Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canelaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Nem ez az első hajós poszt a Határátkelő történetében (remélhetőleg nem is az utolsó), de én mindig érdeklődéssel olvasom őket, mert sok újat lehet megtudni egy olyan életről, amit (valljuk be) többségünk egyáltalán nem ismer. Zsolt írásából ráadásul kiderül, milyen…..
canelaa 2013.07.16 12:59:32
@Igényes: szerintem critique úgy értette, hogy az igazi bűnözőknek jár az elzárás és a hatóságoknak való átadás (pl. drogcsempészek). Kisebb vétkekért hazaküldenek olyan helyről, amelyiknek van reptere ;-)
canelaa 2013.07.16 10:34:41
@Kovermadar: a pia csodákra képes ;-)

Bár sokszor előfordul drogügylet, amíg én hajóztam, nem egyszer raktak cellába emiatt embereket. Egyszer még valami régóta körözés alatt álló személyt is sikerült fülöncsípni. A security-s ismerősök mesélték, hogy nem is hinnénk el, mennyi eset adódik tengeren.