Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ernő Teknőc

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új, 80 milliárdos köztévé? Norris türelmének is van határa.A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.     ..
Ernő Teknőc 2015.03.18 23:13:59
@megadeth1: Remélem tudják,hogy ez a sokat emlegetett 80 milliárd az 5 közszolgálati tv együttes egész éves költségvetése !No,azért !!! Hajrá KÖZTÉVÉK!!
A környezetbarát agrárfejedelem ismét síkra és biciklire száll. A mozgóképet, amely a természet nyugalmának megzavarására alkalmas kép- és hanghatásokat tartalmaz, nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          ..
Ernő Teknőc 2013.11.07 17:13:55
A vezérkar tájékoztatja Orbán Viktort a holland-magyar vb-selejtezőről. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..
Az RTL Klub az államalapítás ünnepén, augusztus 20-án 21:20-kor tűzi műsorra a 30 éves jubileumát ünneplő rockoperát, az István, a királyt, Alföldi Róbert rendezésében - írják közleményükben. "Büszkék vagyunk arra, hogy az RTL Klub lehet az a televízió, amely…..
Videó a jövőből! Titkos és epikus felvétel egy kormányfő lányának lakodalmáról. A Trafikrabló-trilógia és a Nemzeti Oligarchák Himnusza itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        ..
A Demokratikus Koalíció elnökének mozija közéletünk régi és új sztárjaival. A kapcsolódó anyagok itt láthatóak. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.         ..