Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kardinális

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Itt van az ősz itt van újra, és hát mi mással töltsük karácsonyig a szombat estéinket, mint például az X-faktorral. (Csomó más ötletem is lenne amúgy.) Az X-faktor nagyon próbálja elfedni azt a tényt, hogy már elég unalmas a tehetségkutatás ezen formája, valamit azért még…..
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
Orbán Viktor egy zseni, ez eddig se volt vita tárgya. Ilyen gyorsan, ennyire agyhalottá silányítani egy nemzetet, ebben biztos nincsen párja. Igen furmányos dolog úgy okádni Brüsszelt, hogy a főnök - nem kis részben a haveroknak munkát adva - felhasználja a pénzét. Fű nem nőne…..
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
Ahogyan a szemünk láttára épül föl az amerikai katonai intervenció Szíria ellen, talán érdemes szemügyre venni a casus belli megalapozottságát, amellyel szemben az Egyesült-Államok esetében, korábbi tapasztalataink miatt sem árt az éberség. 1 – Amiről a…..
A baloldalon mindenki azt mondja, hogy Orbánt csak összefogással lehet legyőzni, ami valószínűleg igaz is. Én viszont azt kérdezem, hogy le kell győzni ? Pontosabban fogalmazva: van-e értelme legyőzni ?  Tételezzük fel, hogy győz egy baloldali összefogás.Milyen országot vesz…..
Már jó másfél millióan tekintették meg azt a videót a YouTube-on, amin egy brutális rendőri akció látható. A felvétel még vasárnap került ki a netre, egy helyi lakos tette azt fel, aki rögzítette erkélyéről a történteket. Szerinte színtiszta rasszista támadás történt a…..
Bámészkodók, rendőrautók, demonstrálók vasárnap délután a Harminckettesek terén. Így kezdődött a szerdai incidensre a válasz. Mint ismeretes, szerda hajnalban egy nemzeti dohánybolt előtt baseballütővel fenyegettek meg ott egy csókolózó meleg párt, a kihívott rendőrök…..
kardinális 2013.08.19 22:55:25
Magyarország Európa legpesszimistább nemzete – derült ki a legújabb felmérésekből. Az optimistább pesszimista persze egyből jogosan és derűlátón gondolhatja, hogy végre valamiben mi is az elsők vagyunk. (A „hülyébbje” pedig ennek sem tud örülni.) De tulajdonképpen mi a…..
Az elmúlt hónapok egyik állandó trendje, és az Együtt 2014 minden populizmusa ellenére örömteli hír volt az Együtt 2014 izmos növekedése. Természetesen lehetett sejteni, hogy a Facebookon egy ilyen csoport ilyen mértékű növekedése nem isten kegyelméből történik, és nem is a…..
 Egyre inkább úgy tűnik, hogy Bajnai Gordon már csak valami csoda folytán válhat a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltjévé. A tavaly októberben berobbant Együtt 2014, amely akkor még a rajzolódó ellenzéki összefogás motorjának látszott, néhány hónap (hét?)…..
  Magyarország miniszterelnöke a közelmúltban két számszerű kijelentést tett, amelyek befolyásolhatják a gazdaság kilátásait. Az egyik úgy szólt, hogy az adószerkezet mindaddig nem változik, és fennmaradnak az úgynevezett válságadók, amíg a GDP-arányos államadóság…..
Kedden a cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosságról szóló perben kihirdetett ítélet határozottan elítélte az elkövetők rasszista motivációját. Ezt üdvözöltük és hatékonyabb állami fellépést sürgettünk a hasonló motivációjú bűncselekmények ellen. Azonban a kiszabott büntetést, a feltételes…..
A megfelelő folyadék bevitele szervezetünk számára talán a legfontosabb, kifejezetten a nyári hőségben. Ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen itallal oltjuk szomjunkat, hiszen az egészségtelen innivalókkal gyakran nagyobb kárt okozhatunk szervezetünkben, mint amennyi hasznot. Most…..
kardinális 2013.08.05 01:49:53
@Eastbay1:
Miért kéne ezeken kívül mást inni?
Egyébként a jó minőségű zöld teák kifejezetten egészségesek.
Az energiaitalok meg elég hasznosak tudnak lenni. Az edzéstől és a céltól függ. Persze nem éjjel nappal.
Megtudtuk végre a jövő évben kezdődő egyetemi képzésekhez szükséges ponthatárokat: boldogan konstatálhatjuk, hogy azok a szerencsések, akiknek kemény középiskolai munkájukkal 240 pontot sikerült összegereblyézniük az 500-ból (48%), egyes szakokon azok is felsőfokú…..