Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadragosallat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
    „A hús a lelke a burgernek"   Jancsa Jani 2 éve indította el burgeres hódító hadjáratát, és bátran kijelenthetjük: sikerre vitte a történetet. Az üzletlánc három étterme közül (Andrássy út, Október 6. utca, Deák Ferenc  tér) a Deák térit látogattam meg, ahol régebben Subway működött. Teljesen…..
nadragosallat 2017.09.04 11:40:47
Ha valaki szereti a focit, ne adj isten tud is, azt nem kell győzködni, hogy jó, ha van egy olyan figura a támadók és a középpályások mögött, aki olyan szinten megvéd ha baromságot csinálsz, mint Cohn-Benditet az ügyvédje. Ebben a listában nem szerepel dekázókirály, meg nagyon nagy ollózós gólokat…..
Gyerekkoromtól Star Wars rajongó vagyok és az új rész is elvarázsolt. Viszont orvosként és méginkább orvosi jövőkutatóként végignéztem az összes epizódot újra és ilyen szemmel érdekes dolgokat találtam. Habár bolygó nagyságú űrhajóktól és fénykardoktól hemzsegnek a…..
nadragosallat 2015.12.23 20:54:36
Tomorrowland idén is zseniálisat alakított. Harmadik éve van szerencsém részt venni a fesztiválon, és a szervezők minden évben túlszárnyalják az előző évi…..
Napi jó csaj Charlize Theron 2015.07.05 17:03:14
..
nadragosallat 2015.07.06 23:37:34
Legutóbbi összeállításomban megígértem, hogy ha az idő és az elém kerülő alkotások ismét megkívánják, ismét jelentkezni fogok egy 10-es összeállítással. Most jött el erre az alkalom, úgyhogy fogadjatok szeretettel újabb 10 filmet, amelyek messze kevesebb elismerést kaptak, mint amennyit…..
nadragosallat 2015.04.23 11:55:53
@lisztes: de ugatni azt tudsz...
Egy francia cég eléggé meggyőző kampánya a biztonságosabb tengeri hajózásért ez a szimulátor, ahol fent kellene maradnod a vizen. Nekem négy percig sikerült és tudom, hogy sokan még így is azt gondoljátok, hogy túl sok, de azért bazz. Eléggé para. Játékos mókuskáknak a…..
nadragosallat 2014.04.27 15:42:49
sortieenmer.com/

itt lehet megfulladni!
Aki nagyban játszik, szereti a burgert. Aki szereti a burgert, rossz ember nem lehet. Ez a cikk pedig egy gyönyörű barátság kezdete, a Player.hu férfimagazin, és a Burger Blog között. Jancsa János, többsíkú művésznevén speed, az éttermi burgertesztelés koronázatlan királya…..
Kedd este, hazaérek edzésből, emailcsekk: "Holnap tesztelek egy burgert! Van kedve megkóstolni? Kapros bárány húspogácsa, házi buci, fekete paradicsom salsa, friss krémes francia kecskesajt." Soha jobb ajánlatot! Természetesen mondanom sem kell, hogy volt kedvem, így másnap…..