Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirmos Cica

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joggal várhatnánk el, hogy Magyarországon a bírák és legfőképpen az Országos Bírósági Hivatal elnöke független és pártatlan legyen. Sajnos, ez azonban nincs így. Íme 10 dolog, ami megkérdőjelezi Handó Tünde pártatlanságát ...és még 7 tulajdonság, ami vezető…..
Cirmos Cica 2017.08.11 11:13:05
@röf: Azért kellene pártatlannak lennie, mert minden bírónak annak kell lennie. Ezt írja az Alaptörvény is. Nyilván a bírók vezetőjének is pártatlannak kellene lennie. A z a csacsiság az amit Ön leír.
Az Ön által kommunistának aposztrofált idősebb bíró generáció sokkal kiszámíthatóbb döntéseket hoz a mai napig, ellentétben a fiatalabb generációval. Nagyon is szükség van rájuk.Még valami: azért mert idősebb, nem kommunista. Az okfejtése téves.
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Mára egy kikapcsolódós, nem-okosítós, nem-vaskerekűs bejegyzéssel készültem, pusztán esztétikai örömök miatt - a múltkor valami mást keresve elszörfölődtem az adott témától a wikipedián, és valahogy ennél a képnél kötöttem ki: "Map of Jupiter" by NASA/JPL/Space Science…..
Cirmos Cica 2015.06.21 08:46:16
A múlt héten nagy sajtóvisszhangot váltott ki Jean-Claude Juncker rigai „fellépése”, amely során a magyar miniszterelnök például gazdagabb lett egy diktátori megszólítással és egy „baráti” taslival. Kíváncsiak voltunk, mit gondol a szituációról Görög Ibolya, akinek a…..
Cirmos Cica 2015.06.02 09:29:32
@Toportyán Zsóti: Igaz minden szavad! A tarfikos lányt a Fidesz és a trafiktörvény kitalálói gyilkoták meg. Legalábbis közreműködtek benne. Nem feledjük: nemcsak a fóliával van baj, hanem azzal is, hogy egyedül, elszigetelten dolgoznak, kis forgalmú üzletekben. Az egész trafiktörvénnyel, annak kitalálóival és megszavazói van baj: asszisztáltak a gyilkossághoz, rablásokhoz, mégha átvitt értelemben is.
Cirmos Cica 2015.06.02 19:34:47
Letelt az első év Orbán Viktor harmadik kormányzati ciklusából. Odébb van még a választás, de jelenleg három aspiráns személye körvonalazódik a miniszterelnöki posztra. Kérdés, elő lehet-e jönni a semmiből negyedikként, vagy nem a semmiből, de a korábbinál erősebb…..
Cirmos Cica 2015.06.01 23:07:56
@júliusz48: Talán elfelejti, hogy ők vezették be? Bevezették és Bajnai kormánya kénytelen volt elvenni a gazdasági világválság kellős közepén. Azt pedig elfejti, hogy a Fidesz kb. 1000-féle ígérete közül -amelyet egyiket sem teljesített- hogy majd visszahozzák a 13. havi nyugdíjat, az ígéret szintjén maradt. Egy biztos, minden hibájuk ellenére a baloldali kormányok jobban értettek a kormányzáshoz (szakemberek voltak) és hagyták az embereket élni. A Fidesz éhendögleni hagyja az embereket.
Cirmos Cica 2015.06.01 23:13:55
@♔batyu♔: Fuss neki még egyszer mit írtam. Rosszul értelmezted.
Cirmos Cica 2015.06.02 19:31:55
@júliusz48: Te tényleg elhiszed amit írsz? A Mohácsi vész óta a Fidesz rablógazdálkodás a legnagyobb nemzeti tragédia. Bevallhatod azt is ha fizetnek érte, mert így érthető lenne. A devizahitelseket éppen hogy a Fidesz lökte a gödörbe, a szocialisták alatt nem volt devizahiteles probléma, mert viszonylag stabil volt az árfolyam. Csak hogy a Fidesz maffia tagjai abból gazdagodtak meg bevallottan, hogy a forint ellen shortoltak, (Lázár, Szíjjártó, Orbán). A közmunka a szociáils járadák helyett adják, nem valódi munkahely. Éppen ez a legnagyobb probléma, hogy valódi munkahelyek tűntek el a Fidesz alatt (sok cég kivonult, megszűnt). (Ha a Jobbik kerülne kormányra már bejelentették, hogy kivonulnak további munkáltatók.) A közmunkásokat mi fizetjük, a piaci munkahelyeket pedig a vállalkozó. Az még soha senki hártányra nem vált, ha szakemberek a gazdasági szakemberek. Lúdtalp probléddal ne az urulógushoz fordulj, hanem ortopéd orvoshoz.
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
Az úgynevezett brókerbotrány valójában sokkal több annál, ami. És nem abban az értelemben, hogy bejött a farvizen egy tojásfejű hülyegyerek, rövidnadrágos haverjaival és egy Orbán nevű apafigurával. Az egész sztori, benne Buda-Cash-sel és Quaestorral elég jól megmutatja,…..
Cirmos Cica 2015.03.29 03:08:41
@maxval bircaman szerkesztő: Amit ír kedves birka ez mi lett volna ha.. kategória, így semmi értelmes sincs. Tegye föl a kérdést magának: mi lett volna ha a nagymamájának fütyköse van?

Ezt szart már nem tudja levakarni szeretett Orbán Viktoráról.
Bár február elején már odaadtuk Orbán Viktornak a Pinokkio-díjat a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott interjúja után, ennek ellenére nem hittük volna, hogy évértékelő beszédével többszörösen sikerül túlszárnyalnia múlt havi teljesítményét. Beszéde alapján úgy…..
Cirmos Cica 2015.03.03 08:30:03
A reklámok jók, a reklámok fontosak: általuk nem csak a világ halad elébb, de még a Berki Krisztián is. De ne szaladjunk ennyire előre! Jövök a minap a műszakból, hajnalban, összeszűkült pupillákkal, horgasztott fejjel, álmosan. Még szinte ki sem lépek a gyárkapun (ma ipari…..
Cirmos Cica 2014.03.22 19:25:35
A vészterhes ukrajnai események és a súlyosbodó nagyhatalmi vetélkedés rávilágítanak régiónk békéjének törékenységére, és ennek nyomán Magyarország nyilvánvaló kiszolgáltatottságára. A köztársaság lassan 25 éves fennállását végigkísérő, a jelenlegi kormányzat…..
Cirmos Cica 2014.03.03 00:31:44
@Lucky Larry Silverstein: Te nem ehhez a cikkhez akartál hozzászólni ugye? Vagy csak gyorsan el kellett helyezned egy Orbánt dicsérő posztot valahol? Béndek Péter önmagában többet tett ezzel a cikkel a magyarok felvilágosodásért, mint Orbán bármikor tett és tenni fog: tényleg abban érdekelt Orbán, hogy minél butábbak és szegényebbek legyünk, aztán azt csinál amit akar.
Azt mondja nekem a kedves feleségem, hogy most már igazán elég, ne beszéljek neki az orbán viktorról. Hogy neki elege van az orbán viktorból. De most nem feltétlenül abban az értelemben, hogy belőle van elege, hanem hogy neki igazából belőlem van elege. Szeretném leszögezni, mert…..
Cirmos Cica 2014.02.28 13:22:52
@Lajos Csánó: Kell egy generáció míg talpra tud állni Magyarország Orbán után. Addigra elévülnek a büntetőügyek is, amely az intézményesített korrupciót jelenti az Orbán -rezsim részéről.
Vagy forradalmat csinálunk, mint az ukránok.
Cirmos Cica 2014.02.28 18:19:01
@kalaposinas: @Diorella Queen: Én nem szeretném, állítólag az Orbán családban az asszony verve jó.
Aztán meg a mostanit nem akarnám elcserélni egy félművelt, kis köpcös pocakosra, aki szétköpködi a szotyolát mindenhol.
Miközben mindenki a Ferenciek terének megújulásáról beszél, teljesen megfeledkezünk róla, mi zajlik a föld alatt - az alagút betömésén kívül. Legalábbis én teljesen megfeledkeztem róla, úgyhogy nagyot néztem, amikor ma ott szálltam át a 8-asról a metróra. Kíváncsian…..
Cirmos Cica 2014.02.27 19:22:14
@♔bаtyu♔: Teljesen igazad van. Lehetne értelmesen is foglalkoztatni őket, de az senkinek sem érdeke, mert akkor tényleg dolgozni kellene és akkor valódi munkahelyek lennének.
Cirmos Cica 2014.02.27 19:26:20
@♔bаtyu♔: Én már láttam "magyar" fiataltól is. Sajnos a kiscsikók még nagyon kulturálatlanok.
Van egy ország, ahol a "Viktorok" megbuknak. "Meg nem erősített hírek szerint lemondott Viktor Janukovics, az UNIAN ukrán hírügynökség szerint sürgősen visszahívták az ebédszünetre vonult parlamentet  a helyzet  tisztázása végett. A CNN arról ír, Janukovics szombaton eltűnt…..
Cirmos Cica 2014.02.22 23:39:22
Cirmos Cica 2014.02.17 18:11:51
@toportyánzsóti: Igazságod vagyon. Baromi nagy szerencséje volt a felcsúti stadion tulajdonosnak.
Attól félek, hogy bennünket Orbántól csak egy államcsőd védhet meg, amikor felébrednek az emberek és nem kapnak nyugdíjat és fizetést.
A valóság. Ész nélkül megyünk a vágóhídra. ..
Cirmos Cica 2014.02.17 17:03:27
@kuszkusz1: LOL
Cirmos Cica 2014.02.17 17:57:06
@Tóni Okos: Szerinted mitől józanodnak ki a jövő 4 évben, ha ez a 4 év alatt sem sikerült?

Én nem értek veled egyet, ez nem kijózanodás kérdése, Orbánban hisznek, mint egy istenben.
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..
Cirmos Cica 2014.02.16 18:10:50
@dr kíváncsivagyok: Igen félnek tőle.
Miért sunyít Orbán arra, hogy tegyék ki mindketten a vagyonbevallásainkat (és a családjaikét is) ?

Azért, mert tudja Orbán, hogy Gyurcsánynak igaza van:
Az Orbán család vagyonát a tőlünk szerezték lopással. Hogyan lehet, hogy Orbán csak akkor gyarapodott látványosan amikor miniszterelnök volt?
Gyurcsány (és Bajnaié is) vagyona pedig akkor csökkent amikor miniszterelnök volt?
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Cirmos Cica 2014.02.14 17:11:38
@bartospeeter:
Abszolút egyetértek, az Orbán jelenség mi társadalmi problémánk: kihunyt előlünk a társadalmi szolidaritás, az azonnali meggazdagodás és irigység miatt félre söprünk erkölcsi normákat. A társadalomnak kellene megújulnia és modernizálódnia, mi magunkat kellene "leváltanunk".

Azonban a cikk írójával nem értek egyet, nincs időnk ugyanis még 4 év Orbán-vegetációra.
Cirmos Cica 2014.02.14 18:21:51
@Hakapeszi Miki: Most nem értünk egyet! Ha döcögve megyünk előre is a cél felé is jobb, mintha folyton hátramenetbe "megyünk "a cél felé.
..
Cirmos Cica 2014.02.14 17:25:38
@toportyánzsóti: Megint egyetértünk. Megjegyezném azonban, hogy a hasonló cikkek nagyon károsak!

Abba mindannyian bedöglünk, ha ez az inkompetens, csak a tolvajláshoz értő Orbán-banda lesz még 4 évig a hatalmon!

Tessék elmenni szavazni, mert csak így lehet esély a változásra!

1 millió bizonytalan szavazó van!
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
Az MTVA még a más rádióknak értékesített rádiós hírblokkok összeállítására is egy külső céget kért fel: a közmédia évi nettó 42 millió forintot fizet ezen a jogcímen a Strategopolisnak, Giró-Szász András kormányszóvivő volt cégének, amely a Fidesz-frakciónak is…..
Cirmos Cica 2014.02.12 12:44:03
@pityipalkó: Közeledünk 1984-hez, itt van a GONDOLAT-RENDŐRSÉG!
Cirmos Cica 2014.02.12 12:45:56
@Jenyei: Én is így vagyok vele, inkább nézek RTL-t mert hitelesebb a tájékoztatás!!!
Cirmos Cica 2014.02.12 12:54:28
@P.Freddy: Szerintem ez abszolút indokolatlan diszkrimináció, javaslom, hogy akinek külföldön dolgozik de rendelkezik magyarországi lakcímmel indítson a Strasbourgi Emberi jogi bíróságon eljárást a Magyar Állammal szemben indokolatlan diszkrimináció miatt.

Szerintem ahogy állunk nagyon esélyes, hogy emiatt is - meg a plakáttiltás miatt is- meg kell ismételni a választást Magyarországon, mert indokolatlanul korlátozták a választási jogot, valamint a tájékozódáshoz fűződő jogot. (Ez utóbbi miatt nagyon gondolkodom egy panaszbeadványon, főleg a fenti hír hallatán is.)
Magyaridióta Egyikre sem 2014.02.11 18:56:19
A fanyalgó és elégedetlenkedő magyar honpolgárok régóta sérelmezik, hogy a hazai választási jogban nem létezik az "Egyikre sem" opció, amelyet azok a választópolgárok ikszelhetnének be, akik a felkínált politikai alakulatok illetve politikusok egyikére sem kívánnak…..
Cirmos Cica 2014.02.12 12:20:35
@OkoskaTo:rp: Abszolút igaz! Azért kell minél több érvényes szavazat. Így baromság a cikk!
Cirmos Cica 2014.02.12 12:23:18
@Tiborpapa: Ha ez lenne a rendszer, aki ki lenen kormányon? Aki a legkevesebb nemet kapta?
Cirmos Cica 2014.02.12 12:25:39
@Sírköves Slomó: Nem arányosan, hanem a töredékszavazatokból a győztes a 70%-ot kapja, hiába csak 40%-kal nyer.
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
Cirmos Cica 2014.02.08 17:18:03
@evelynn: @Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Ha igazad van, akkor országnak bealkonyul.

Nálad már egyébként is sötétség van.
Cirmos Cica 2014.02.08 17:28:25
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Hagyd már abban mert röhejes vagy. Nem az MSZP alatt volt diktatúra, hanem most.

Írjkálj olyan oldalakon hülyeségeket, ahol erre vevők, itt erre átlagban senki nem vevő.

Az állam eladósításhoz pedig az I. Orbán kormány is jelentősen hozzátett, mint ahogy a jelenlegi is. Nagyobb az államháztartás hiánya, mint amikor átvették a kormányozást. Ezen túlmenően eltaposták a magánnyugdíj pénztárakat is és jelentősen gyengítették a forintot is. Ja persze elloptak mindent ami lehetett.

Természetesen te szavazz rájuk, ha a pusztításra akarsz szavazni továbbra is.
Cirmos Cica 2014.02.08 17:30:00
@evelynn: Teljesen egyetértek veled.