Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pal Szabo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A falusi ember is utazik néha, főleg, ha muszáj. Ha nincs ismerőse a régi Baszmannaja utcában, kénytelen pár versztával nyugatabbra döcögni, már csak a kíváncsiság végett is. Én is így voltam vele, gondoltam, megnézem, mit rontottak el már megint a sógorok, meg úgy…..
Pal Szabo 2015.07.18 04:08:05
@==T==:
Te hagyd mar ezt kibaszott balliberalis faszozast....eltelt 5 kibaszott ev 2010 ota es a kivandorlok szama soha nem volt ennyi....
Az elmult 5 evet magyarazd meg ha meg nem tudod akkor ne irogass...
"Mindazt, amit elértünk, már lehet konszolidálni. Végre azzal foglalkozhatunk, amiért az egészbe belekezdtünk közel harminc éve. Eljött az ideje, megteremtettük az előfeltételeit, jöhet a polgári berendezkedés. Mindenki léphet egyet előre. Kényelmesebb, jólesőbb…..
Pal Szabo 2015.06.14 03:54:12
@Ortodox: Te aztan egy igazi sotet tanulaltlan fasz vagy....nagyjabol pont...
Remelem elobb utobb mind logni fogtok a ciganybaro vezereddel meg a hozza kozel allo sleppel eggyutt....
Soha nem értettem, hogy a képpel, hanggal, számokkal, évszámokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal bizonyítható tények letagadásának mi értelme van. Ez onnan jutott eszembe, hogy Kovács István (Kokó) a nemzet köztiszteletben álló ökölvívója kipréselt magából egy…..
Kovács Zoltán kormányszóvivő 2008-ban még önfeledten halloweenezett Amerikában.  Ami csak azért érdekes, mert mostanában viszont eléggé kritikus: az USA ideiglenes budapesti ügyvivőjét például a Twitteren kóstolgatta, amiért André Goodfriend kiment a vasárnap esti…..
Nem ez az első hajós poszt a Határátkelő történetében (remélhetőleg nem is az utolsó), de én mindig érdeklődéssel olvasom őket, mert sok újat lehet megtudni egy olyan életről, amit (valljuk be) többségünk egyáltalán nem ismer. Zsolt írásából ráadásul kiderül, milyen…..