Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal Balázs

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Angyal Balázs 2016.03.29 16:16:48
@ercsi4: Most azokról a cégekről beszélsz, akik akkor is az RTL-t hozták ki a legnézettebbnek, amikor a néhai ORTT büntetése miatt hosszú percekig adásszünet volt? Rohadt nagy kamu az egész nézettségmérés. Kb annyira vehetőek komolyan, mint a hitelminősítők, vagy a 30 napos időjárás-előrejelzés, csak hát mivel más nincs, amire támaszkodhatunk ezért elfogadjuk, de azért ne légy naív!

Vastagon ott van a sz@r abban a bizonyos palacsintában.
Angyal Balázs 2016.03.29 16:26:55
@báró Csekonics: Így a FB korában nem lenne nehéz kideríteni mennyi van belőle országszerte, de azért az sokatmondó, hogy még sosem találkoztam olyannal, aki hallott már olyanról, hogy valakinél tényleg van. :)
Angyal Balázs 2016.03.29 17:13:02
@bloggerman77: Ilyen hülyeséget sem hallottam még. :D Az USA-ban meghalna a híradózás.
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Angyal Balázs 2016.03.25 14:11:41
@Boka1: Milyen lány? Hol? :)
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Angyal Balázs 2016.03.23 23:02:07
@Lady Scarlett: Mert azokat a kutya sem nézi. Persze mi tudjuk, hogy a tv2-ről is hamar le fognak szokni azok, akik még eddig kitartottak, de Vajnáéknak több idő kell, mire ez leesik. Közben a Hír tv meg egész nézhető lett. :)))
Most azt hagyjuk, hogy Gaga himnuszéneklése alatt a vágóképeket sikerült kétszer egymás után betolni, nem kaptak elég anyagot, van ez így, a hosszabb cuccért fizetni kell. De hogy azt honnan vették, hogy másodpercenként 5 millió dollárt kért a CBS a reklámidőért, az rejtély. A…..
Angyal Balázs 2016.03.12 17:42:17
@sixx: A jó kiscserkész ott segít, ahol tud. :)
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
A hír legalább egy éves, de most kaptam meg csak a második “isten bizonyt” független forrástól, - tehát - a szakma szabályai szerint - hiteles a történet. Ezért teszem közzé csak most. Történt, hogy Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos látogatásra Moszkvába utazott, Szergej…..
Salgótarján jobban teljesített. Az MSZP-DK közös jelölt nyert, a korábban fideszes körzeteket is megnyerte, itt az ideje, hogy sorra vegyük a tanulságokat. Összefogás és együttműködés kell. A két szátmottevő ellenzéki formáció lelkes és erős kampánycsapatokat toborzott. Szerencsére, jó volt a…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
A Maradj talpon! vetélkedő szeptember 22-i forgatásán a műsor egyik statisztája, a 32 éves Dobos Kinga az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Élettársa halála ügyében panaszt tett Boda Sándor, a tisztifőorvosi hivatal most lezárult vizsgálata szerint azonban senki sem…..
Angyal Balázs 2016.02.17 16:47:33
@aronsatie: Viszont legalább ijesztő feje van.
A San Diego-i California Egyetem nanomérnökei egy ideiglenes tetoválást teszteltek, amely olyan érzékelőt tartalmaz, ami képes a bőrsejtek közti folyadékban lévő glükózt érzékelni és kivonni, valamint annak mértékét meghatározni. Ez a rugalmas, könnyen hordható eszköz ígéretes előrelépés lehet a nem…..
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
Angyal Balázs 2016.02.14 13:43:53
@netrion: Szerintem te nyerted a hangszórót.
Egy amerikai randioldal most kiderítette, hogy a férfiak szerint milyen a tökéletes nő. Az idei évben a legtöbb pasi például a barna hajra és a barna szemre szavazott, de persze a külső mellett az is fontos, hogy a tökéletes nőnek legyen diplomája is. De vajon milyen tulajdonságai…..
Angyal Balázs 2016.02.13 18:17:15
@devilstrueface: A prolik fejében manapság zsidónak lenni ugyanazt a kategória, mint amit valaha az arisztokrata szó jelentett az egyszerű emberek számára. Elég agymosott világban élünk.
Az egyik lehetőség természetesen az, hogy a magyar miniszterelnök elveszítette a józan eszét. Elszakadhatott az a vékony zsinór, ami őt még a valósághoz kötötte, és azért mond olyanokat, hogy külső erők által gerjesztett akció a pedagógusok tiltakozása. mert "Lássuk be,…..
Az biztos, hogy a hardcore X-akták-rajongók nagyon jól fognak szórakozni az elkövetkezendő hetekben: David Duchovny, Gillian Anderson és Chris Carter ugyanis pont ugyanabban az izgalmas stílusban készítették el az új évad pilotját is, mint ami az 1993 és 2002 közti epizódokat jellemezte. Már az…..
Angyal Balázs 2016.01.25 17:46:07
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Angyal Balázs 2015.10.26 18:02:55
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
A történelemben előfordultak olyan titokzatos járványok, amelyekről korábban nem voltak híradások, azonban egyszer csak váratlan felléptek, pusztítottak, majd egy idő után többé nem tértek vissza soha, és mibenlétük még máig is vitatott. Ezek egyike az angol izzadás. A…..
A True Detective-nek ott volt Matthew McConaughey és Woody Harrelson, a Big Little Lies című sorozatnak meg ott van az Emmy-díjas író, David E. Kelley és két Oscar-díjas főszereplő, Nicole Kidman és Reese Witherspoon. A sorozat egy ausztrál író, Liane Moriarty azonos címú regénye…..
Angyal Balázs 2014.11.27 20:01:52
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
Angyal Balázs 2014.09.12 07:54:16
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..