Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feri g.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
  Kép:wikipedia.org A napokban a magyar pavilonon csámcsognak profi építészek és laikusok, újságírók, bloggerek, kommentelők és olvasók. Többnyire szörnyülködnek, hogy: "Úristen ,de ronda!" A Világkiállítások több mint másfél évszázados történelme során gyanítom…..
Megint posztbejegyzést kell írni. De miről? Ez a nap is pont úgy kezdődött mint a többi. Egyszer csak reggel lett, kikászálódtam az ágyból, kerítettem kávét, stb-stb… most meg már este van. Mindjárt lehet menni aludni megint. (Mondtam már, hogy milyen gyorsan elszáll az…..
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
NERtárs-blog 2/3 vs. 2/3 2013.08.26 13:50:13
Most kiderül, hogy valóban számít-e az állampolgárok véleménye. A Margitsziget sorsdöntő szavazáson van túl. A tét az volt, hogy a Margitsziget a 13. kerület fennhatóságában maradjon, avagy a főváros kezelésébe kerüljön. A lakók pedig megtették amit lehetett; hatalmas…..
Gyakran Ismételt Kérdések Nincs valakinek egy töltője? Mennyibe kerül egy retúrjegy? Lenyeled? Nem nyeled le? Van egy kis apród? Miért vastagabb az egyik szemöldököm, mint a másik? Miért? Miééért? Hagyma, csípős, minden mehet? Nagyobb krumplival…..
feri g. 2013.07.24 15:20:25