Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cápakaka

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan mondják, hogy goaspirit... Sok mindenre értik. Én erre értem. Amikor megosztod azt amid van függetlenül attól aki kér. Ez nekem a goaspirit. Van egy szuper idézet, ami ide illik: "Mit vársz egy olyan világtól, ahol a törpe legtermészetesebb mozdulata, hogy lehúz és csak az…..
Cápa kaka Kézifék 2014.01.02 13:40:00
Hellooooobellóóóóóó! :D Az érzelmek irányíthatósága lesz a mai téma. Az érzelmek olyan tényezők az emberi életben melyek kikerülhetetlenek. Mind fizológigai okai, mind pszihikai vonzatai vannak. Amikor ránézünk egy emberre, és igyekszünk eldönteni, hogy mit várhatunk tőle,…..
Cápa kaka Fontossági sorrendek 2014.01.02 13:39:57
Hy! A fontossági sorrendek felállításáról rengeteget papoltak nekem anno. De sose gondoltam volna, hogy tényleg ennyire fontos. Rengeteget lehet sérülni és tévedni, ha nem megfelelő módon tesszük ezt. Tegnap a barátnőmmel voltam. Igen, van...  :D Egy ideje járok egy csodás…..
Cápa kaka Új fejezet 2014.01.02 13:17:41
Nem kertelek, egy büdös bunkó vagyok. Nem szeretem az ebereket és azt gondolom a legtöbb velejéig romlott seggfej. És mint ilyen világképpel rendelkező egyszeri kalandor én is igyekeztem ilyenné válni. Aztán sokadjára is, de betoppant egy lány az életembe én meg vártam, hogy majd…..
Cápa kaka A tökéletes ember 2013.11.17 10:23:00
A tökéletesség. Álom, melyet mindenki igyekszik elérni és mindenki feltételezi a vele közel azonos szinten álló emberekről, hogy közelebb áll az állapothoz. Az emberi lélek olyan célja a tökéletesség, amire mindenki egyéntől függetlenül törekszik, de a legtöbben csak…..
Cápa kaka Állapot 2013.11.14 19:09:46
Hey hey!!! Helyzet jelentés. Azt hiszem az élet egy szűk tér. És az emberek csak csapongnak a lehetőségek között. Néha kifejezetten azt látom, hogy a mai világban a lét olyan, mint egy labirintus. Vannak benne veszélyes részek és kellemetlen szakaszok. De van, amikor érzed szinte,…..
Cápa kaka Váratlan események 2013.11.14 17:01:07
Haligali! Az elmúlt pár napban folytak velem az események. Munka a szigeten, randi, párkapcsolat, haverok, piálás, találkozások, meglepődések. Szóval mindenféle izgalom volt. Kezdem ott, hogy volt egy találkozóm, egy csodalánnyal. Az ismeretségünk úgy kezdődött, hogy unalmamban…..
Cápa kaka Sziget 2013 2013.08.02 13:45:49
Ez mekkora szánalom!Az hagyján, hogy az idei line up, nem igazén tartogat nagy neveket és léteznek sokkal nívósabb rendezvények is a sziget fesztiválnál, akik mind zeneileg, mind közönségében kulturáltabbak. De az amit a metapay készpénzmentesítő pontok személyzetét kezelő cég…..
Vannak emberek, akiken nehéz kiigazodni. Ezen sokaságnak túlnyomó többsége nő. Tekintve azt a tényt, hogy sokszor maguk sem tudják, hogy mit szeretnének. Ilyenkor a legjobb amit tehet egy férfi, hogy derűs érdeklődéssel végignézi a nő szenvedését, ameddig a benne lévő hormonok…..
Cápa kaka Az optimizmus 2013.08.02 09:49:39
Egy ideje már folytatom társadalom elemző, párkapcsolati gondolatmenetem. És azt kell látnom, hogy egyáltalán nem bonyolult téma.Eddig arról beszéltem mi előzi meg a randit, ma  magáról a randiról lesz szó.Ugye mindenkinek vannak igényei. Kinek kisebb, kinek nagyobb. Van,…..
Cápa kaka cápa kaka 2013.07.31 09:29:18
Cápában már találtak kutyát, lovat, birkát, fókát, mindenféle halat, rákot hálóval együtt, teknős páncélt, visszapillantó tükröt, tengeri tehenet, vízi- és szárazföldi madarat, csizmát, elemlámpát, polipot, horgászbot nyelét orsóval, egész pontosan minden olyan dolgot,…..
Voltam bulizni. Ebben semmi, de semmi szokatlan nincs. Eldöntöttem, hogy nem iszom, ebben sincs szokatlan. abban se, hogy betartottam. És rá kell jönnöm, hogy én jobban érzem magam így, de elviselhetetlenül ostoba lesz mindenki körülöttem. Komolyan, mintha egy majomketrecbe zártak…..
Tegnap kaptam egy idézetet:"Ha valóban Boldog akarsz lenni, el kell szakadnod attól az egoista tévhittől, hogy a boldogsághoz indok kell. Ez egy hatalmas csapda: amíg hiszed, hogy neked valami boldogságot ad, addig hajszolni fogod, hogy megszerezd, így a nagy hajszában…..
Cápa kaka A düh forrása 2013.07.27 15:22:37
Olyat dolog jutott eszembe gyermekkoromból, ami megindított. Egy embert láttam, akinek az élete tökéletesen kisiklott. De ezt én láttam. Mások, ha ránéztek kívülről egy csövest láttak volna, aki hőbörög. A fonnyadt, de szikár testén XXL-es polárpulóver koszos nadrág volt.…..
Eljött az a nap, amit nagyon vártam, megelégeltem mindenki hülyeségét. Tele lett a hócipőm és elkövettem azt ami általában megakadályozza azt, hogy tartós emberi kapcsolatokkal vegyem körül magam. Kicsit elfogott az az érzés, mint amikor egy svábbogárnak próbáltam megtanítani…..
Cápa kaka Animátor anatómia 2013.07.27 15:22:30
Ti tudjátok mi az a milk chalange? Én ma tudtam meg. Egy animátor minden balfék állat dologban benne van. Aki animátor keresi a korlátait, és ha nem mondják neki, hogy valami lehetetlen, akkor megteszi. Elmondom, mi is az: megiszol 3 liter tejet 1 óra alatt, és igyekszel nem elhányni…..
Cápa kaka A bika és a fasza... 2013.07.27 15:22:28
Ember emlékezet óta szapuljuk a zsidókat, de azért el kell ismerni tudnak valamit, ha igazak azok a vádak, amikkel vádolják őket. Én a magam részéről antiszemita zsidónak vallom magam. Mert hiába teremtett az élet negyedvér zsidónak, igyekszem kerülni őket. Mégis a sors furcsa…..
Cápa kaka Zsák a foltját 2013.07.26 11:23:19
hahaha....Vicces dolog ez a társkeresés. Hol ismerkedjen a szerencsétlen barma, aki nem 2 méter magas, nem szőke, kék szemű és nem kurva gazdag? Buli: Elmész szórakozni. Minden csaj azt lesi, hogy ki akarja megdugni. És persze minden pasi meg akarja dugni. És még ha a csaj adná is…..
Vannak a világban az emberi planktonok. Nos ezek azon emberek gyűjtő neve, akik az életet csak szemlélik. És semmi különleges nincs bennük. Mennek az úton, de semerre nem néznek, nem látnak. Csak azon az ösvényen haladnak előre, melyet kijelölt nekik valami felsőbb hatalom. Akikben…..
Cápa kaka HAMM 2013.07.14 03:54:15
Sziasztok! Ez a blog egy számomra fontos mű köré épül. Ördögi Roy Slade műve, számomra alapvető és nagyon sok igazságot mesélt és mesél a mai napig. Egy képzeletbeli helyzetre épül, amiben a főhősnek leharapja a fejét egy cápa és annak gyomrában gondolkodik az életről,…..