Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azlok23

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabadulószobák az elmúlt 5 évben gombamód szaporodtak a fővárosban. Ennek oka, hogy népszerű szórakozássá vált az escape game, így nagyon megnőtt rá a kereslet. Ezért vágtunk bele mi is és leteszteltünk öt ismertebb, budapesti szabadulószobát. Hatalmas élmény volt! ..
Görbicz Tamás Donald 2017.06.15 16:53:39
Ahogyan azt sejteni lehetett, az orosz szál ügye elérte a regnáló amerikai elnököt, akinek eddigi ténykedéséről Ésaiás próféta szavai jutottak eszembe (3,5-6): „És adok nékik gyerkőczöket fejedelmekül, és gyermekek uralkodnak rajtok.  És nyomorba jut a nép; egyik a másik ellen, ki-ki az ő társa…..
azlok23 2017.06.17 05:46:45
@Kovi1970: @azlok23: és mégis mi volt a baj Hilaryvel? Honnan szeded azt az aberrált marhaságot, hogy a liberális eszme rossz?
Bibliai értelemben gondoltam ezt, mivel egy lelkipásztor blogján vagyunk, nem politikailag elsősorban.
A 7-8. hónapban is negedélyezni akarta az abortuszt Hilary a nők érdekében.
Obama meleg személyi titkárának hatására megbüntettek cukrászokat, akik vallási és lelkiismerti szabadságuk miatt nem akartak csinálni tortát melegeknek. Hilary már a gender elmélettel jött elő, amit nagy médiák és Natgeo is egy címlappal egyből megtámogatott.

Szóval keresztény értékrend alapján egyik sem jobb, de Hilaryék okosan fű alatt tolták szép lassú folyamatban a liberális maszlagot. trump ebből pont nem kér, ezek ellen megy - de a politika és klímaügyben nem annyira széleskörű a látása, ebben egyeetértek.
Kicsivel több, mint egy hete került fel a fészbukra egy fotó a Kertész és a Dob utca sarkán folyó gázos munkálatokról. Illetve az akkor már napok óta nemfolyó munkálatokról, meg a jókora, ámde magányosan álldogáló munkagödörről. A képhez a következő megjegyzést fűzte dr. Kispál Tibor: "A Kertész és…..
Vannak olyan pillanatok az ember életében, amikor nagyon, de nagyon haszontalannak érzi az iskolapadban, pláne az egyetemen tanulással eltöltött időt. Én ezen rendszerint akkor szoktam elgondolkodni, amikor adótörvények újabb és újabb módosításairól hallgatok hosszú…..
azlok23 2014.12.05 11:05:29
Tehát ha most majd valaki rendel az interneten BÁRMIT, azt legkorábban 15 nap múlva lehet kiszállítani, hiszen azt előre be kell jelenteni.
Ha valaki kenyeret készít, akkor 15napra előre kell tudnia, mit hova fog szállítani. Ez KÉPTELENSÉG.
Nagyon sok kicsi KKV van, ahol 1-2 napra adják le a rendelést, mert így természetes, és a gyártó megpróbálja minél hamarabb összehozni a kiszállítást optimalizálva a környékbeni más kiszállításokkal. Ez lehet pici termék, nagy termék BÁRMI.

Ezt képtelenség kivitelezni. És akinek sikerülne is, biztosan bele lesz építve az árakba. Ezáltal növkedni fog mindennek az ára, és tényleg nőni fog a gazdaság. Egy darabig. Mondjuk úgy 1-2 hónapig max, mert a munkabér nem igazán fog változni...

Ez egy gyilkos döfés a telejs gazdaságra. Nem szállít ám mindneki búzát meg gabonát - amit a boltban látsz az MIND közúton érkezik. MINDEN.

És tt most nem csak a fuvarozókról van szó. Néhányan megszedhették magukat, de a másik 98% meg itt gürizik. És a hazai gyártó/előállító szektort is megüti a guta, ha most mindent előre be kell majd jelenteni, és ki kell fizetni.
A próbléma (Áfacsalsok) nem itt van, nem itt utaztatták meg pap0ron a dolgokat, erre mindenki mást megszivatnak - populáris intézkedésnek szánva.

Szerintem annyira mérték fel ennek a döntésnek a hatását, mint amit tegnap mondott Varga János nemzetgazdasági miniszter: Nincsenek becslések és tanulmányok, mi lesz a hatása annak ha bezárják a boltokat vasárnap.
NEM TUDJÁK, minek mi lesz a hatása, csak csinálják mert 1-2 embernek lehet jó lesz valahogyan.
Szomorú.

Ez ellen is kellene tüntetni, jelezni valahogyan mindezt.
Ezt a kreatív hirdetést sikerült a Samsungnak összedobni a iPhone 5 névre hallgató okostelefon bejelentésének alkalmából. Ha minden igaz, szeptember 16-án vasárnaptól jelenik meg észak-amerikai országos és regionális napilapokban. Korábban is ment már neki az Apple-nek, annak…..
Mivel idén még nem nagyon írtam zenei témában (1-2 ajánlást kivéve), így úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm mindazokat egy bejegyzésbe, amit az év első felében hallgattam. Lesz itt pop, rock, hardcore, emlékezetes slágerek, elgondolkodtató dalszövegek, érdekes klipek és…..
myjesus hozzám jössz feleségül? 2011.06.11 10:25:00
hétfőn lesz négy éve, hogy édes drágám megkérte a kezemet. úgy rémlik, hogy annak idején nem írtam erről részletesen a blogban, így most, az évforduló emlékére ezt pótolom.a történet ott kezdődött, hogy angliában találkoztam jézus krisztussal, aki gyökeresen, teljesen és…..
azlok23 2011.06.11 11:30:35
: )
Tisztelt Praxis blog és kedves olvasók!   Szeretnék felháborodásomnak hangot adni. Az elején azért azt is elmondanám, hogy magamat is hibásnak tartom a történtek miatt, ennek ellenére tarthatatlan az az állapot, amely némely kórházakban eluralkodott.Egy elég komplikált műtét…..
Manzárd Café Tinilányok szobája 2011.04.14 09:30:00
Rania Matar libanoni fotográfus sok másik fotóművészhez hasonlóan előszeretettel kukucskál be mások privát szférájába. Ufó díjnyertes képsorozatával egy hullámhosszon mozogva, tinilányok szobáját örökíti meg a közönségnek szerte a világban. „A Girl and her…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
A Nokia Siemens szerint az Apple legújabb mobil operációs rendszere már támogatja a Network Controlled Fast Dormancy nevű technológiát. Ennek az újításnak hála az iPhone és a hálózat kapcsolata optimálissá válik, így együtt a lehető legjobb teljesítményt nyújtják. Működés…..
azlok23 2010.12.02 17:35:16
@Szücs József: Nyugodtan tedd fel 3G-re, 4.1-el gyorsult nagyon sokat! Ez a 4.2.1 csak egy kis optimalizálás vol ta memóriahasználat területén. Miutn kilépsz valamiből, okosabban takarítja meg a memóriát. !.1 meg az animácikon meg a proceszor képességein javított. Szóval szerintem kezd összeállni. A kezemben legalább is igen : )
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
azlok23 2010.12.01 18:39:09
Vasárnap volt a nyitóparti, amire sajnos most nem tudtunk elmenni. Talán, mert ugyanannak a telefonnak a második premiere már nem annyira érdekes, meg vasárnap este már nehezebben veszi rá az ember magát egy éjfélig tartó partira, az élő közvetítés így aztán elmaradt. Kaptunk…..