Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gurigongo

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szervezetünk adatai: IČO/SID: 42 11 53 61Právna forma: Občianske združenieObchodné meno: Gurigongo SymposiumSídlo: Rákócziho 1058/17, 929 01 Dunajská Streda Információkat és útmutatást a www.dvepercenta.sk oldalon találsz!  ..
Szervezetünk adatai: IČO/SID: 42 11 53 61Právna forma: Občianske združenieObchodné meno: Gurigongo SymposiumSídlo: Rákócziho 1058/17, 929 01 Dunajská Streda Információkat és útmutatást a www.dvepercenta.sk oldalon találsz!..
Nézőművészeti Kft. Gombaszögön. Persze, hogy a Színház-szalma-sátorban. Jön Scherer Péter, Mucsi Zoltán, Thuróczy Szabolcs és még sokan mások. Téged is hívunk.   ..
5 nap múlva Gombaszögön indul a Szalma-színház-sátor egy jó ki éjjeli filmvetítéssel. Lesz vicces zombis és srég japán is... pl. a Survive Style 5+ (teljes sátor program itt.) See you later, aligator.   ..
  A Szalma-színház-sátor teljes programja elkészült, íme, tessék, csemegézzetek, tervezzetek, hassatok, alkossatok, gurigongjatok velünk 2014. július 15-20. közt a Gombaszögi Nyári Táborban... Július 15. (kedd)    23:00 FilmvetítésHaláli hullák hajnala (Shaun of the…..
Gurigongo Symposium TÁP Varieté 2014.06.30 23:17:38
Vajdai Vilmos 1994-ben, a budapesti Tilos az Á-ban, a "csapos" Szabó Győzővel ötölte ki a Tilos az Á Performance, a későbbi TÁP Színház művészi elképzeléseit. Az alkalmi, rendhagyó társulat azóta is a magyar alternatív mozgalom meghatározó formációja.A TÁP Varieté, ahogy a…..
A kassai Thália színház a Szalma-színház-sátorban 2014. július 18-án, pénteken. 14:00 A Thália szekerén   Zenélő Thália - zenélnek a Thália munkatársaiA Thália 45 éve - beszélgetés a színház múltjáról és jövőjéről, a következő színházi évad ismertetéseBeugrom…..
A Nézőművészeti Kft. két előadást hoz el a Gombaszögi Nyári Tábor Szalma-színház-sátrába 2014. július 16-án, szerdán: A Klamm háborúja és A fajok eredete c. előadásokat. 14:00 Klamm háborúja (a Nézőművészeti Kft. és a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház közös…..
Kultúra mifelénk a jó film is. A jó film közösen nézése meg igazán. Ha mindezt ráadásul egy jó nap után tesszük, mondjuk kábé hajnal kettőtől a Gombaszögi Nyári Táborban a Szalma-színház-sátorban... Lesz például egy Gurigongo film is - na jó, nem igazán a Gurigongóé,…..
Már a tavalyi évben szerettünk volna diákcsoportot vendégül látni a szalmaszínházban, de ezek a diákcsoportok általában túl nagy létszámúak, nehéz őket nyáron utaztatni. A komáromi Marianum Egyházi Gimnázium MEG+ruházunk! csoportjának hat tagja van. Viszont nemcsak e miatt…..
Alakul és formálódik a programja a Szalma-színház-sátorunknak. Csütörtöki fellépőnk (július 17-én 14:00-kor) a Káva Kultúrális Műhely egy színház nevelési foglalkozásukkal Üres lap címmel. Egy szlovákiai magyar fiú a barátai védelmében környezetével és végül…..
Színház és dráma és színházi workshopok és éjszakai filmvetítés és színházi nevelés és felolvasó színház és beszélgetések az alkotókkal és Ti is. Ugye? Nanáhogy. A Gurigongo Symposium Színházi Sátra a Gombaszögi Nyári Táborban. Július 15-20 közt. Jöttök, nem?…..
Az utolsók mindig fájdalmasak, és ez a bejegyzés is az. Fájó háttal a sátorban töltött pár éjszaka miatt, fájó fejjel és fájó szívvel pötyögöm az utolsó szavaimat az éterbe. A médiasátor előtti padokon már nem görnyednek a laptop fölé az írók, mindenki…..
A gyávaApakomplexus,.Nosztalgia.Az elveszett gyermekkor  visszasírása.Szúrd be. Hol a vénám? Bazzzeeeeeeg.Kurvajó.Apu elment Pestre.Anyu gyógyszerezik.Egy óra sokk, nevetés, szánakozás, sajnálat,és meglepődés.Egy kicsit klisé, egy kicsit  NAGYON ijesztő egy apa-fiú…..
"Sziasztok, mi vagyunk azok! Annamari és én..." Valahogy így kezdtem a bemutatkozást a színház sátorban. Ivanics Juli, miután bemutatta az érdeklődőknek a zsámbéki táborban született alkotásokat (fotók,zenék), átadta nekünk a stafétát. Az idegesség szülte gombócot a…..
A délelőttök egy táborban mindig egy picit hasonlítanak egy, a zombiapokalipszisről  szóló filmekre. A táborozók lassú, komótos és bizonytalan léptekkel haladnak át  a „harctéren“. Az én délelőtti kis sétám, (mily meglepő) a Gurigongo Symposium…..
Gurigongo Symposium Cselédek 2013.07.18 13:48:29
A Gombaszögi tábor első színházi előadásának értelemszerűen a Színházi Sátor biztosított helyet. Az érdeklődők Jean Genet Slúžky című drámáját tekinthették meg a pozsonyi színművészetisek előadásában. Hogy miről szólt a darab?Milyen volt…..
„Ha eljössz, kissé átértékelődik elképzelésed a harmóniáról és zenéről...“ Viszonylag kora reggel, még álmosan, fáradtan, és az előző esti Quimby koncert bassuszakatolásaival a fülemben tértem be a színházsátorba. „ Na most tényleg megadom magam“-gondoltam, és…..
Cikkünk elején szeretnénk leszögezni, hogy egy kicsit talán elfogultan fogunk nyilatkozni a délutáni beszélgetésről a Minorma kuratórium tagjaival, hiszen egy nagyon inspiráló táborban vehettünk részt az ő jóvoltukból. Maga a Minorma egy nagyon fiatal polgári…..
Kedves olvasók, már rögtön az első "hivatalos munkanapomon" csatlakozott hozzám egy másik Minormás felfedezett, Szabó Annamari! *tapsvihar* Ezentúl vele együtt fogjuk pötyögni azokat a  bizonyos (néha talán túl nyers?) szavakat a már jól ismert éterbe. Fogadjátok első…..
Gurigongo Symposium Csipcsiripp!!! 2013.07.17 11:09:40
„Gondolj,gondolj,gondolj“ – ahogy Micimackó mondaná, és vágjunk is bele: pötyögjünk valami értelmeset az éterbe.A forma mentorprogramnak köszönhetően én is azon szerencsések közé tartozom, akik a nyarat rögtön egy hihetetlenül jó táborral kezdték Zsámbékon. Itt az első…..
Gurigongo Symposium Indulás! 2013.07.15 11:22:49
Új felületen jelentkezik a Gurigongo Symposium weboldala.Az elkövetkező napokban részletes beszámolókat olvashattok majd a Gombaszögi Nyári Tábor Színházi Sátrában zajló programokról. Saját tudósítónk, Varga Bianka, a Minorma Mentorprogramjának egyik felfedezettje ragad tollat…..