Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bowhunter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soma két hét késéssel kapta meg a karácsonyra rendelt fényképeit, de 12 ezer forintért a 182 darabból csak 10-et sikerült kiküldeniük. A többit valószínűleg még szárítgatják az előhívószobában: December 12-én adtunk le rendelést a Sootersnél online fotókidolgozásra:…..
bowhunter 2014.01.03 15:52:10
Nekem is volt kellemetlen élményem velük!
A következő történt röviden:
- Első fizetős esküvőfotózás
- kellettek a képek, Ők meg ajánlották online, hogy ha nem tetszik, vagy gond van visszaadják az árát (mivel kalibrált monitorom nem volt még akkor, jól jött) gondoltam, ha nem tetszik mert nem fehér a menyasszonyi ruha akkor pénz vissza otthon fehéregyensúly beállít, majd újabb előhívás.
- megrendeltem a képeket, extra papír, extra minőség, mindenből a legjobbat amit ajánlottak...online feltöltés.
- megyek a BP.-i központjukba, hogy átvegyem a képeket, nézem őket, és majdnem kiejtettem a kezemből mindet...a szörnyű és az űber sz.r közt voltak!
- Mondom az ügyfélszolgálatosnak, hogy képeket vissza adom, Önök meg a pénzem.
-Erre nem átallotta azt mondani, hogy nem úgy van az...mert csak minőségi kifogás esetén jár vissza a pénz, és egyébként is ha mindenből a minőségibb anyagot választom akkor ilyen lesz a kép(mutatva egy menyasszonyi képet "prémium" minőségben előhívva)
- Nos ekkor őszintén belenevettem a szemébe, mivel a képen a részletek eltűntek, a fehér ruha meg világoskék volt, kicsit kötekedtünk de megkaptam a pénzem :)

Végül is jól sült el a dolog. Én meg, rátettem egy lapáttal, 2 óra múlva visszamentem és megmutattam ugyanazon képeket a Pálvölgyi fotó laborjából...Nem volt őszinte a mosolyuk , főleg, hogy a mellettem álló két vásárló azonnal hátat fordított!

Ennyi a "rövid sztori"

Konklúzió: rossmann sooters, 220volt, ugyan azt a csapnivaló minőséget hozza... (és még legalább 4 helyről ugyanazok a képek előhívva...ég és föld)
Csenyéte (via Google Street View) Vendégszerzőnk, Forgács István írása. * Nem, ebben az írásban sem arról lesz szó, hogy rájött volna bárki is – főleg én nem –, hogy mit kellene kezdeni a hazai cigány-üggyel, mint problémahalmazzal. Arra viszont most érett meg az…..
Az engedéllyel tartott éles lőfegyver vajon csak kevesek kiváltsága? Hazánkban egyelőre úgy tűnik igen! Izraelben jelenleg 156 ezer állampolgárnak van hivatalos engedéllyel - míg becslések szerint  hatezer személynek illegálisan -  otthon lőfegyvere. Ezzel szemben hazánkban…..
bowhunter 2013.07.12 04:38:38
Látom, hogy akad némi vita a fegyvertartásról, ill. az engedélyezésekről :)
1-2 gondolat tőlem is:
Először is, az éles maroklőfegyvert legálisan tartani szinte esélytelen, nem tudom, h miért, az okosok biztos megmagyarázzák...szóval kapok engedélyt golyós fegyverre, némi tudással, céltávcsővel 200-300m-ig nem okoz gondot egy delikvens leterítése, e mellett 4-6km-ig ölőhatása van! Maroklőfegyverrel még sok gyakorlás után sem talál el az átlag ember 40m-ről sem senkit...na erre nem kapok engedélyt :) ugye kicsit nonszensz...
Értem én, hogy az egyiket rejtve, meg utcán viselem, a másik meg messziről kiszúrható, de akkor is balgaság...
A legviccesebb, hogy a közbisztonságra különösen veszélyes eszközök közt nem csak a 8cm-nél hosszabb pengéjű szúró vágó eszköz, boxer, vipera van...ez úgy ahogy oké...DE A LÉNYEG: a szúrás és a golyóálló mellény is....Kérdezem én, hogy mi a fsz van? már a saját életem sem védhetem, meg úgy hogy adott esetben a nyóckerben egy minőségi mellényben talán túlélek egy finom vesére irányuló szúrást ????

Na, erre varjon gombot a kedves törvénykezés...Nekem ez X-akták...

Az autóm kesztyűtartójában, csomagtartójában sem lehet ilyen eszköz...de, ha az első ülésen van egy hátizsák, és abban van a vadásztőröm, az már legális :) mondom én, hogy nagy bajok vannak itt, de a baj egy dolog, de a hülyékkel mit kezdjen az ember?