Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipi [CH]

0 bejegyzést írt és 2954 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sőt, Ceausescuhoz és hasonlókhoz hasonlítja...
Sipi [CH] 2017.03.05 10:19:31
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Birca.. En itt elek tobb, mint 3 eve. Kerlek, ne beszelj faszsagokat csak azert, hogy a beteges, beltenyesztett es verfertozo ideologiadat alatamaszd.
Sipi [CH] 2017.03.05 10:22:09
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Ismered a feltetles modot?
Javaslom gyakorlasra. Senki nem mondta, hogy all. Hanem allNA. Ha a svajciak ugy gondolkodNANAK, mint te es a hozza hasonlok, akkor az tortenNE. De mivel jelentosen normalisabbak, mint te es a hozzad hasonloak, nem tortneik meg.

Te kis PISA-negativ orbanfattyu, te :-)
Sipi [CH] 2017.03.05 10:23:56
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: blabla..
egyebkent en vagyok a hulye, hogy egy ilyen szolgalelku jobbaggyal egyaltalan szobaallok...

be is fejezem.

minden jot, habozz tovabb magadban, trollocska:-)
A nemzet fogalmának totális kisajátítása, a mások demokrácia iránti elkötelezettsége miatti lehazaárulózás, a kizárólagosságra, az egyetlen igazság birtokosának címére benyújtott igény rohadtul nem új a jelenlegi kormánytól. Az sem, hogy a tőle független sajtó következetes ellehetetlenítésével, a…..
Sipi [CH] 2017.02.06 14:18:30
@Komodoi: Jahogy te ilyen naci vagy.

En kerek bocsanatot, hogy szoba alltam veled:-)
Sipi [CH] 2017.02.06 16:07:17
@eßemfaßom meg áll: Megkerdezem megegyszer, hatha tudsz egyenesen is valaszolni demagogia helyett.
Mi a velemenyed a teljesen szabalytalan belso vizsgalatrol? Ugyanis mar onmagaban az meger egy EBH birsagot. Ha a tobbit nem is nezzuk, az mar onmagaban szabalysertes.
Sipi [CH] 2017.02.06 20:47:10
@eßemfaßom meg áll: Ertem..
Hat ezzel mentalis problemaval bizony neked kell megbirkoznod. Sok szerencset:-)
A Supergirl 2. évadának 10. részében Miss Martiant kínozzák a marsiak nem is akárhogy, hanem magyarul. Az első évad óta jelenlévő Martian Manhunter is beleavatkozik a jelenetben, tisztán érthetően rászól a nőre, hogy “Fejezd be!”. Vagyis inkább azt mondja, hogy Fegyézd bé! Mondjuk inkább olyan a…..
Sipi [CH] 2017.02.03 11:29:03
Ironman

www.youtube.com/watch?v=k6XYAYwcrEk

a szinkronban lengyel lett belole:-)
A KARD Kalitkaforradalom 2017.01.24 16:30:40
Már megint szabadok vagyunk, így már megint azt tehetjük, amit szabad. A magyar kormány ezúttal az USA hozzájárulásával gondolkodhat és cselekedhet úgy, ahogy épp megengedik neki. "Engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez,…..
Sipi [CH] 2017.01.25 11:05:53
@ChemZso: Marmint Orban reszerol?
Sipi [CH] 2017.01.25 11:41:13
@Tibi !: Az agresszivitas mindig felelembol fakad. Orbanek es jobbagyaik azert lepnek fel agresszivan a civilekkel szemben, mert feltik toluk az illegitim teljhatalmukat - mondjuk a jobbagyok eseteben az onkentes untermenschi statusukat es a felelotlenseg illuziojat - , hiszen a civilek feladat pont az, hogy a hatalmi tulkapasokat es a fidesz tipusu tarsadalmi tumorokat kiszurjek es felhivjak a figyelmet a varhato kovetkezmenyekre.
Sipi [CH] 2017.01.25 11:42:38
@ChemZso: Pedig nekem nagyon ugy tunik, hogy ha Orban beszel valami olyasmirol amirol szo sem volt, akkor o az aki felremagyaraz. Es eppen erre az orbani felremagyarazasra reflektal a poszt.
Ezek az utak számomra a MUST HAVE kategóriába esnek. 2 éve Zakynthoson szerettem bele teljesen a veszélyes utakban és ez a szerelem máig kitart. Egyszerűn szóhoz sem tudok jutni tőlük (pedig ez nálam ritka, mert nőből vagyok és jó beszélőkém is van, szóval képzelhetetitek, hogy milyen ritka…..
Miközben a fideszesek is elítélik a gyűlöletkeltést a migránsok ellen az Európai Parlamentben, idehaza tovább uszítanak a menekültek ellen. Ez hagyján: 50-60 éves, nyugdíjas tűzoltókkal akarják „megvédeni a határt”, mert sajnálják tőlük a nyugdíjat; ugyanakkor a Fidesz-közeli csókosokhoz ömlik a…..
Sipi [CH] 2016.12.15 15:26:01
@NBarbieReloaded: " es ne higyje, hogy Europaba menni neki Allah adta joga"

onnantol, hogy embernek szulettet joga europaba menni.
szoval ne hidd, hogy jogodban all barkinek is a szabad koltozeshez es letelepedeshez valo jogat korlatoznod. NEKED nincs jogod megakadalyozni. es a magyar kormanynak sincs joga. meg is lesz ennek majd a bojtje. persze, ti fogjatok megszopni, nem orbanek, dehat orbanek miattatok vannak hatalmon, ergo a felelosseg pontosan a megfelelo fejekre fog visszahullani:-)
Sipi [CH] 2016.12.15 15:26:59
@Sexual Harassment Panda: te?
senkire. ahhoz nem vagy eleg okos, hogy ellenseget krealj, de fikazonak eleg jo vagy:-)
Sipi [CH] 2016.12.15 15:33:06
@Sexual Harassment Panda: ertem en, yh ogy neked a menekult az mar nem ember es a menekulteket fikazni az nem ugyanaz, de ez csak a te fejedben van igy, a valosagban egy talalomra kivalasztott menekultnek es egy talalomra kivalasztott forumozo Pandanak pontosan ugyanannyi joga van es pontosan ugyanannyit er a bore.
Miután a PISA-felmérés a magyar diákokra nézve tragikus eredményéért..
Sipi [CH] 2016.12.14 11:42:54
@safranek: "Mikor érjük már meg, hogy egy politikus (oldaltól függetlenűl) egyszer nem kifogásokat, magyarázatokat keres és nem arról szól a kommunikációja, hogy ők bezzeg mindent jól csináltak, más a hibás."

vs

"Eddig ezt csak - akár teszik, akár nem - csak Gyurcsány tette meg. Nem csak a saját de az egész előtte lévő kormányzás hibáit kimondta. De amilyen hülyék az emberek, rögtön fellázadtak ellene (jogosan, jegyzem meg). "

tehat:
amig nem fogjak fel a t. valasztopolgarok, hogy mirol szolt az oszodi beszed - mellesleg a fidesz reakcioja pontosan a funkcionalis analfabetizmusra epult es be is jott... - es arra van igenyuk, hogy hazudozzanak nekik, adig ez lesz. ha az egysegsugaru atlagpolgar hajlando lesz vegre belellani a szelbe es nem mindig valakit akar keresni, aki majd helyette megmondja mit higgyen, mit gondoljon, mit kepzeljen, mit csinaljon, addig ez lesz. a csicskaknak mindig szukesguk van egy tisztesre, aki ugraltatja oket.
Sipi [CH] 2016.12.14 11:53:18
@Hosztoló: ezt csak azert irod, mert le karod kepezni a tudomany vilagat a magad vallasos vilagkepere, hogy megertsd.

nem. a tudomany nem hiten alapul. vannak elmeletek es feltetelezesek, de az nem hit, hanem elmelet es feltetelezes. a hit vak. a hit nem tud. a hit akkor is hisz, amikor teljesen nyilvanvaloan megcafoltak. ertem en, hogy a te vilagkeped olyanok rendeztek be akik magukat tevedhetetlennek es egy fensobb ero hirnokeinek allitottak be es ezert nem erted a kulonbseget a fenti fogalmak kozott.

hogy megertsd a kulonbseget a hit es az elmelet es feltetelezes kozott el kellene hagynod azta megyozodesedet, miszerint van a vilagon akar ember, akar isten aki tevedhetetlen. ha viszont isten nem tevedhetetlen tobbe, akkor nem is isten es nincs miert hinni benne.
Sipi [CH] 2016.12.14 11:57:21
@Hosztoló: ". El kell hinnie, amit a szaklapok írnak, hinnie kell - az általa akár személyesen nem is ismert - tudóstársainak az eredményeiben, az őket kiképző oktatási intézményekben, a minősítő rendszerekben... "

ez nem hit, hanem tudas.
a hit az, hogy annak ellenere hiszel istenben, hogy nem jelenik meg neked langolo csipkebokor.

a tudosnak nem kell hinnie, elvegre az eredmenek amiket kollegai publikalnak MEGISMETELHETOEK es ELLENORIZHETOEK, szemben a vallasi dogmakkal.

a vallasban pontosan azert kell hinni, mert semmi valosagalapja nincs. ha lenne valosagalapja, nem lenne szuksege a hitre.
Sipi [CH] 2016.12.09 10:38:16
@Untermensch4: sajnos a kormany nem mas, mint a nep mentalis allapotanak kikristalyosodasa...

amikor az ultima ratio a kormany lopasaira a valasztoiktol kimerul annyiban, hogy az jo ha ok lopnak es nem a kepzeletbeli ellensegek es ezek az ostoba, balkani zsellerek ekkora mennyisegben csusznak ki a kovek alol akkor annak a nepnek mar nem sok van hatra.
Sipi [CH] 2016.12.09 10:45:18
@Untermensch4: mondjuk nem csak a kormany szavazoi, az ellenzeke is meger egy miset, hogy mikent is lapatolja tele szarral a karpat-medencet az ott elo nepseg...

most ket hir jut hirtelen eszembe, ami meggyozott arrol, hogy remenytelen az egesz kupleraj. az egyik az, amikor valami egyutt - erted.. EGYUTTT!!!! - nevu minipart valamelyik vezetoje elkezdett vonyitani, hogy marpedig o kilep a partbol, ha komolyan gondoljak a part nevet es a baloldali partokkal EGYUTT indulnak.

a masik meg az lmp, ami felmerest vegzett es rajott, hogy a gyurcanyellenes gyloletkampannyal tudja megszolitani a valasztoit, ugyhogy belevagott.

igazabol ezek sem jobbak am semmivel sem az egysegsugaru fideszparastznal. azert, ha valaki faszkalap az mindegy, hogy milyen zaszlo alatt viselkedik faszkalapkent.
Előbb a Nemzeti Sport számolt be róla, hogy Hargitay András szövetségi kapitány nekiesett Hosszú Katinkának azon a csapatgyűlésen, amelyet békítési szándékkal hívott össze a kanadai Windsorban, a rövidpályás világbajnokság előtt...
Sipi [CH] 2016.12.05 11:03:43
@sas70: na igen...

az ilyen gyarfasok, hargitayk, orbanok csakis egy ilyen szemetdombon tudnak kapirgalni...

ahol nem a kontraszelekcio, a seggnyalas es a mutyi a kiraly tenyleg egy senkik. es hargitay elmeallapotarol remek kepet ad az a mondata, hogy mi az hogy egy kulfoldi velemenyt mer alkotni. beltenyesztett ostoba pocsfej...
Sipi [CH] 2016.12.05 11:16:26
@MACISAJT: "egyedülálló módon tudta biztosítani kapcsolataival, munkabírásával és tehetségével a sportág ellátását és fejlődését."

az biztos is, hgy egyedulallo modon.
igaz, mashol ezekert az egyedulallo modokert elhajtanak a francba. egyaltalan nem erdem mutyival, korrupcioval sikerre vinni valamit.
sot...
Sipi [CH] 2016.12.05 11:48:46
@high up!: azon gondolkodom, tud-e valaki akkora kommunista, bunozo, maffiozo, barmilyen undorito fereg lenni, hogy ne kelljen a fidesznek ha benyal melegszarig...?

pozsgay, csintalan, szilikati, gyarfas, zuschlag....
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
Sipi [CH] 2016.12.01 11:55:21
@Sipi [CH]: "majd evszazadokig fosztogattak "

azaz evtizedekig, amig augsburgban a pocsukre nem leptek es hanyatt nem loktek oket...
Sipi [CH] 2016.12.01 14:12:50
@Jakab.gipsz: "Ti fogtok megváltozni nem pedig MI, és erre mérget vehetsz."

en biztos, hogy nem..
latod, inkabb elkoltoztem, pacsaljatok a teleszart karpat-medencetekben csak ti tovabb, de nelkulem:-)

nekem nem kell. nekem az eletem, a jogaim es szabadsagom kell es az fontosabb, mint barmilyen orszag, nemzet, allam, isten. barmi, amit kiytalaltak nektek es hulyere vesznek benneteket olyannyira, hogy konyorogtok az allati banasmodert es a csicska letert:-)
Sipi [CH] 2016.12.01 15:49:33
@Jakab.gipsz: dehogynem

jogom van barmibe belekotyogni amibe csak tetszik es neked egyszeruen nincs lehetoseged ebben megakadalyozni:-)
Láttál mostanában parlamenti közvetítést? Ismered a lakóhelyed politikailag aktív helyi arcait? Furcsálltad, hogy miért lehetett két ilyen színvonaltalan jelölt az amerikai elnökválasztáson? Feltűnt, hogy helyi, országos, és talán globális szinten is hülyülnek és öregednek a politikusok? Ijesztő…..
Sipi [CH] 2016.12.01 14:23:48
@kneissl: igen, ez nagyon jo, ezen nagyon jot rohogtem amikolr kijott:-)

egyebkent ilyen ballibcenzura, meg gipszjakab, meg ilyenek szerinted ertik mirol is a mondanivaloja...?:-)
Sipi [CH] 2016.12.01 14:24:22
@Sipi [CH]: "mirol is a mondanivaloja...?:-)"

marmint mi a mondanivaloja
Sipi [CH] 2016.12.01 14:47:55
@Jakab.gipsz: jogodban all ezt hinni...

bar szerintem eppen az a melysege a tortenelemnek, hogy a birkakat terelgetik hangzatos hivoszavakkal, mint isten, nemzet, kommunizmus, fajelmelet es hasonlo bullshitek azert, hogy mas birkakat gyuloljenek es lemeszaroljanak es addig sem jut eszukbe gondolkodni, hogy at vannak baszarintva...
Nem egyszer volt már szó az ügyintézés és a bürokrácia okozta nehézségekről, a sokszor feleslegesnek tűnő csuklóztatásokról, ami különösen akkor felháborító, amikor egészen kis gyerekek is a szenvedő alanyai. A mai poszt (ami tulajdonképpen egy nyílt levél Orbán Viktor…..
Sipi [CH] 2016.11.22 10:47:39
@von Putri: "A többi meg a szokásos nyafi azoktól, akik úgy gondolják az ő hátsójukban forog a világ tengelye"

igen, az ovekeben forog. ha allampolgar nem szarik, diplomata, ugyintezo, egyeb allamilag szolgalatra tartott es kozpenzbol fietett kisegitoszemelyzet nem eszik.

es mivel oszentsege I. orban, a victor szemelyesen igerte meg az ugyintezes balkanirol europaira kovertalasa, egyszemelyes messiaskent es minden bajra es emutnyocevre gyogyirkent magat megjelolte es lehet, az fenseges erintese meg az ekcemat is gyogyitja, igy megis, kinek kellene a levelet megfogalmazni, ha nem a magat megvaltokent hirdeto es hivei szemeben felistenkent tundoklo fensegessegnek?

" A magyar bürokrácia lassú, papírcentrikus és nem ügyfélbarát, de nem is kimondottan ügyfélellenes. "

ezt hogy sikerult rohoges nelkul leirni?
Egy álnemzeti, álkeresztény, álszent, hitvány, az emberek gyarlóságára építő gyűlöletszövetség kormányozza ma Szent István országát, akik szerint az alapvető ösztönökkel szemben nem lehet politikát csinálni, ezért a zsigeri ösztönökre, a gyűlöletre építve kell…..
Sipi [CH] 2015.07.23 09:00:46
@Hannibal ante portas: @Tudományos libsizmus: @Kovacs Nocraft Jozsefne: erdeklodve figyelem, hogy az emberi ertekeitek elvesztese felett erzett szegyenetek mikor fordul at verbalis gressziobol fizikaiba..:-)

mikor fogtok ti is embereket verni, esetleg progromot szervezni, hogy kiirtsatok, eltoroljetek azokat akik sajat elallatiasodasotok mementoi kizarolag a letezesukkel?
Sipi [CH] 2015.07.23 09:18:16
@BerkeczBalazs: "Engem csupán az zavar, hogy ez az egész galeri bértollnokostul, miniszterestül, miniszterelnöküstül öt éve igen egyszerűen átlátható szimpla emberi és politikainak nevezett törzsi érdekek mentén, mérhetetlenül kártékony, gonosz és kapzsi szellemben ráncigálja egyre mélyebbre ezt a szegény országot abba a posványba, ahol szó nélkül el lehet lopni a nyugdíj kasszát, a magyar földet, a dohányárusítás jogát, a befizetett adóforintokat és az unió euró milliárdjait…"

sajnos erre van igeny. a durva az, hogy nem csak a kormanyoldalon, az ellenzeki oldalon is ez megy, csak mas torzsfonokokkel es mas ellensegekkel. nekem a 2014es valasztas kifejezetten csalodas volt, valoszinuleg reszemrol le is van mar tudva egy eletre ez a Magyarorsazagon szavazosdi, ugy szegyeltem azt, amit az ellenezek, a demokratikus oldal sajat magaval csinalt. kurvara nem erte meg 2100 km-t utazni amiatt a bohociskola miatt, de ugye megigertem magamnak, hogy leszavazok az ellenzekre, akkor megtartom. de tudod a fo gond, hogy minimalis a kulonbseg. orban csak egy tunete annak a betegseghalmaznak aminek gyurcsany az allatorvosi lova. a magyar tarsadalom nagyresze - nem csak a politikusok. a politikusok nem masok, mint a tarsadalom kvintesszenciaja. a metszete. - a folyamatos gyuloletben, ellensegkeresesben, haragoskodasban latja az elete ertelmet. erre epit orban rendszert es a magyar ellenzek hibaja az, hogy orbant a sajat palyajan akarja legyozni, azaz meg megosztobb akar lenni, meg nagyobb hatasfokkal akar ellenseket generalni. akar sajat berken belul is - emlekezzunk arra a mumajer bohockodasra, ami a dk es gyurcsany ellen ment... gyakorlatilag szepen fujtak orban dalat a magukat ellenzekinek tartok.

szoval ami aggaszt az tulajdonkeppen az, amire jelenleg a magyar tarsadalomnak igenye van...
ha nem ez lenne az igenye, ha nem tolvajmodon, csalokent gondolkodnanak akkor nem lehetne egy tolvaj es csalo banda kormanyon. de a magyar tarsadalom szepen - szabadosan szolva - megb...ta az anyjat 300 forintert - 1, azaz egy CHF-ert - mar egyszer a vizitdijas nepszavazason. mert fizetni az budos. felelosseget vallalni az budos. es egyszerubb elhinni, hogy mas a hibas es mas tehet rola es azokra mutogatni. sajnos ezert tart ott az orszag, ahol. ezert van orban, ezert van semmire sem jo ellenzek es ezert nincs igeny a liberalis demokraciara. de mint fentebb irtam, ezek csak a tunetei annak a betegsegeknek, ami az emberek tobbsegeben munkal.
Címnek béna, valóságnak meg abszurd, mégis igaz. A Whirpool esetleg a körmére nézhetne a partnereinek, mert az, hogy ilyen indok miatt  kelljen 10 napig rohadó ruhák mellett várni egy szerelőre, az nagyon gáz. Amin nem segít az sem, ha egy hónappal (!) a bejelentés után önként…..
Sipi [CH] 2015.07.23 08:01:11
@sarostehen: "Hidd el nem csak ott ülnek és arra várnak, hogy neked mikor lesz valami hasfájásod."

hanem?
megis, mi a feszkes fene a feladata egy ugyfelszolgalatnak/szerviznek, ha nem az, hogy ott ulnek es varnak az ugyfel hasfajasara es ugranak menten, ha van?
Varánusz Kösz, Habony! 2015.07.20 09:37:06
Haladunk, faszául haladunk. Már áll a Nagy Menekültrekesztő Kerítés első próbaszakasza, és megvan az első bucira vert áldozata is a migránskampánynak. Habony Árpád és Finki boldog, a Párt elégedett lehet, minden sínen van, mint József Attila, csuhajla. Hogy áldozatokkal…..
Sipi [CH] 2015.07.21 08:39:45
@Gábris szomszéd: igen, tisztaban vagyok vele, hogy te ezt tartod helyesnek, tehat igazabol fel sem tunik amit teszel. a gyogyulas elso lepese ugyis a problema felismerese lesz majd. aztan lehet, hogy soha nem fogod felismerni. ebben az esetben ilyen eletetd lesz. folyamatos felelem, harag es agresszio fog iranyitani. nem lesz egy perc nyugtod sem, mindig, mindenhol ellensegek fognak korulvenni. ha valakikkel valami osszetart, baratokkal, kozossegel az semmi mas nem lesz, mint a kozos felelem es a kozos agressziv fellepes, a hordazas. az "egymasnak vetjuk a hatunkat es harcolunk a vilag ellen" bajtarsias elmenye.
annak felismerese nelkul, hogy a harc a fejetekben zajlik:-)

szep elet var rad, ugye?
Sipi [CH] 2015.07.21 11:51:14
@Gábris szomszéd: latod, ez a gond veled. miert is kellene neked barki vilagkepet megvaltoztatnod? megis, kinek kepzeled te magad?:-)

mibol gondolod, hogy egy ruppoval is tobbet er a borod, mint barmelyik ciganye, zsidoe, buzie, vagy mnenekultte?:-)
Sipi [CH] 2015.07.21 14:34:08
@Gábris szomszéd: es? mondtam en mast? ez csak a te parad.
Varánusz Tarlós, te állat! 2015.07.09 11:15:29
Pista, baszod, meg akarsz ölni? Mert amikor megláttam, hogy le Poppinsoztad gulyáscimborádat, lézerjanót, akkor bizony kevés híján megfulladtam. Az volt, hogy egy komoly társaságban untam halálra magam éppen, erőteljesen igyekeztem úgy tenni, mint aki a kapott táblázatokat…..
Sipi [CH] 2015.07.10 09:33:58
@Imola Helyesi: sosem ertettem, hogy mikent lehet osszehoztni a liberalist a kommunistaval, hiszen a liberalis a kommunistanak point ugyanugy osellensege, miint a hozzad hasonlo nacinak:-)

hiszen igazabol ti vagytok egy verbol valok sztalinnal, leninnel, a kim-dzsongokkal es a tobbi kommunista diktatorral, mint gyilkosok, jogtiprok, deportalok es vagonirozok eszmei orokseget tovabvivo szociopatak:-)
Sipi [CH] 2015.07.10 09:40:10
@Imola Helyesi: igen, gondoltam, hogy nem tudod tagadni sem, hogy gyakorlatilag semmi kulonseg nincs a kommunistak es a nemzetieskedo fasisztak kozott:-)
Sipi [CH] 2015.07.10 09:50:03
@Imola Helyesi: fuu.. micsoda szovicc!

fogadjunk egy egesz csapat otodikes a hasat fogta, amikor hallotta! analfa bela.. beszeras:-)
Az megvan, hogy Overdose, elpatkolt? Cipő feldobta a talpát? Na, ennél a hülye szóviccekre használt Stöckert Gábor-skálán két és félszer erősebb szóviccel nyitott tegnap este s közszolgálati média Híradója, és még csak nem is azért, mert mostanában a rövid szoknyában,…..
Sipi [CH] 2015.07.08 15:17:16
@shitgun: "ami a megszokott jelző miatt kb 2 embernek tűnik fel ezerből"

na igen. ebbol is latszik, hogy a valasztasok egyfajta intelligencia-teszt es az eredmeny az, hogy a fidesz van hatalmon...

hogy te is ertsd amit leirtam idezem Hofit neked: Magyarorszagon az egy fore juto bunkok szama: ketto
Sipi [CH] 2015.07.08 15:27:55
@shitgun: nem teoria ez. az orszag megbukott:-)

a kovetkezo potvizsga 2018ban. ha akkor is megbukik akkor evistmetles. addig lesz fidesz, orbanviktor, meszaroslorinc, uj vasfuggony, fasisztoid allamrend, propagandista koztv es gadasagi bukorepules amig meg nem tanuljak, hogy az allamnak es kormanynak nem feladata a mindennapi eletuket megoldani, a velemenyuket formalni. amig caratyuskara vagynak, addig szoporoller hajtas van.
Sipi [CH] 2015.07.08 15:29:16
@shitgun: mellesleg feriek pont abba buktak bele, hogy azt hittek, hogy az egysegsugar magyar szavazopolgar elegge felnott es szobatiszta, vagy ha megsem nem vagyik ra, hogy kadarbacsi cserelgesse a pelenkajat.
Varánusz Habony, te pöcs! 2015.07.08 05:53:00
Olvasom, hogy nagy az öröm a Fideszben, Habonyt és baráti üzlettársát, Finkit éljenzi újra a pártvezetés. A menekült ügy fényes diadal, ami lelassította a népszerűség szabadesését, és sikerült stabilizálni a Fidesz támogatottságát. Legjobb indulattal és belsős - hízelgő…..
Sipi [CH] 2015.07.08 10:26:14
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jaja. annakidejen egyebkent az unio berzenkedett is ellene, mivel gyakorlatilag barmekkora maffiozo, diktator, barki unios allampolgarsagot bir maganak vasarolni, nem kell semmifele elbiralas, hogy megis kicsoda, micsoda, menekult, vagy elole kell menekulni.
Sipi [CH] 2015.07.08 12:19:02
index.hu/kulfold/ep/2015/07/08/mini-oroszorszagot_epit_orban_a_liberalisok_szerint/

„Világos választ akarok a bizottságtól. Megvárják, míg megépül a kerítés, vagy még az előtt beavatkoznak?” – fogalmazott a politikus, aki szerint a görög, spanyol és bolgár határon álló kerítések is azt bizonyítják, hogy az „Európa-erőd” nem jelent megoldást.
A történelem megmutatta, hogy a falak soha semmi jót nem hoztak, és nem állják útját az embereknek.
– idézi a frakció közleménye a politikust, aki arra is választ vár, hogy mit tesz majd a bizottság, ha Magyarország elutasítja a menedékkérőket, s megtagadja tőlük a jogot, hogy humanitárius segítséget és menedéket kérjenek.
Sipi [CH] 2015.07.08 12:31:27
@bioLarzen: a gorog nepszavazas, ahogy a "megvezethetoseg" egyfajta bizonyitvany. a szabadsag es a szabad dontes felelosseggel jar. nem hibaztathatnak senkit a gorogok, csakis sjat amagukat, teljesen felesleges a politikusaikra mutogatni, akiket ok maguk valasztottak meg, teljesen felesleges a hitelezokre, befektetokre mutogatni, akiknek orommel fogadtak el a penzet es teljesen felesleges az uniora mutogatni, akik ellen ok szavaztak most. vagy megtanuljak ebbol az egyen felelosseget a szabadsagban es demokraciaban, vagy europa nyomortelepe lesznek az elkovetkezo 30-50 evben.
Van itt nekünk egy a Gömöri Zsolt ex paralimpiai bizottsági elnökünk, akit lemondása után hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség. Meg van a dajcstamás végtörlesztés lobbista és alelnök, aki a lemondás után ügyvezetőként viszi a paralimpiai…..
Sipi [CH] 2015.07.03 13:28:54
@ebella: a kapitalizmusnak megvan a maga helye a cegvilagban. az allamok feladata eppen az, hogy szocialisan erzekeny legyen valamennyire ellenpontozva a kapitalizmus kielezett versenyszemleletet es thaigetos-filozofiajat.
Sipi [CH] 2015.07.03 14:01:10
@elmeherceg: tehat akkor be kell szuntetni a tehetseges amator sportolok allami tamogatasat. hiszen ha allami tamogatasban reszesul akkor mar profi. ezt akarod mondani?
Sipi [CH] 2015.07.03 14:36:17
@elmeherceg: nem. nem lesz belole profi sosem, ha amatorkent nem kapja meg az allami tamogatast. nem lenne gyurta, nem lett volna egerszegi, kovacs agi, nem lett volna vilagbajnok a magyar vizilabda csapat.

egyedul a motorsportban nincs - mar, annakidejen az mhsz-en keresztul volt - allami tamogatas, talmacsi es michelisz ugy lettek profik. de ugye talmacsi eseteben apukanak volt loveja rendesen belefeccolni, michelisznek meg szerencseje volt zengoekkel, hogy meglattak benne a tehetseget es kitartottak mellette. de tudnek mondani nem egy tehetseget, akik elkallodtak a motorsportban, pedig lehettek volna akar profik is, leven a 90es evekben volt szerencsem gyorsasagi motoros korokben forogni kicsit.

az allami tamogatas megvonasa az amator sportoloktol gyakorlatilag a sportag megoleset jelentene, leven a sportoloknak nem lenne idejuk/energiajuk eljutni arra a szintre, hogy profiva valhassanak.
Alig érek vissza az éjjel nappal nyitva tartó multik, korlátozás nélkül vásárolható dohánytermékek hazájából és mit látok? Már a fideszesek is sugárban hánynak a vasárnapi zárva tartástól. A sokkal erősebben vallásos lengyelek eddig is szánakozva csóválták a fejüket…..
Sipi [CH] 2015.07.02 08:39:45
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jah.. reggel kave kozben erre nyitogattam a szemem. azert tudod nem nagyon ertem, hogy ekkora oltari balfaszok, mint a fideszesek, baldauf, lazar testverek, szoval ilyen teljes ostba, intelligenciat es jozan eszt mellozo gyokerek, akik tobbnyire azt sem tudjak mit beszelnek, hogy tudtak igy ervenyesulni ebben az orszagban?

hihetoen hazudni sem kepesek, mert egyszeruen nincs meg hozza az eszuk es aztan meg a hiteltelen hazugsagaikrol is rendszerersen elszoljak magukat. hogy van ez, de tenyleg? hogy van az, hogy ezek iranyitjak az orszagot? tenyleg nincs naluk okosabb, tehetsegesebb, rafkosabb, intelligensebb ember? vagy csak igeny nincs ra..?
Sipi [CH] 2015.07.02 10:30:33
@látjátok feleim szümtükkel: ez a resz tiszta. nekem az a kerdeses, hogy hogy kepesek az ilyen szefosok ezt megcsinalni?

szoval rendben, ertenem, ha nem lennenek ennyire ostobak. ha intelligensek lennenek. kovetkezetesek.

de ezek buta suttyok. hogy kepesek ezek ekkora hatalmat a kezukben tartani? konkretan bevallott buncselekmenyekkel, atlatszo es nyilvanvalo hazugsagokkal. hogy lehet ezt igy megcsinalni? hogy mukodhet ez?

erted, hogy mire akarok kilyukadni?
Aszongya a hírek, hogy ez a mi kedves bukott polgármesterünk és országgyűlési képviselőnk, a papcsákferi végre új, testhezálló feladatot kap: az MNB felügyelőbizottságának elnöke lesz. Hiába, az Orbán kormány nem képes kitörni a kecskére káposztát ördögi…..
Sipi [CH] 2015.07.01 16:54:49
@vigyüktúlzásbaadolgokat: " Ha ma egy társadalmi rétegnek arra van igénye, hogy bizonyos termelőeszközöket államosítsanak, akkor ahhoz joga van."

miert?
Sipi [CH] 2015.07.02 08:46:19
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Én nem főzöm.

Nem szavazok egyetlen rohadék pártra sem, amíg nem teszik átláthatóvá a kampányfinanszírozást."

te csak hiszed. minden tettednek van kovetkezmenye. mindenert vallalni kell a felelosseget. az otthonmaradasert is:-)
Sipi [CH] 2015.07.02 08:48:24
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ennyi. akkor marad minden ahogy volt. te maradsz otthon, a fidesz es hasonlok hatalmon. az orszag meg szepen lassan merul tovabb a pocegodorbe.

tudod, ha neha elgondolkodom rajta, hogy jol tettem-e, hogy eljottem onnan - nagyon ritkan, mert csak nagyon mertekkel fogyasztok alkoholt es jozanul nem nagyon szokott ez bennem felmerulni.. - akkor eleg csak erre a gondolnom:-)
Eszter érdekes pozícióból ír, diákként, akit pillanatnyilag külföldön tanul és dolgozik, de a dolog még nem végleges. Még nem dőlt el az élete, nem született meg a döntés, de ugye egy kapcsolat mindig két félen múlik. Ezért írt levelet Magyarországnak, a Magyarország és…..
Sipi [CH] 2015.06.26 14:52:20
@kardio1: maradjunk a racionalitasoknal. mit kellene csinalni sziriaban, szomaliaban, nigeriaban? odamenni, lerohanni oket? puskatussal belejukverni a demokraciat es jogallamot? nem hinnem, hogy menni fog.

mellesleg Magyarorszagon is lehetne boven alkalmazni bevandorlokat, menekulteket kulonbozo szakmunkakra es segedmunkakra. mindossze egy masmilyen gazdasagi berendezkedes kellene, egy atlathatobb es elorelatobb, kevesbe korrupt rendszer. itt, Svajcban a munkaeropiac 24 szazalekat a bevandorlok adjak. es mukodik. gondolom nem kell reszleteznem.
Sipi [CH] 2015.06.26 14:52:24
@adg [Au, Darwin]: ertem..
ebben az esetben a kitalalt szemely a homofob, rasszista, xenofob a kitalalt szituacioban:-)

de ugye aki depresszios az depresszios, aki agressziv az agressziv, aki skizofren az skizofren, aki antiszocialis az antiszocialis, aki homofob az meg homofob. ez nem belyeg, mindossze megallapitas a reakciok alapjan. erdekes, senki nem erzi belyegnek, ha arachnofobiaval, triszkaidekafobiaval, kuloulrofobia hozzak kapcsolatba. pedig ugyanaz a mufaj. alaptalan felelem miatti ellenerzes.
Sipi [CH] 2015.06.26 18:00:11
Varánusz Maffiózók a Fideszben 2015.06.26 09:27:54
Azon is szánakozva röhög az ember, mikor a nép egyszerű fideszhitű fiaitól hallja, hogy Viktor a zisten, a magyarok megmentője, a szabadságharcos, csak rossz emberek veszik körül és az összes lopás meg genyóság tőlük származik. Viktor meg nem tudja ezeket, mer'ha tudná, akkor…..
Sipi [CH] 2015.06.26 17:06:31
@Gábris szomszéd: ne gondold, hogy a te elvarasaidnak kivanok megfelelni. az enyemek sokkal jobban passzolnak hozzam:-)
Sipi [CH] 2015.06.26 17:09:06
@aritus: mas itt elni. levetkoztem sok parat amik miatt agresszivebb voltam. sokat szamit, hogy nem kell allandoan a hatam moge tekingetni, hogy van jovokepem es jovom. hogy tudok tervezni, vannak kilatasaim. hogy az emberek korulottem kiegyensulyozottak, harmonikusak es ezt sugarozzak magukbol.
Sipi [CH] 2015.06.26 17:10:14
@aritus: jaja. tipikus troll:-)

igazad van, be is fejeztem vele a kommunikaciot:-D

mar regen a tahotlanitoba kellett volna dobni. na majd most:-)
Nehéz napok ezek szegény Viktorunknak, nincs mit csodálkozni azon, ha nyilvánosan hibban meg szegény. Nem elég az EP meghallgatás, kemény pénzen vett amerikai lobbistájáról is kiderül, esze legfeljebb annyi van, hogy bután vigyorogva egy kilobbizott meghallgatással gyomorszájon…..
Sipi [CH] 2015.05.23 10:08:52
@jaegtoer: es ha kezd felnoni es maskent latja? mast szeretne? miert kell akkor raeroltetni egyfajta vilagnezeti belyeget amikor nem donthet?
Sipi [CH] 2015.05.23 10:13:03
@pianolight: en nem is varom el, hogy megertsetek. megszoktam az evtizedek alatt es elfogadom. bar nem fogom fel, hogy mi a jo abban, hogy rogton a legrosszabbra kell gondolni ha valamti nem ertetek:-)
Sipi [CH] 2015.05.23 11:22:43
@pianolight: latod, errol beszlek, amikor azt mondom, hogy rogton jon a paranoia:-)

bennem az ilyen gondolatok fel sem merulnek, en nem joban, rosszban, feketeben, feherben, alacsonyabb- illetve magasabbrenduben gondolkodom. egyszeruen nekem ez nem megy. ezert csodalkozom el mindig, amikor jottek az ilyen dumakkal, hiszen bennem fel sem merul az, hogy ne tartsam fent a tevedes es/vagy felreerthetoseg jogat. ez alapertelmezett nalam. nem is lehetne maskent. de ugye ez az en szemeben nem problema, te ilyen vagy, en olyan, te neha ertesz, neha nem, neha felre, en nem kenyszeritelek, hogy megerts, te nem kenyszerithetsz, hogy a te megertesedhez igazitsam amit mondok. ez a szep az egeszben:-)

amit teszek az mindossze az, hogy neha elcsodalkozom, hogy honnan johetnek azok a felelemmel teli gondolatok amivel kitoltitek a mondanivalom es annak megertese kozotti feher foltokat:-)