Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A nagyfőnök a központból (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évben lett 30 éves a magyar kultúrtörténet egyik legfontosabb darabja, az István a király, melyet sajnálatos módon Alföldi Róbert egyszerűen a földbe tiport, meggyalázott és bemocskolt. A tegnapi előadás után egyből jöttek a lehúzó kritikák, és a kérdések, hogy…..
Kettős Mérce Gusztus 20! 2013.08.19 17:53:15
A nemzetet egyben kell tartani, hirdeti a kormányzati kommunikáció gusztus 20 megünneplésének előestjén. Ezt a mondatot harsogja Orbán Viktor, miközben haverjai épp szilánkokra tépik azt, ami az "egy nemzetből" még megmaradt. Magyarország már jó pár éve nem egy nemzet, és…..
A nagyfőnök a központból (törölt) 2013.08.20 14:26:54
@Jhonnyq: "Ugatsz itt meg "liberàlis csürhézel" mindeközben élvezed a liberalizmus előnyeit és vívmànyait..."
Liberalizmus vívmányait? Uramisten... :)
Komolyan azt akarod mondani, hogy ami az utóbbi 150-200 évben jó dolog történt, az mind-mind a liberlizmusnak köszönhető? :D
Mondjál már legalább párat ezek közül!

"Neked milyen érzés,hogy eteti Orbàn vagy Vona a szart veled és neked még izlik is?"
Ahogy elnézem az lesz a Te bajod, hogy a kedvenceid már nem tudják többet etetni a sz**rt az emberekkel (minő kulturált hasonlat...), mert az emberek már réges régen átlátnak rajta :)
A nagyfőnök a központból (törölt) 2013.08.20 14:33:54
@bulista: Miért személyeskedsz? Talán számodra túl érzékeny témát érintetem volna?
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
A nagyfőnök a központból (törölt) 2013.08.20 09:37:50
Libertarian Az állam ünnepére 2013.08.19 00:00:00
Nagy ünnepként, a magyar állam alapításának és alapítójának ünnepeként tartják számon augusztus 20-át. Illendő dolog hát, hogy mi is megemlékezzünk róla. Ha a fogalom kialakulásának időbeliségétől eltekintve mai terminológiával akarnánk Szent Istvánt jellemezni, talán a fasiszta diktátor lenne a…..
Mert vagy ostoba vagy pedig demagóg. Már egy ideje figyelem alakítását, de amit a héten művelt azt már nagyon nehéz karakterleütés nélkül kibírni… Egyszerűen már nem megy! Ugyanis Péterünk a napokban döbbent rá, hogy a Társaság a Szabadságjogokért, a Magyar Helsinki…..
A nagyfőnök a központból (törölt) 2013.08.19 14:19:18
@Kis ember: "Hanem attól, hogy valaki megfelel-e a klasszikus érvelési szabályokanak, vagy nem.
Ezer éven át bebizonyosodott, hogy vannak bizonyos szabályok, amiket ha nem tartasz be, mit sem ér, amit mondasz, mert
- nem logikus
- teljességgel megkérdőjelezhető az igazságtartalma
- hiányos bizonyítékai miatt nem meggyőződést, hanem bizonytalanságot keltenek az elfogulatlan hallgatóban.
A cikk erre mutat rá."

Pontosan, hogy erre nem mutatnak rá. A cikk (inkább poszt) egyszerűen gúnyolódik Hoppál szavain, az igazság gondosan összeválogatott kis szeleteivel és próbálja (nem túl sok sikerrel) bagatelizálni és komolytalannak beállítani a neki nem tetsző véleményt: csak egy buta összeesküvést. De perdöntő bizonyítékot nem hoz elő semmire, csupa megnyilatkozást olvashatunk csupán. Nem új keletű módszer ez, több száz éves hagyományai vannak...

Az, hogy valaki balról kap érveléstechnikai kioktatásokat annak van egy különös bája :) Az ember ugyanis szívesen tanul bárkitől, ha az illető hiteles. De ha nem!? A balos vitakultúra az elmúlt 3-4-5 évben kimerült annyiban, hogy a szemét jobboldal az tönkreteszi az országot, a baloldal meg nem tökéletes, de hát a Zorbán az meg a szőlőbányák meg a Simicska az még ötszörannyira. Logika nincsen, az adatokkal soha alá nem támasztott megnyilatkozások újbóli és egyre agresszívabban történő ismételgetése van, amiket ha valaki nem hisz el, akkor az vagy ostoba, vagy droid. Esetleg mindkettő.

Olyan, hogy a képviselt vélemény konzisztens? Ugyan már... Ma ezt, holnap azt, holnapután majd valami harmadikat. Ma nem menő utcán politizálni, holnap már alapvető jog, amit ha korlátoznak, akkor az... Tegnap még szégyenpad volt a túlzott deficit eljárás, ma már a kormány hülye nagyzolása a kikerülés, semmi baj nem volt azzal, hogy ott vagyunk. Tegnap követeltük, hogy tiltsák be a nem tetsző véleményt, holnap már azért tüntetünk majd, mert nem jelenhet meg minden, veszélyben a sajtószabadság. Egy volt miniszterelnök ügyeivel kapcsolatban a bírósági ítélet hiányára hivatkozunk, de az általunk maffiózónak kikiáltott, de hasonlóan soha el nem ítélt embereket azért pocskondiázzuk. Egy 50%+ -os kormánynál simán hivatkozunk rá, hogy ezt akarták az emberek, de egy 2/3+ -osnál elkezdünk matekozni, kiderül, hogy az egyéniek nem is számítanak, így már csak 52%, és ha ezt kiterjesztjük a teljes lakósságra, akkor...

Az érvelés hiányát meg sem merem említeni. Ha a tag sarokba szorul, akkor vagy más, a témához nem kapcsolódó, de a másik számára kínos témát hoz elő, vagy átmegy személyeskedésbe. Vagy esetleg regisztrál még néhány nicket, akik megmondják, hogy neki pedig milyen igaza van, milyen komoly problémákra világított rá, de a másik buta és nem látja. Persze érvek nélkül, elvégre nála van a bölcsek köve, vagy mi... Jobb esetben ismételgeti a forrás nélküli és már legalább 100x megcáfolt "konkrétumait"

Egy kis gyöngyszem mindezt illusztrálandó: az illető biztos forrásból (van egy meg nem nevezhető ismerőse a mittoménhol, mert hát a lelkemnek mindig ott van, amiről éppen beszél, ezért ő mindig megkérdőjelezhetetlen forrásból tudja a tutit... ha szakmabeli ne olvassa, akkor hihető is) tudja, hogy a szavazók 2/3-még ugyan a kormányt támogatja, de a 4/5 már a baloldali összefogást, és még vagy egy 20%-nyi bizonytalan is. Nem esett le neki, hogy mi a baj... :)

Szóval először a saját ház táján rendet tenni, utána oktatni másokat :)

UI: a különböző idegen- és/vagy szak szavakkal nem nagyon érdemes villogni. A primitív ember úgy sem tudja, hogy mi az. Nem is nagyon érdekli. Az értelmes ember számára meg nem ott kezdődik a komoly tudomány, hogy olyan tudományos, vagy annak ható szavakat mormol, amiről azt gondolja, hogy a többi ember nem érti (pedig de). Komoly helyen ennél kicsit magasabb a belépési szint, hagyjuk ezt meg a büfészakoknak...
Nem vagyok a punk zene rajongója, de eléggé valószínűnek tartom, hogy mint ahogy én sem, úgy a műfaj legelszántabb kedvelői sem fognak a kardjukba dőlni attól, hogy elmarad a HétköznaPI CSAlódások nevű punkzenekar szeptember 14-i kiskunhalasi koncertje. Helyesbítek: nem elmarad.…..
A nagyfőnök a központból (törölt) 2013.08.11 08:43:56
A betiltás csak addig baj, amíg nektek tetsző dolgokat tiltanak be. Ha valami nektek nem tetszik, egyből sipákoltok, hogy miért nem tiltják be!

Íme:
Amikor a diktatúra közbeszól, és megmondja, hogy ki kaphat díjat és ki nem
hacsaknem.blog.hu/2013/03/19/a_ket_beigert_pofon_helyett

hacsaknem.blog.hu/2013/03/14/tancsics-dij_az_echo_tv_bayer_zsoltjanak

Amikor a diktatúra kitenné a nekik nem tetsző embereket a hivatalából....
hacsaknem.blog.hu/2013/01/31/ugye_ertunk_a_szobol

Vagy ahol a posztoló egyszerűen megbélyegzi majd erre hivatkozva betiltaná a neki nem tetsző megmozdulásokat:
hacsaknem.blog.hu/2012/08/25/van_egy_orszag_698

Persze lehet mondani, hogy szélsőségesek, de ezt a kormány is mondhatja a másik oldalra, és akkor már minden rendben van ott is?
Ezentúl nem az a bíró tárgyalja majd az ELTE ÁJK HÖK-ös információszabadság pert, aki szerint a Jobbik nem neonáci. Takács Péter Attila, a Fővárosi Törvényszék bírója konzulnak áll. Takács Péter Attila 2013 márciusában Karsai Lászó történészt 66 ezer forint…..
Orbán Viktor sosem tagadta, hogy kedvenc sportága a foci. Ezzel nem is lenne baj, ha nem favorizálná túlzottan a többi sportág rovására. A bevezetett tao-rendszer legnagyobb nyertese a foci, ezen belül is a kormányfő által grundolt Puskás Akadémia. Emellett 10 milliárdos stadionokat…..
Üzenőfüzet Bajnai elbukott 2013.07.15 13:23:45
Török Gábor a blogján megjelenő “minielemzéseiben” a lehető legritkábban szokott egyértelműen állást foglalni. Épp ezért akadt meg a szemünk pár nappal ezelőtti írásán: “Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami…..
A nagyfőnök a központból (törölt) 2013.07.16 17:38:20
@nu pagagyí: Kihagytad, hogy félnek az emberek, és, hogy a szavazófülkékben kamera lesz!

Ha ez még egyszer előfordul, levonom a fizuból...