körülöttem konkrétan SENKI…..
NDT 2013.02.02 13:22:39
Történelmi pillanat: újra olvasói poszt. Igen tudom, rengeteget küldtetek, de sajnos lusták vagyunk őket nemhogy megszerkeszteni meg lehozni, de még elolvasni is. Meg hát sajnos úgy vagyunk ezzel, hogy valójában csak a sajátjainkat szeretjük igazán. Ezért elnézést kérünk…..
NDT 2012.11.25 13:24:29
@RTB: de az.

A paprika is. Gyümölcs=termés.
Kedves Szüleim! Kedves barátok, rokonok, ismerősök, munkatársak! Előre leszögezném: nem szeretnék eltűnni, elszökni, elmenni sehova. Mostani életemmel tökéletesen elégedett vagyok; boldog, kiegyensúlyozott, sikeres - Titeket pedig imádlak, szeretlek, nem kicsit. Ámde viszont, ha…..
NDT 2012.11.10 19:39:27
Míg az "Isten, haza, család" szentháromságból a Fidesz "intézi" a hazát, vívja a szabadságharcot, addig a nem érhető KDNP kisebb kormánypártként viszi a másik kettőt projektet, igazán dicséretesRétvári Bence például 33 évesen már a KIM államtitkára, aki az "Új alkotmány…..
NDT 2012.10.19 16:41:32
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
-    Van apród Jancsi bácsi? -    De valami jót rakjál, és három-ketteset hozzál a rizlingből! Jó meleg volt egész héten, locsoltunk is sokat. Te, ez micsoda? -    Matyi és a Hegedűs. -    Ilyeneket hallgattok? Ez van előirányozva a Jobbikban? De csak…..
NDT 2012.06.28 12:28:03
@podiumocska79: Szakadok!:D
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
 Albínó tevét áldoztak fel öngyilkossági hullám megállítása végett Kazahsztánban.     Az eset Karabulak városában történt, lakosai úgy vélik, hogy gonosz szellem sugallatára követett el öngyilkosságot 14 tizenéves az utóbbi egy évben, a ritka…..
NDT 2012.05.06 16:41:10
 Akár öt év börtönt is kaphat az a férfi, akinek gondatlanságából tóba gurult babakocsiban fekvő 3 hónapos lánya, jóllehet az apa sértetlenül kimentette gyermekét - közölte az ügyészség.    A baleset Lengyelországban történt és Szczytnóban…..
 A miniszterelnök szerint Magyarország két évvel ezelőtt nemcsak kormányt, hanem gondolkodásmódot is váltott, és főképp ebből adódnak vitái az Európai Unióval.      "A magyar emberek idejekorán megértették azt, amit az EU vezetői nehezen…..
Egy nő, aki annyira magyar, mint a gulyásleves, a kifli, a rántotthús, Széchenyi és az osztrák-magyar monarchia törvényhozása. Pooooontosan, teljesen megkérdőjelezhető. Mondjuk ez a megkérdőjelezhetőség teljesen elfogadható egy olyan nőtől, aki húsz évesen változtatta a nevét…..
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
NDT 2012.04.26 18:24:15
@Bell a Donna: a '93-mas busz már nem az igazi. A '91-ig gyártott doboz, na az.;)
NDT 2012.04.30 10:48:12
@Hullamosó Papagáj: az instagram megtestesíti számomra mindazt, amit utálni lehet ebben a mű-retro dologban.

Szomorú, hogy milliókért cserélt gazdát, miközben a valódi filmet gyártó Kodak egyre közelebb kerül a csődhöz. (A modor kedvéért: sic transit gloria mundi.)
NDT 2012.04.30 10:52:29
@Somló November: Ami nagyon jó ezekben a gépekben, hogy nehéz ártani nekik (persze nem a bakelit boxgépekre gondolok), és piszok olcsón van hozzá minden kiegészítő, (jó) objektív, alkatrész. Ha esetleg talál az ember vízálló masinát, az külön főnyeremény, egy szigetelt digit. gép árának töredékéből megvan, arra az egy-két nyári alkalomra még a film árát is kiköhögi az ember, úgy is megéri.
Az Ikea katalógusai kifejezetten igényes kiadványok szoktak lenni, szemben sok áruházlánc saláta prospektusaival. Ennek köszönhetően több időt is szokott eltölteni az újságok között, mire a kukába kerül. De csak oda kerül egy idő után, hiszen ez a katalógusok sorsa. Épp ezt…..
Sok mindent nem tanultam meg matematikai tanulmányaim alatt, viszont egy dolgot biztosan: amennyiben kemény arcokat akarsz találni, nem reppereket, vagy extrém sportolókat kell nézegetned. Matematikusokat.Persze az sem utolsó, ha csak egy hirtelen jött kérdésre, miszerint a "4/pi az…..
Nyolc éve ismerjük egymást. Vagy tíz? Alig változtál. A hajad. Igen, a hajad akkor még fekete volt. Szürkésfekete. Most tetszik ez a narancssárgás árnyalat. Meg tetszik, hogy erre is figyelsz. Hogy nem hagyod el magad. „Éhes vagyok, segítsenek!” – emlékszem, már…..
NDT 2012.04.20 14:31:19
@Kozi73: Nem.
Az időpont: Augusztus 20-24Idén nyáron is megrendezésre kerül, a tavalyihoz hasonlóan jó helyszínen (tök ugyan ott - a szerk.) a harmadik annuális Premontrei "akinemjönnemisszámít" Nagytábor!!Mennék, de hova, mikor, kivel, mennyiért és hány hónapig vemhes egy teve?Tenni…..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
  - Használja a szobabiciklit, amelyet korábbi orvosa, doktor Buzzonetti állított fel önnél? - Nem, egyáltalán nem jutok hozzá – és Istennek legyen hála, pillanatnyilag nincs is szükségem rá. - A pápa tehát úgy véli, mint Churchill: no sports! - Igen!   XVI.…..
NDT 2012.03.18 10:28:12
@takács bálint: ezt írod: "házasságon kívüli testi érintkezés"
?!?!
Akkor már nem katolikusokról, sőt, nem keresztényekről beszélünk. A bűn elkövetésének módjával nincs mit tennie a pápának, ez a legtisztább logika. Mivel a félrekúrásról magáról elég egyértelműen kijelenti az Egyház, hogy bűn, az, hogy valaki gumival vagy anélkül lesz-e hűtlen, az már nem tartozik az Egyházra, KÖZE SINCS HOZZÁ. Kész. Vagy a precíziós fegyverekre is a pápa áldását várjátok? (elvégre ugyanúgy a "kár minimálisra csökkentését" célozza...)
Erre úgysem fogtok tudni logikus ellenérvet, úgyhogy a vérnyomásom érdekében nem is fogom elolvasni amit válaszoltok. Adieu!
Kádár-rendszer, a 60-as, 70-es, 80-as évek, az emberarcú szocializmus, a legvidámabb barakk. Elrévedő nosztalgia, düh, gúnyos mosoly, fiatalkorunk, legyintés - kevés ilyen ellentétes megítélésű korszak található a magyar történelemben, ráadásul az emlékek még frissek: a mai…..
NDT 2012.03.13 13:58:52
@kennyking: Mekkora sztori! :D

Amin még derültem a kommentekben, ahogy valaki a Trabantot ócskavasnak titulálta. Szerintem ez egy erős túlzás...
Szia Tibi! Eddig csak read only-ban olvastam a blogot, melyhez ezúton is szeretnék gratulálni. Most vettem a bátorságot, s összedobtam egy szösszenetet, belátásodra bízom mi lesz a sorsa. További sok sikert! Maradok tisztelettel, Firestarter18    –…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
NDT 2012.03.01 18:13:49
@dex.ion: Azé' de. :) A 90 után születettek között is van már huszonéves...

Amúgy Herczeg Zsolt írta.
NDT 2012.03.03 10:40:19
@Hadrian77: a DUÉ-s. Ja, igen.
prem.blog.hu 24 2012.01.23 22:06:00
A sportot szeretem csinálni (jaj!), nézni... egyszerűen élvezni. Az utóbbi két hétvégén pedig meg is volt erre minden lehetősége minden egyes premis diáknak.Gödöllő nagy város, még nagyobb, ha végiggyalogolunk rajta. Ez történt velem múlt szombaton, amikor is az olimpiai…..
NDT 2012.02.05 21:48:49
@Cukormázas villanypásztor: szerintem nem feltétlenül. A kőbányai nektárban viszont egyetértünk.
Bár azt hittük, hogy 135 percben egy témakört teljesen ki lehet vesézni, de a prem.blog.h stábja kutatott és bebizonyította, hogy nem! Palau a Csendes-óceán kellős közepén, mindentől távol (egyedül a sziget keleti fele van közel a nyugatihoz - a szerk.) , a világ végén fekszik…..
NDT 2012.01.15 21:46:12
@zkorsos: mi is örülnénk, ha kinyomozná valaki, mindenesetre köszönjük az infót! Esetleg nem mész valamikor megint Palaura? :)
NDT 2012.01.23 22:17:43
@Cukormázas villanypásztor: eddig én is.:)