Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerle

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Lady Gaga feldolgozások 2010.06.17 13:30:00
Nem tagadom, mostanában beleástam magam a művésznő repertoárjába (főleg a zongorával előadott dalaiba), valamint átnéztem 1-2 feldolgozást, melyek közül az alábbiakat ajánlom figyelmetekbe.Leander - Bad RomanceLissie - Bad Romance13 éves kölök - PaparazziFaith No More -…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
gerle 2010.02.16 21:53:41
Azért abban van valami vicces, ha a harcos antikapitalisták belengetett ingyenzenéje a magenta óriás webshopjába, DRM-mel védett WMA formátumban kerül fel. Jóízlésű ember ugye alapból nem hallgat olyan előadót, aki védi az esőerdőket, néger kisgyerekekkel fényképezkedik,…..
w A fehér kocka 2006.11.28 03:35:00
A spanyol választási rendszer, és most már az ukrán is, tartalmaz egy lehetőséget azoknak, akik az induló pártok mindegyikét utálják. Mármint azon kívül, hogy otthon maradnak. Ez a fehér kocka: a mindenkinek a kurva anyját. Az „egyiket sem” opció. A votos en blanco…..