Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phantom der nacht

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen megrökönyödve szoktak visszakérdezni: szoknyában biciklizni? Igen. Sőt, nekem nem is egy barátnőm teker nap mint nap így a munkába. Most, hogy beköszöntött az ősz, egy jó harisnyával még jobban feldobhatjuk az outfit-ünket. Na, de miért félnek annyian mégis a…..
Széljegyzet a Bringával a boltba kampányhoz: Sose ijedj meg, ha a bevásárlólistád hosszúra sikeredett, ügyesen szervezve meglepően sok mindent haza lehet hozni a boltból. A mellékelt ábrán példának okáért az alábbi cikkek hazaszállítása történik: - 8,3kg-os…..
Ilyen egy maximálisan kihasznált kormány szatyrokkal és egy könnyen levehető kosárral, ami boltban és piacon is használható. Mi még kiegészítenénk a felszerelést egy csomagtartó-táskával, hogy könnyebb legyen hazavinni az ilyen nem mindennapos csomagokat. Eszter egyébként…..
Bár még mindig sokan meglepődnek rajta, hogy a városi kerékpározáshoz nem szükséges sportruházatba bújni, tapasztalataim szerint egy megfelelő hosszúságú szoknya sokkal kényelmesebb tekerést biztosít, mint bármilyen nadrág (és akkor az esztétikai élményről még szó sem…..
Azt hiszem minden Anyuka jól tudja, hogy miről beszélek, amikot azt mondom, hogy szülés után – bármennyire is odafigyelünk a terhességünkre - teljesen megváltozik egy nő bőre, alakja. Nyilván genetika függvénye is, hogy milyen gyorsan regeneráódunk, de ezt a saját példámból…..
phantom der nacht 2013.12.16 13:33:08