Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LightBringer

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nagy feltalálókról, vállalkozókról, világot formáló „látnokokról” beszélgetünk a Szilícium-völgy bűvöletében élő korunkban, akkor annak az esélye, hogy felbukkan Malcom McLean neve, szinte a nullával egyenlő. Pedig a nevezett úriember 1957 október 4-én…..
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
LightBringer 2013.12.02 14:40:29
@pezsmapatkánykenguru: Mintha nem talalnal hasonlo (akar rosszabb) musort barmely orszagban a vilagon... :D
Attila nem azon lepődött meg, hogy vírusos volt a gép a Minicopy Baross utcai üzletében, hanem hogy a hátul levő kolléga szerint reggel óta ilyen az összes gép, de nem csináltak velük semmit, illetve hogy egyáltalán nyitva voltak: 2013. október 2-án bementem a Minicopy nevet…..
Múltkor Budapesten egy diáktól vette el az ellenőr a személyijét, mert a bérletére nem írta rá a hallgatói igazolásának számát, most pedig Mariann tapasztalt hasonlót: Rendszeres bérletvásárló vagyok mégis megbüntettek a buszon. Reggel munkába menet kb. 80-ad magammal…..
A legjobb gyártókkal is előfordul, hogy az élővilág tojik az ISO szabványaikra, és kamikázeakcióikkal elcsúfítják a olcsó termékeiket. A nápolyiáról ismerhető szlovák IDC nincs a legjobb gyártók között: Undorító, gusztustalan!!! Ne vegyetek ilyet! Senki! Soha!…..
Sajátos tömegcsalogató eszközt vetett be a tavaly év végére kizárólag EU-támogatásból kiganajozott Lukács fürdő. Anita szerint becsúszott pár anomália, mint például a törpékre tervezett öltözőmagasság, a zárhatatlan szekrények, a koedukált öltöző és zuhanyzó,…..
A Lidl anyacsoportjához tartozó, de nálunk misztikusan nem terjeszkedő ócsóközért Kaufland a CBA-hoz hasonlóan a helyi körülményekre hivatkozik, amikor nem írja ki magyarul a termékek neveit. A Fontos vagy! mogalom szerint ez annak tudatában különösen vérlázító, hogy…..
LightBringer 2013.03.31 12:04:04
Kellemetlen, amikor a Vörösmarty térről érkező turisták előbb látják meg a konkurenciát, mint a becsalogatásukra kitalált exkluzív létesítményt. A Váci utcában másfél éve nyitott Icebar Budapestnek nem annyira tetszett, hogy egy évvel később alig pár száz méterrel odébb…..
Az HBO Csajok című sorozata eddig sem volt szégyenlős, ha a dugásra került a sor, volt már itt mindenféle szex, jó is meg rossz is, az ugrás után egy hosszabb videóban megmutatjuk, miket válogatott össze közülük a Huffington Post. A múlt vasárnapi epizódban azonban volt két…..
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
LightBringer 2013.02.12 00:35:11
Elképesztően bugyuta tévéreklám-csokrot találtunk az internet bugyraiban: míg az Erste Bank házasodni készülő, Converse-cipős, fiatalos nyuggere a legújabb tévéreklámban egy felnyírt hajú nagyikát vesz fel, a Youtube-ot elárasztó, vírusvideónak szánt alternatív…..
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
LightBringer 2012.10.22 15:51:36
László nem egészen érti, kit szopott le az Apple, hogy kizárólag nekik nem kell cserélniük a hibásan eladott termékeiket. A Vodafone-nál rádumálták egy iPhone 5-re, aminek nem működött a wifije. Másnap visszavitte, de nem voltak hajlandók kicserélni, azt bírták neki mondani,…..
TComment Rendszámot mindenre! 2012.04.26 12:50:00
Hogy Magyarországon miért drágább robogót forgalomba helyezni, mint személyautót? Egyszerűen el lett rontva valami.Mai műsorunk kommentposztja...
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
Kitől mástól, mint cork77-től érkezett az alábbi hármas Golf. Legalábbis az volt fénykorában.Egy kicsit mintha felismerhetetlenné vált volna a idők folyamán. Ez még demoautónak is ronda...
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Szívjanak a hitelesek, mert megérdemlik? A bankok és az állam is felelős. De ami a bankoknak fáj, mindenkinek fájni fog: ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Ezért az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni. Egyre több szempár szegeződik a forint és a…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..