Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdeg Fattya

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor lányának esküvőjét szénné fotózhatta a média, a lakodalom helyszínére, a tükröspusztai Tiborcz-tanyára azonban csak a szigorúan átvilágított kiválasztottak juthattak be. Kaminski Fanny, Orbán Viktor kommunikációs stábjának főmunkatársa azért innen is…..
Lómaszk, csirkemaszk, unikornismaszk és az ezekkel való hihetetlen humorizálás. Ez van az új Black Label Society-klipben, ami a csapat szeptember 24-én megjelenő koncertlemezét (amin van hat stúdiószám is) vezeti fel. Zakk Wylde és metálcsapata Bill Withers…..
Naiv ügyfél betalált egy egynapos HTC One telefont, amit másfél hónappal később le is tiltottak, merthogy az eredeti tulajdonos igazából részletre vette, amit aztán sosem fizetett. A garancialevél mellé természetesen nem kapta meg a számlát. Az eladó egészen addig tagadott…..
Nyolc éve zenél együtt a rákosszentmihályi Headbengs zenekar, akiknek a zenéjét legegyszerűbben fésületlen, nyers, fejrázós, seggriszálós rock and rollként lehet jellemezni. "Imádjuk az '50-es '60-as '70-es évek nagy előadóit; Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Beatles, Stones,…..
Megérkezett a hétre beígért Dev frissítés. Igazán nagy dobás még nincs, viszont több apró jel is a jó irányba mutat. Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez egy fejlesztői kiadás. Az új funkciók még hibásan vagy sehogy sem működhetnek, vagy akár félkészek is…..
Erdeg Fattya 2013.08.17 11:10:34
@MosoMasa:

Ember ne égesd már magad...
Ajánlom ezt cikket olvasd el :magyaropera.blog.hu/2013/08/08/dev_next_mi_van hátha felkapcsolódik a villany...
Erdeg Fattya 2013.08.17 11:13:23
@Cobalt: Láthatóan nem a te böngésződ az opera új irányvonala.Akkor meg miért szenvedsz?Prüszkölsz?Karmolsz?
Kezdhetném én is a hszed bekezdéseit tételesen cáfolni de minek?Szerintem hagyd meg a z operát azoknak akik elfogadják olyannnak amilelyen és válts ha eddig érthetetlen okokból nem tetted..Köszönöm.
Erdeg Fattya 2013.08.19 22:57:46
@MosoMasa: Szóvá teheted de ha nem használod az operát és itt csak a negatívabb dolgokat fröcsögöd attól se jobb se rosszabb nem lesz a a böngésző....
A mai napon megérkezett az Opera Developer ág első kiadása a 17-es verzióval. A kiadási ágakról és ciklusokról egy későbbi bejegyzésben olvashattok majd. Most lássuk, milyen finomságokat kapunk. Amit már tud Indítási beállítások: gyorshívó, előző böngészési folyamat…..
Megjegyzés: A most következő postban a NEX, avagy egy böngészőgyártó-független csomagformátum kerül bemutatásra, amelyet az Opera fejlesztői a Chrome saját .crx formátuma alapján készítettek el. Céljuk, hogy egy nyílt, szabványokon alapuló add-on formátumot hozzanak létre.…..
Erdeg Fattya 2013.08.08 14:54:36
Kint a 17 Dev.Előzetes.
my.opera.com/desktopteam/blog/2013/08/08/opera-17-first-developer-stream-preview
Nálam mégjobb min a 15 stabil sebességben.
Persze ez még gazdagon összefossa magát főleg témák cserélgetésénél.
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
Erdeg Fattya 2013.07.29 18:48:20
Sajnos túl sok újdonságról nem tudunk beszámolni, mindenesetre valamelyest megint jobb lett a böngésző. Az Opera Next 16 ma megjelent frissítése a Chromium 29.0.1547.23 kiadásra épül, ezenkívül javításokat tartalmaz azok számára, akik nagyon sok, vagy éppen elég kevés lappal…..
VV Éva számtalan botrány után hat napja bevonult egy elvonóra, de emögött nem feltétlenül az áll, hogy szeretne leszokni a piáról és a drogokról, hanem ennél sokkal prózaibb: nincs hol laknia. A Való Világ botrányhősnőjének "karrierje" egyre inkább hasonlít az első Big…..
Magyar Opera Opera Next 16 2013.07.19 14:15:13
Tegnap kiadtunk egy Opera Next 16 verziót. Nem vagyok meglepve, hogy sokan már tegnap észrevettétek.A következő funkciókat adtuk hozzá ehhez a buildhez: Geolocation API űrlap autokitöltő Windows 7/8 jump-list támogatás előadás mód most már Mac-re is opera:flags (Kísérleti…..
Erdeg Fattya 2013.07.23 01:01:37
@Vucko:
Nekem sem megy.16 alatt jó.
Mivel úgy alakult, hogy mostantól sorozatokról fogok beszámolókat készíteni, az örömöm mellett elkezdtem kicsit parázni, ugyanis nem mondanám magamat jártasnak horror sorozatok terén... valószínűleg ezért nem hallottam még sosem korábban a Hemlock Grove-ról. De aztán szép…..
Laciék nem kaptak HDMI-kábelt a T-Home SatTV HD csomagjához, azzal a kamu szöveggel, hogy a SCART-kábel ugyanolyan jó. Hát nem. Pedig jár hozzá, hiszen anélkül nincs értelme az egésznek. Kérjék. Azt gondoltam, hogy a Tré-home már nem tud nekem újat mutatni, de mindig…..
Erdeg Fattya 2013.07.16 12:19:54
@atörökk: Én azt várnám,hogyí az ilyen suta gyökerek mint te eltünjenek az iylen és ehez hasonló fogyvéd forumokról.Trollkodni a kedvec weboldaladon a you little pony.cum-on is lehet.