Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XKK

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennek vagy maradnak, esznek vagy isznak, szavaznak vagy leszarják? Kit érdekelnek a mai fiatalok? 2014 januárjában robban a Hello90, hogy végre azok mondják a magukét, akikről mindig mindenkinek megvan a véleménye. A Hello90 fiatal stábjába bárki jelentkezhet, aki ’90 és ’96…..
A Bőrük volt a bűnük című kampányban a romagyilkosságok áldozataira emlékezünk augusztus 2-án, a romaholokauszt emléknapján, egyben a kislétai, utolsó romagyilkosság negyedik évfordulóján. Az itt felsorolt cégek és szervezetek mind az ügy mellé álltak, megosztva a…..
Fullajtár Andrea, Gryllus Dorka, Kulka János és Nagy Zsolt a főszereplői azoknak a kisfilmeknek, melyek a romagyilkosságok áldozataira emlékeztetnek. Magyarországon a második világháború óta nem látott faji indítékú támadássorozat zajlott romák ellen 2008-2009-ben. Hatan…..
Six people were killed and many others injured in racially-motivated serial killings against Roma people in Hungary between January 2008 and August 2009 in which Molotov cocktails and firearms were used. Among the victims was a 4-year-old boy too. In August 2009, the Hungarian…..
2008-ban és 2009-ben hat ember, köztük egy négyéves gyermek vesztette életét sorozatgyilkosok támadásaiban. A tragédiát mindenki romagyilkosságok néven ismeri, hiszen a gyilkosok etnikai alapon választották ki áldozataikat, céljuk a roma közösség megfélemlítése volt. A…..
Communication Center X (XKK) was founded in order to generate change in social and democratic issues through communication. XKK’s activities support marginalized groups and strengthen civil society.  For more informations visit our website: http://xkk.hu/english ..
Budapesti mozik, a Telenor, a Művészetek Völgye, a Terror Háza és több tucat civil szervezet, média vagy cég is csatlakozott ahhoz az országos kezdeményezéshez, melynek keretében augusztus másodikán, a roma holokauszt emléknapján levetítik, vagy felületeiken nyilvánosságra…..