Regisztráció Blogot indítok
Adatok
focilegionarius

44 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán már csak a legöregebbek emlékeznek a Mennyei legutóbbi fordulójára, de szombaton végre visszakerülünk a rendes kerékvágásba. Megérte a hosszú szünet, hiszen egyrészt nem kaptunk gólt a szigeten, másrészt pedig mögöttünk tartottuk az Európa-bajnokot. Csak aztán meg ne zavarja a fiúkat a rendes…..
Szombaton rengeteg barátságos klubmérkőzést rendeztek, köztük magyar csapatok is megmérettettek, a Videoton pl. a horvát Osijeket csapta a hóna alá, Feczesin és Lazovic góljaival 2-0-ra nyert a székesfehérvári alakulat. Ám nem csak magyar csapat, hanem pár légiós is tiszteletét tette európa…..
Hallgass mindig a megérzésedre! (BlackBarry73)..
Lesz csapat amely megfosztja trónjától a tavaly fölényesen diadalmaskodó Ferencvárost?..
focilegionarius 2016.09.01 10:21:37
Messze még az átigazolási időszak vége az európai labdarúgó piacon, de már így is akad pár magyar srác, aki klubot váltott. Volt aki az Eb-n mutatott jó játéka miatt európai topligába igazolhatott, volt olyan is, aki már légiósként váltott csapatot, de akad olyan labdarúgó is, aki a légiós életet…..
Kleinheisler László az orvosi vizsgálatok után 2019-ig szóló szerződést kötött a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremennel, ahol a 6-os számú mezben láthatjuk majd a norvégverő magyar válogatott labdarúgót a Bundesliga pályákon...
Balogh Norbert Haladás - Palermo (Serie A) Stieber Zoltán Hamburg - 1. FC Nürnberg (Bundesliga 2.) Gosztonyi András Haladás - Slask Wroclaw (Ekstraklasa) Szalai Ádám Hoffenheim - Hannover (Bundesliga) Huszti Szabolcs Csabgcsun Jataj - Eintracht Frankfurt (Bundesliga)..
A Lech Poznan kettős győzelemmel lépett át a bosnyák Szarajevón, az idegenbeli 2-0-ás sikerrel végződő odavágó után Poznanban is nyertek Kádárék (1-0). A válogatott védő végigjátszott a visszavágót, Lovrencsics Gergő pedig a 78. percben kapott szerepet. A következő körben…..
A német Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg egy évre kölcsön vette a Magyar Futball Akadémián nevelkedett Bobál Gergelyt. A támadó egy évig Schürrle és de Bruyne úriemberektől kapja majd a gólpasszokat. Királyság mi? A szerdán Németországba utazó csatárt a szerződés…..
Sándor Gyurinak, aki eddig kilencszer húzta magára a válogatott mezét, a szezon végén lejárt a szerződése a Videotonnál, és mivel a kontraktus nem lett meghosszabbítva, és visszavonulást sem tervezett a középpályás, várható volt hogy előbb-utóbb robban a hír, hova is igazol.…..
Bajnoki cím, kupasiker, feljutás és bennmaradás. Ezek mind-mind sikerek. Ők érték el őket. Anglia Tőzsér Dániel a Watford légiósa csapatával nagy eredményt ért el a Championshipben, hiszen a "Lódarazsak" a 2. helyen végeztek, így jövőre már Premier League meccseken…..
A magyar támadó gólja 02:12-nél. ..
A Diósgyőr elvesztett, a Lech Poznan pedig nyert magának egy remek védőt. Röviden így lehetne beharangozni a tegnapi nap egyik transzferét, amit a DVTK és a lengyel Lech Poznan kötött egymással a magyar válogatott védő, Kádár Tamás ügyében. A hír nem olyan friss, de megér…..
Hivatalos a hír, vagyis Simon Krisztán az Újpest kiválósága a transzfer piac zárása előtt nem sokkal alászignózta új szerződését, és bajnoki meccsen mostantól már nem a Megyeri úti Szusza Ferenc stadionban kell keresnünk, hanem a müncheni 1860 kolosszális méretű…..
Novothny Soma egy duplával és egy gólpasszal nyitott új csapatában, a Südtirolban. Együttese 4-3-ra verte az Arezzo-t. Olaszországban kedden rengeteg bajnoki meccset vívtak a nagyok csatározásai mellett, ugyanis nem csak a Serie A-ban rendeztek mérkőzéseket a bajnoki pontokért,…..
Hétfőn a török Süper Ligben is rúgták a bogyót, és hogy ez miért érdekes? Valószínű azon okból kifolyólag, mert ebben a ligában is szerepel magyar labdarúgó, aki tegnap szerepet kapott csapatában. A Mersin nyeretlenségi sorozata ugyan nem szakadt meg, de legalább egy…..
Balázs Benjámin a portugál Vitória Guimaraestől a cseh Teplicéhez igazolt. A Kaposvári Rákóczi korábbi játékosa három évre írt alá új klubjához. Balázs Benjámin a nyáron került a portugál élvonalbeli Guimaraeshez, ám ott sajnos nem jutott játéklehetőséghez, sokszor a…..
A Benelux államokban csak úgy nyüzsögtek anno a magyar labdarúgók, de mostanra már nem sokan keresik kenyerüket a belga és a holland bajnokságokban. Szóljon itt pár szó azokról, akik még megmaradtak. Belgiumban már csak egy légiósunk maradt Köteles László személyében, aki a…..
Nem szerepeltek túl jól a magyar érdekeltségű osztrák csapatok a sógor Bundesligában. Gulácsi és Simon is pályára lépett, de mindegyiküknek csak a csalódottság maradt. Gulácsi Péter és Salzburgja a csúfos Bajnokok Ligája búcsú után, ahol egy hazai 2-1-es siker után…..
A Championship szombati játéknapján csak egy magyar volt érdekelt, Tőzsér Dániel a Watford légiósa kezdőként kapott szerepet a Huddersfield ellen 4-2-re megnyert bajnokin, ahol a magyar középpályás 15. percben adott gólpasszából Deeney megszerezte a vezetést. Tőzsér végig a…..
Sok-sok honfitársunk lép vagy léphet ma pályára Európa labdarúgó bajnokságaiban, remélhetőleg jó játékukkal minél többen viszik Magyarország jó hírnevét. Gyerünk skacok, adjatok nekik! Gólt várunk Szalaitól, Vanczáktól és Vidától! Németország - Bundesliga 15:30…..
Pintér Ádám, a görög élvonalbeli Levadiakosz nyáron igazolt magyar labdarúgója már a szezon első tétmérkőzésén a kezdőcsapatban kapott helyet, és egyből két poszton is játszhatott. Sajnos a Levadiakosznak nem sikerült a bravúr, csak 1-1-re voltak jók a Panathinaikosz…..
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Fulhamben folytatja pályafutását Király Gábor, az 1860 München korábbi magyar kapusa. Véget ért a két hete tartó huzavona Király Gábor körül, a magyar rekorder kapus ismét Angliába szerződik. Gera Zoli…..
Ezen a hétvégén a Német kupában remek magyar eredmények születtek, Nagy Dániel, Király Gábor és Hajnal Tamás is húzóembere volt csapatának. Hollandiában Otigba Kenneth és Adorján Krisztián is győztes meccsen van túl. Varga József is bemutatkozott a Middlesbroughban, és végre…..