Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsedáj

1 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, mégis maradt legalább egy ember a Fideszben, aki válaszolni mert Kulka János Orbán Viktornak címzett levelére. Igaz, nem hivatalos közleményben, hanem csak twitteren. De legalább válaszolt, nem is akárhogy. Kulka János színész felháborodott levele, amiben arra kéri…..
dzsedáj 2014.05.28 13:14:25
Pár éve rájöttem arra az egyszerű titok, miszerint nem érdemes mindenen felbosszantani magunkat, nincsen értelme idegeskedni mások hülyeségén. Ebbéli hitemet megerősítette az a tudományos tény, miszerint a düh olyan ingereket indít be a szervezetben, amik csökkentik az ember…..
A Fidesz tavaly július óta ígéri a devizaalapú hitellel rendelkező adósok megsegítését, amelynek alakulásáról mi is beszámoltunk. Az elmúlt közel háromnegyed évben azonban nem sikerült még konkrét tervvel - amely valóba segítene - sem előállnia a kormánypártnak, annak…..
Ma reggel fél órán keresztül vártam, hogy elkezdődjön a Korona hercege c. sorozatom. Az m1 először csak egy tájékoztatást futtatott a képernyő alján, hogy nemsokára rendkívüli híradóval jelentkezik. Aztán valóban megszakították a félórás csúszással elkezdett koreai…..
Lalekowsknak sikerült nagyjából rekonstruálnia az ingyenes készpénzfelvételen fennakadt naiv ügyfél történetét az OTP-vel. Ő édesnyja számlájára csatlakozott be, és ezért nem vehet most egyikőjük sem kedvezményesen pénzt. Ahelyett, hogy bitcoinra váltottak volna, és nem…..
dzsedáj 2014.04.25 21:30:02
@szempontcsuzli: Miért lenne? Szabadságon vannak, ahogy visszajönek jön a hitel és rezsieltörlés és a negatív kamatú hitel!
Nívó Ezt várjuk tőled, Viktor! 2014.04.12 16:57:20
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Legelőször is szeretnénk a következő négy éves munkájához sok sikert, jó egészséget kívánni, és isten áldását kérni. Amint a választások eredménye is mutatja, bízunk Önben. Magyarország bízik Önben. Továbbra is kétharmados többséggel…..
dzsedáj 2014.04.13 20:49:39
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Nem értelek én nem vicceltem. További rezsicsökkentés, hitelkivezetést és nem utolsó sorban pénzosztást várok nemzeti szalagban. Aki szerint ez vicc kérdezze meg a független CÖF-ből Attilát, aki 1 hónapja találkozott az UFO-kal Angliában, ez nem vicc, ez a valóság.
dzsedáj 2014.04.13 21:45:07
A minap jelent meg a TÁRKI és a KSH közös kutatása, ami mellett természetesen nem mehetünk el szó nélkül, főleg azért, mert elég érdekes adatokat tartalmaz. Gyakorlatilag a fiatalok és az idősebbek (39 éves kor fölött) között is jelentősen megnőtt az elmúlt tíz évben ez az…..
Évszázadok múltán a történészek meg fogják állapítani, hogy volt itt egy nép, amelyik annyira rettegte a valóságot, hogy saját törvényekkel próbálta felülírni azt saját kényelmére. Jöjjenek velem, ismerjék meg az új dimenziót, a rezsi dimenzióját, ahol a szeretet fűti a…..
dzsedáj 2014.02.26 12:08:44
@hümhüm: Pont olyan hatékonyan lehetne ellenőrizni az indokolt költségeket, kiadásokat, mint az állami kiadásoknál... Sehogy. A profit, majd költség címén megy a haverok zsebébe. És a birka nép meg örül, hogy itt a non-profit kánaán, győztek a magyar zemberek.
dzsedáj 2014.02.26 12:17:40
@Lucky Larry Silverstein: Oszt honnan látni, hogy a Föld forog a nap körül?
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
dzsedáj 2014.02.05 09:00:05
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..
dzsedáj 2014.01.25 00:09:05
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Jó, de legalább próbálkoznak szerencsétlenek. Mindenki tudja, hogy viccesek, de legalább vannak... Ök is a mi politikai kultúránk gyümölcsei!
dzsedáj 2014.01.25 00:18:26
@Superuser:
Te mi az a D D D. Nem tudod magad kifejezni? A szerző képes volt. Te is devizahiteles vagy? Vagy Eddás? Vagy mi?
dzsedáj 2014.01.25 00:23:57
@Halibuli: Nagyon szellemes!
150 ezer forint – nagyjából ennyibe kerül ma egy ingyenes szülés Magyarországon. Ennyit kell, de legalábbis ajánlott fizetni hálapénzként az orvosoknak, szülésznőknek. Van olyan is, aki elvből nem fizet, de ilyenkor nagyobb az esélye, hogy olyan ellátást is kap. A Fizettem.hu-ra…..
dzsedáj 2014.01.24 21:46:23
dzsedáj 2014.01.24 23:32:47
@meszena: Meg vagyok lepve, főleg a stíluson! Vannak még emberek! Csak mérges vagyok...
A jelenlegi állami nyugdíjrendszer világ-, de legalábbis Európa-szerte fenntarthatatlan. Egy dolog ezt beismerni, és egy másik dolog meghozni a szükséges, ámde esetenként népszerűtlen intézkedéseket.Az állami nyugdíj, és annak hosszú távú fenntarthatósága nem több, mint…..
dzsedáj 2013.12.18 23:06:13
@high up!: Nem csak Kádártól, sajnos....
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
dzsedáj 2013.12.17 12:37:11
@Huncutkukac: Három dolgot tudsz: devizahitelt felvenni, anyázni és hülyeségeket írni.

A kölcsön nem lehet hibás termék, mert nem dolog. Persze erről nem tehetsz, hogy a Rogán ilyen jogi faszságait benyeled, úgy látszik a fasz másik végén szívesebben vagy.
... de hagyományos értelemben nem is mellettünk. Hétköznapi szempontból nézve a döntést jogosan feltételezik sokan, hogy a Kúria a bankok mellett foglalt állást. Ha madártávlatból nézzük, akkor viszont hamar be kell látni, hogy a Kúria elsősorban a magyar jog alapján döntött,…..
dzsedáj 2013.12.16 19:57:23
@BigPi: Amit az országgyűlésről írt, az sem igaz, tehát srác rosszul logikázik. Azaz épp azért van a képviselőknek egyéni felelőssége, mert az országgyűlés nem jogi személy (ezért sürgette a jogi státusz tisztázását a Kövér is..).

A többi is matt hülyeség, nincs semmi fajta bizományosi szerződés meg stb. ez egy kölcsönszerződés, aminek két pontja lehet kérdéses, ezt pofázom évek óta: kamat és a spread. Azonban ezek a kérdések is csak egy 100 000 Ft-os törlesztőnél max. néhány ezer forintos részletek, a többi jogilag rendben van, legfeljebb politikai döntést hozhat a kormány, ennyi.
dzsedáj 2013.12.16 20:11:41
@nick papagiorgo: Vagy pont úgy döntöttek....és az egész színjáték...
dzsedáj 2013.12.17 01:42:22
@Huncutkukac: Azért mert egy szerencsétlen hülye vagy nem kell anyáznod, te kis devizaspekuláns faszkalap
  Az intenzív kamatcsökkenés miatt az év végén a lakossági megtakarítók, de maguk a bankárok, brókerek is eddig soha nem látott kihívás előtt állnak. Előbbieknek meg kell érteniük, utóbbiaknak el kell magyarázniuk, hogy egy év alatt 4-7 százalékponttal alacsonyabb kockázatmentes hozamból kell…..
dzsedáj 2013.12.09 21:06:45
@smartdrive: Persze, persze... Magyarország meg jobban teljesít. Nézzél még egy kis hírtv-t...
A nyugdíj nem más, mint egy pilótajáték, melynek során a nyugdíjasok nyereségét a mostani fiatalok fizetik. Könnyen lehet, hogy már nem sokáig…Az Egyesült Államokban gyakran elhangzik, miszerint a szociális rendszer - nyugdíj- és egészségbiztosítás - igazságos, az emberek…..
Kevesebb, mint fél évvel a választások előtt a Fidesz kényelmesen hátra dőlhet a fotelben, nincs semmi, ami veszélyeztetné a jövő évi választások megnyerését. Sajnos kevés az esély arra, hogy megismétlődhet az, ami 2002-ben. Persze magas lóról lehet a legnagyobbat bukni. De…..
dzsedáj 2013.11.15 07:06:57
@torró: Szerintem meg komoly igazságokat mondott @archangel1526.
Arról nem is beszélve, hogy az általad említett "gazsági ügy" freudi elszólás volt vagy valóban gazságnak érzed, ami a gazdaságban történik?
A DDDDD helyett próbált magad kifejezni, itt nincsenek smile-k.
comment:com A nap pinakitakarása 2013.11.13 12:00:00
A klikkre nagyobb képen nem az az érdekes, hogy a nyakában egy pár groteszk gumilabdát hordó, kacsaszájú nő a műszempilláját a csúnyája felé rebegteti, hanem az, ahogy a pinát a Blikk print és online kiadásai kitakarják. A netre kockázás, a nyomtatott kiadványba a "Nincsenek…..
Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítani gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat  - mondta Orbán Viktor október 23-án egy katonai sorfal előtt, az állami ünnepségnek csúfolt pártnaggyűlésen a CBA önkénteseknek abban a beszédében, amelyben…..
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
dzsedáj 2013.11.12 21:41:33
@reálisan: Szerintem igazad van. Csak azt nem tudom kit értettél liberális köcsögnek a volt vagy a jelenlegi kormányzópártokat? Mert szerintem egyforma köcsögök és remélem mind elhúznak az anyjukba
Ismeritek az Oldmapsonline térképet? Nekem csak most mutatta meg Dani, a Dunai szigetek bloggere, de azóta sem tudok betelni vele. Egy olyan webes világtérképről van szó, amelyiknek bármelyik pontjára kattintasz (vagy keresel) megmutatja, milyen régi térképeken szerepel az a…..
A Zugügyvéd is megjárta egyszer, amikor a kiskorú unokaöccsét nem engedték be Boszniába közjegyzői papír nélkül a horvát tengerpartra menet.   Sziasztok,   Egyiptomba utazom a gyerekemmel. Van útlevele, én vagyok az anyja. Az utazási iroda küldött nekem egy i…..