Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_Csülök

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha fizetünk egy külön szolgáltatásért, amit aztán a szolgáltató hibájából nem tudunk igénybe venni, akkor elég jogos követelésnek tűnik visszakérni a szolgáltatás árát. Na nem úgy a Wizzair-nél! Olvasónk is bebukta a 20 eurós külön helyét, amikor a Wizzair másnak is eladta azt. A légitársaság…..
A_Csülök 2020.03.29 08:55:30
@heidt: A Wizz Air nem magyar légitársaság. Angliában van bejegyezve, a dolgozók alig 10 %-a magyar. A lajstromozás ne tévesszen meg, nálunk olcsóbb.
A klímaváltozás hatásaival kapcsolatos forgatókönyvek száma végeláthatatlan, az viszont kijelenthető, hogy a megújuló energiákra való átállás, illetve ezek növelése az energiamixen belül elkerülhetetlen a klímaváltozás lassítása érdekében. Mivel ezen energiák felhasználhatóságának mértéke a…..
Több utas is jelezte nekünk a múlt heti Homár-poszt után, hogy brutális kezelési költséget számolt fel nekik Ferihegyen a Wizz földi kiszolgálója. Elvileg legfeljebb 5 eurót tehetett volna rá a Malév GH a Wizz árlistájában szereplő díjakra, de úgy tűnik, ennek rendszeresen a dupláját-tripláját…..
A_Csülök 2019.10.10 11:28:00
@svajcineger: Úgy, hogy már előre kiszervezték. (Mint a többi jól jövedelmező leányvállalatot.)
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
A_Csülök 2019.10.10 11:16:30
@marczy: A "kedves" utasnak viszont tisztában kellene lennie, milyen szolgáltatást vásárolt, mi van a jegy árában. A MALÉV GH azt nyújtja, amit megvettek tőle. Ha a 9 induló fapados járatra csak 2 check in pultot vásároltak és ez nem tetszik a "kedves" utasnak, "tetszett volna komoly légitársasággal utazni"!
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
A_Csülök 2019.02.01 10:11:51
@tildy[UK]: Egy frászt! A fapadosokat Debrecenbe kellett volna
csak engedni. De aki az 1-st odaadta nekik, annak meg kellene vizsgálni a vagyona gyarapodását (csak hogy finom legyek)!