Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunfah2

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieMánia Originals S01x01,02 2013.10.09 21:13:56
A vámpírnaplók 4.évadának 20 részében egy új sorozatot ismerhettünk meg,mely nem más mint az Originals(Eredetiek...tudom,elég hülye név) A történet maga arról szól,hogy Klaus lelécel New Orleansba,hogy leszámoljon pár boszival,aki keresztbe akar tenni neki.Odaérve azonban…..
MovieMánia Parker 2013.07.22 19:14:52
Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De utolsó akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig - azt hiszik - a túlvilágra küldik. Parker feltett…..
Éésss megkaptuk a CWTV utolsó előzetesét.Nem siették el a srácok...mi más lenne az mint a már veteránnak számító Supernatural.... Immáron 8 éve,hogy minden évben felcsendül a jól ismert Carry On Wayward Son. A 2 fivér szemünk láttára vállt felnőtt férfivá,járták…..
MovieMánia The Originals 2013.07.21 18:40:16
Az Originalsról eddig nem sok mindent tudunk.A sorozat rendezője(akárcsak a testvérsorozat Vámpírnaplóké) Julie Plec,azonban a 2 sorozatnak egymáshoz semmi köze,azt leszámítva,hogy a színészek a Vámpírnaplókban debütáltak.  Sajnos a sorozatról nem sokat tudunk.Az első…..
2009-ben startolt a Vámpírnaplók az RTL-klubon.Azóta lepergett 4 évad,megváltoztak a szereplők jellemei,sok új színésszel gazdagodott a sorozat.Tudniillik,hogy a Vámpírnaplók Pilotja volt 2009 legsikeresebb kezdése,nézőszám alapján(CWTV). A kritika írók sok rosszal…..
Tartalom: Val (Al Pacino) 28 kőkemény évet töltött börtönben, mert nem adta fel bűntársait. Legjobb barátja, Doc (Christopher Walken) várja szabadulásakor; s első útjuk a régen látott harmadik cimborához (Alan Arkin) vezet. Barátságuk épp oly erősnek tűnik, mint a…..