Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csurik

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbietrend Karneváli hangulatban 2014.01.13 12:18:38
Elsőként, innen is, Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Követőmnek, és Ismerősömnek! Az történt, hogy egy számomra is gyönyörű ruha megvarrására kaptam felkérést, még december elején. Amikor elkészült, a ruha alapján kaptam újabb rendeléseket a ruhára,…..
Barbietrend Talpig magyaros 2014.01.18 11:58:46
"Még azt mondják nem illik a tánc a magyarnak. Nem, ha néki cipellőt, bő nadrágot varrnak! De sarkantyús csizmának, kócsagtollas főnek, illik gyöngyös pártának, magyar főkötőnek. Az én ingem lengyelgyolcs, csakhogy rojtja nincsen. Az én csizmám karmazsin, csakhogy talpa…..
Bóbi, ahogy mostanában nevezem a mi kis Nimfa bébinket :) , a napokban kisebb-nagyobb lendülettel repülni tanul. Annyiban nyilvánult meg ezidáig, hogy a kalitka rácsaiban kapaszkodva, erős szárnycsapásokkal létrehozott légörvénnyel, rendezi át a kalitka közelében lévő porcicák…..
Csurik Nimfa papagáj mentőakció 2014.01.09 18:57:48
Késő ősszel, a már rutinos vajszínű Nimfa párunk úgy döntött, hogy újabb fiókákkal szaporítja a kis népes madár családot. Kissé aggasztónak ígérkezett, miután a tél következett, és a fészkük sem fűthető helyiségben van. Aztán gondoltuk, hogy csak tudják, mire…..
Csurik Csurik.blog.hu indul! 2013.07.16 22:05:13
Köszöntök minden kedves új látogatót az oldalunkon! Díszmadártartók lennénk, és minden olyan ember számára, aki saját maga is tenyésztéssel foglalkozik, vagy még csak ezután fog belekezdeni, esetleg szeretne egy kedves kis társat magának, családjának, vagy csak szívesen…..
Csurik Barátpapagájok 2013.11.08 10:03:26
Az egyik leghangosabb riasztóként is funkcionáló Madárkáink. Ettől függetlenül,  viselkedésük szerint ,az egyik legbarátságosabb papagájunk, és különleges, saját építésű fészkük miatt csodálatra méltó mérnöki érzékkel rendelkeznek. ..
Első madárpárunk, akik úgy döntöttek fiókát fognak Nálunk nevelni, az az egyik kacagógerle párocskánk. Ők lennének: Itt már a költőfészkükön ücsörögtek, és féltve őrizték a kis tojásukat. Azért csak egyet, mert nemsokkal azelőtt hogy elhoztuk őket, már tojtak…..