Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csizmadialaszlo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is az volt a közvélekedés Magyarországon, hogy a pedagógus tanítson, az orvos gyógyítson, a nővér ürítse az ágytálat, a melós dolgozzon, a fodrász vágja le az ember haját, kivéve, ha nincs neki, a takarítónő takarítson, a diák tanuljon, a nyugdíjas kártyázzon. És fogják be a szájukat. Ez a…..
csizmadialaszlo 2016.04.20 21:56:50
@panteon: A heti 22 órára biztosan kell heti másik 22-t készülni, de az sem igaz, hogy hetente van 150 dolgozat. Tanár vagyok, tudom. Heti kb 40-45 órás munkahétről beszélünk. Amit a vállalkozói szférában is megkövetelnek a havi brutto 255.000 forintért. (Világos, hogy ez alatt is és fölött is vannak.)
A gondot, a legnagyobb gondot én a kicsiknél, az általános iskolásoknál látom: ott alacsony keresetűbbek és hülye feladatokkal, szabályokkal agyonkorlátozottak dolgoznak. A tanító néni/bácsi kellene, hogy a legelhivatottabb legyen, és az olvasáson, íráson és számoláson kívül az ,,ismerjük meg a világot játék közben"-en kívül nem kellene semmi más. Ott kellene megszerettetni az iskolát, de ez nem tudom, hogy a 25 pont között szerepel-e?
A Szabad Föld soha a büdös életbe' nem fog kilépni saját árnyékából, legalábbis ha a fotón látható, csodálatos címlapból indulunk ki, ami a mai sajtótermés kétségtelenül legütősebb darabja és visszacsempészte egy letűnt kor ikonjait a szürke hétköznapokba. A cím: Amire…..