Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Londonban több hatóság – pl. a rendőrség, a helyi önkormányzat - büntethet a szabálytalan parkolásért. A rendőrség egy úgynevezett Fixed Penalty Notice-szal figyelmezteti azokat a gépkocsivezetőket, akik megsértik a parkolási szabályokat. Már az értesítés elnevezése is…..
Ki tudja a megoldást? ..
     „Egészségedre!”  (Bless you!) – mondjuk szinte mindig, ha valaki tüsszent, és talán meg sem fordul a fejünkben, hogy ez a szokásunk is babona volt eredetileg. A tüsszentés évezredek óta a rossz szellemektől való megtisztulást jelentette, az utána…..
Vannak, akik a világ nyolcadik csodájaként tartják számon a vidéki angol kerteket. Ehető és dísznövények buja keveredése, helyenként gyümölcsfák, esetleg egy-két kószáló tyúk, és ha még mindig maradt üresen föld, azt gyorsan beültetik virággal. Ezeket a kerteket nem a…..
// Van-e közöttünk valaki, aki ne hallotta volna még a következő kifejezések valamelyikét: Mrs Doubtfire, Sir Roger Moore, Miss Marple?  Még ha valaki soha nem is tanult angolul, tisztában van azzal, hogy mit jelentenek a nevek előtt álló titulusok. Férfiak neve előtt a Mr,…..