Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JB.

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benő készített pár darab nagyon szép képet és szeretné mindenkinek megmutatni. A lenti linkekre kattintva mindenki kedvéra nézelődhet!  Jó…..
http://www.youtube.com/watch?v=yUqCVUqmwqQ&feature=share&list=UUKH9NnnGksUzQueAINz6NUA Szép volt Benő!..
Benő  ma reggel egy remek hangvételű interjút adott a Dabas rádiónak.  Remélhetőleg majd az archívumban meg lehet hallgatni. Képek nemsokára!!..
ÜDV Mindenkinek!! Benő hazatért! Ma délután negyed hétkor a város apraja-nagyja legnagyobb örömére bekerekezett az Ezüstpatkó étterem elé. Díszes fogattatásba volt ismét része. Mindenki köszöntötte és egyből kérdezgették, hogy milyen élményekkel gazdagodott. A mai…..
Benő ma reggel 08:50-kor átlépte a határt. Ismét Magyarországon teker!! Letenyén bement a templomba egy rövidke imára, és hogy kényelmesen tudjon ülni, kivette a hátsó zsebéből a tárcáját, letette maga mellé, és ott is felejtette. :( 15 km tekerés után vette észre, és…..
ÜDV Mindenkinek! Benő tegnap a magyar-horvát határtól mintegy 30 kilométerrel egy panzióban töltötte az éjszakát. Egész nap csodálatos időben volt része és semmi sem hátráltatta a tekerésben. Ma már a Magyarországon lesz.  Vasárnap 18:00-kor az Ezüstpatkó étteremnél…..
ÜDV Mindenkinek! Benő ma éjjel Ljubjana előtt, vadkempingben tölti az éjszakát. A mai meleg nap után se lesz szüksége altatóra. A mai napon, mikor felébredt, a San Martinoi emlékhely mellett, áttekert San Michele emlékműhöz, ahol egy külön múzeum épült a magyar katonák…..
ÜDV Mindenkinek! Benő a mai napot emlékművek látogatásával töltötte. Bovec mellett az I. világháborús emlékhelyet kereste fel. Ezután a kobaridi kápolnát nézte meg, ami egy igen magas hegy tetején van, emiatt egy elég húzós emelkedőn kellet feltekerni. Mindezek után áttekert…..
ÜDV Mindenkinek! Benő ma elérte Szlovéniát és egy nagyon szép kempingben éjszakázik Bovec mellett. A mai napon rengeteg hegyet mászott meg és elégé elfáradt. Ausztriában volt egy 1780 méter magas hágó amin át kellet tekerni, utána a szlovén részen egy kicsivel nagyobbal…..
ÜDV Mindenkinek!   Benő ma 95-ös főúton folytatta útját. A Salzburgból kivezető utat, egy kint élő magyar úriember segített megtalálni, majd a Salzburg vége táblát éppen elhagyva egy másik magyar biciklissel találkozott, aki ott él és dolgozik.  A 99-es főúton…..
ÜDV Mindenkinek! Benő ma Kufsteinen áttekerve megérkezett Salzburgba. Kufsteinben a várnál, találkozott magyar kamionosokkal, akik éppen a pihenő idejüket töltötték.  Salzburg után Villach felé veszi az irányt.  A mai nap végén, az össz. kilométer 2.340. Az idő…..
ÜDV Mindenkinek! Benő a mai napon elérte Innsbruckot, miközben egy óriási zivatarfelhő elől menekült. Útja az Inn folyó mellett végig kiépített kerékpár úton vezet. Reméljük, hogy nem fog nagyon elázni. A mai nap se múlt el magyarokkal való találkozás nélkül. Először…..
ÜDV Mindenkinek!  Benő ma áttekerte a 2000. km-t.  Miután megnézte a Bodeni-tavat,  Ausztria felé vette az irányt, Innsbruck a cél. Blundez városát elhagyva, valahol Dalaas felé vadkempingben tölti a mai éjszakát. Ahogy Benő beért Ausztriába, az első benzinkúton…..
ÜDV Mindenkinek! Benő a mai nap áttekert Zürich városán, ami nagyon tetszett neki. Ezután a Bodeni tó felé vette az irányt. Winterthur után vadkemping lesz az éjjel. Zürichben megállította Benőt egy magyar úriember, aki 34 éve él Svájcban, és egy jót beszélgettek. Az…..
ÜDV Mindenkinek! Ma Benő a gyönyörű  svájci táj részese lehetett! Megmászta a Furka-hágót ami majdnem 2500 m magas. A hegyek nagyon szépek voltak és ugyanennyire nehezek. Az éjszakát vadkempingezéssel tölti, természetesen altató ma sem kellett!!  :)   A mai táv…..
ÜDV Mindenkinek! Ma már Svájcban Sion előtt 20 km-el. Az idő már nem olyan jó mert szemerkél az eső. Minden rendben a kilométerek csak gyarapodnak. :) Még a franciáknál sikerült egy üveg rizlinghez hozzájutni azt most a kempingbe ízlelgeti!  :))  Mai táv 155km. Eddig…..
ÜDV Mindenkinek! Ma már elkezdett Benő hegyeket mászni, néhol 12% emelkedőkön kapaszkodott fel! A kereket sikerült szervízbe megcsináltatni, így nyugodtan tekerhet tovább. A Genfi-tó nagyon szép de már a Mont-Blanc felé vette az irányt. Az idő ma is jó volt, de a hegyekben esni…..
ÜDV Mindenkinek! Benő a mai napon a D975-ös úton haladt dél felé. Saint-Julian Sur Reyssouze után állt meg egy campingben pihenni. A mai napba belefért még egy 15 km-es csalingázás is, térkép elnézés miatt. Az első kerékben van egy küllő törés, azt remélhetőleg holnap…..
ÜDV Mindenkinek! Benő a mai napon folytatta útját dél felé, a D606-os úton. Avallon után 20 km-el Rouvray városát elhagyva, vadkempingben tölti az éjszakát. Mivel holnap vasárnap van, és nem nagyon vannak nyitva a boltok, plusz 50 kg teherrel megy tovább.  Ma délután 1…..
ÜDV Mindenkinek!  Dunkerque-Párizs, pontosabban a Notre Dame 802 km. Párizs nevezetességei  szépek maga a város borzasztóan koszos. Párizst elhagyva a D606-os úton tart dél felé. Montereau városa után lesz a pihi. Az  idő ma is klassz volt,a bringa rendben. A mai táv…..
ÜDV Mindenkinek! Benő ma Párizs előtt 40 km-el, Méziéres városában állt meg a Canada campingben, és ott tölti az éjszakát. Ez a kis város a Szajna jobb partján terül el.  Az idő ma is szupi volt, csak kicsit fújt a szél. A mai rendőri segítség ismét megvolt.…..
ÜDV Mindenkinek! A mai nap elég mozgalmas volt. Miután elindult Caenből a főútról a rend éber őrei lezavarták különböző mellékutakra és így kicsit hosszabbra sikerült a mai szakasz. Benő szeretne már pénteken Párizsba érni. A mai táv 145 km.  Hajrá Benő!..
ÜDV Mindenkinek! Reggel végre eljutott Benő Caenba! A város nagyon szép ment pár karikát és búcsút intett Normandiának. Az eddig megtett távolság 518 km. Most irány Párizs!!  :) Hajrá Benő!..
ÜDV Mindenkinek! A mai nap nem volt problémamentes. Le Havrenál kb. 20 km. lement pluszba ami majdnem 2 órát jelentett. :(  Már csak egy ici-pici és Caennél lesz. Az idő megint csodálatos volt, rengeteg fotó készült. A camping ma is szupi!  A mai táv 161 km.…..
ÜDV Mindenkinek! A mai szakaszon már voltak kisebb dombok, de semmi extra. A La Manche csatorna és a városok csodaszépek. Egész nap szép napos, bicajos idő volt! A mai táv 156 km. A sátor már áll, altatót ma sem kell bevenni!  :) Hajrá Benő!  ..