Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charlize

69 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdet és vég Rant 2022.03.16 16:47:16
Panaszkodni jöttem, rantelni ahogy redditen szokták mondani. Igazából az a szép, hogy nincs okom panaszra, hála istennek minden jól alakul most az életemben. A háborút nem számítva persze… Amióta megcsináltam a jogsit, büszke és kiegyensúlyozott ember lett belőlem. Sok volt nekem ez a nyomás, ami…..
Kezdet és vég Ez is Én 2021.12.03 10:30:12
Hát írni muszáj ha már félévben egyszer felcsapom a laptopot. És ennyivel tartozom Jövő-Charlizenak hogy megírjam azt is HA JÓ. Mert amúgy gáz ember vagyok nagyon, de most talán - maybe maybe maybe - már kezdek rátalálni a helyes útra. Utánanéztem hogy mit kell szednem a lelki gondjaimra, és most…..
Tényleg nagyon szar ez a magány. Az elmúlt évek mondjuk úgy ahogy felkészítettek erre, mikor olyan munkahelyem lett ahol nem találtam magamhoz passzoló kollégát, aki work buddy lett volna, és eléggé be fordultam a mindennapokban… de ez a GYES magány ez nagyon durva. És feladtam teljesen, már nem is…..
charlize 2021.11.29 15:51:28
@nananananana: örülök hogy vicces voltam :D de amúgy kicsit már magamból is elegem van néha, egyre ritkábban nézek fel ide... téged azért olvaslak amúgy :P Tőled bármikor szívesen látok olvasok bármit, akár a blogodra írsz, akár nekem.

Lényeg a lényeg mostanában már egész jól vagyok (persze ki tudja meddig tart), talán hatott a remotiv extra amit egy ideje szedek (meg mellé vagy 6 féle vitamint és étrend kiegészítőt....) De írok majd erről csak már unom a saját gyökérségeimet is. Ez a blog egy önkielégítés kb, nem? Kiereszted a felgyülemlett "cuccost", aztán mész tovább, feszkó levezetve, dolgozol, gyereket nevelesz (ki-mit csinál), mint egy amúgy tök normális ember.
Kezdet és vég Elmúlt napjaim 2021.07.26 09:47:05
Már egy ideje terveztem írni, de végül mindig csak fejben fogalmazom meg a posztot és mire odajutnék hogy van időm és lehetőségem írni, akkor meg elmegy a kedvem tőle. Amúgy meg: nagyon tetszett a banános hasonlat jót nevettem rajta :D de nem vagy banán! Én is ugyanezt éreztem veled kapcsolatban,…..
Kezdet és vég Mom’s life 2021.07.03 11:57:36
  Legutóbb igazi, velős mélyponton voltam. Azon a típusú mélyponton mikor tényleg csak egy penge kene a kezembe és nem tétováznék. Szerencsére az ilyen súlyos depresszió nem mindennapos nálam, de az igaz sajnos hogy a boldogság sem az… Amikor jobban vagyok, küzdök. Napi szinten és óráról órára,…..
Rettenetesen boldogtalan vagyok. 10 hónapja alig jut valami öröm az életemben. Amióta megszületett a gyerekem én sokkal rosszabbul lettem. Persze ezért szégyellem is magam, hisz nem akartam semmi esetre se olyan szörny szülő lenni mint amilyet én kaptam. Nem is mutatom ki, amennyire lehet, egesznap…..
charlize 2021.07.03 09:58:45
@nananananana: köszönöm, nagyon jól esik hogy írsz! Hiányoztal ha lehet ilyet mondani :D olvaslak egyébként én is téged, de ugyanez volt bennem, hogy mégis mi okos bölcs tanácsot adhatnék, irhatnék..? Pláne én..?
Nem lehet, csak kibírni, túlélni ezt az életet.
Jobban vagyok azóta már, de fogok majd írni erről mert baromira nem merek semmi ilyet senkivel megosztani névvel arccal…
Kezdet és vég Új élet 2021.06.07 12:17:32
Hát ez kemény volt. Mármint az elmúlt kilenc hónap. Az első kilenc hónap, vagyis a terhességem időszaka csodálatos volt, tele várakozással, örömmel, a növekvő pocakom nézegetésével, a rugdalózó baba lábak simogatásával. Aztán megszületett. És azóta semmi se a régi. Hosszú ideje már nem írtam a…..
Kezdet és vég Új értékek 2020.04.02 13:04:30
Nem igazán tudok mit írni így mesélek az új visszatérő álmaimról.  Ezek nem olyan élesek mint a korábbiak. Nem kifejezetten bűntudatról vagy régmúlt fájdalmak felhánytorgatásáról szólnak. Mondhatni egész jó álmok. A réges-rég halott kutyám van velem újra, itt él, mintha mi sem történt volna azóta.…..
Kezdet és vég Élettelenül 2019.03.23 18:00:26
Újra itt. Már régóta szerettem volna írni, de a munkás hétköznapok mellett nem tudok szinte soha egyedül maradni - és ha mégis, akkor szeretem kihasználni a szabadidőmet másra. Mostanában átalakult a világképem. Nem akarom azt mondani, hogy a depresszióm, mert az már olyan elcsépelt lett. Pedig…..
Kezdet és vég Rossz döntések 2018.07.04 06:11:03
Szétestem. Bipolárissá váltam. Reggelente a busz ablakából nézem a Dunán kajakozókat és majd eleped a szívem az irigységtől. De amint rákeresek egy szervezett kajakos oktatásra, elmegy a kedvem az egésztől. Raftingolni akarok és barlangászni. Teljesen be vagyok pörögve, mikor rátalálok ilyen…..
Sosem hittem volna, hogy egy új állapotba tudok még kerülni. A depresszió, a mélységek és magasságok örök körforgása, mindig ugyanazokat stádiumokat jártam be. De most lenyugodtam. Elfogadtam. Boldogtalan és céltalan életem lesz. Ahogyan eddig is volt, csak azzal a különbséggel hogy már nem…..
Kezdet és vég I regret everything 2018.01.24 19:46:47
Borzasztó magányos vagyok. Hihetetlen, hogy egykoron ez a blog a depressziómról szól. Most meg arról, hogy minden okom megvan rá hogy depressziós legyek, de minden erőmmel azon vagyok, hogy nehogy belesüppedjek az önsajnálat poklába. De jelen helyzetemben nem tudom meddig fog ez tartani. A magány…..
Egyszerűen pokolian érzem magam. Októberben otthagytam a szuper munkahelyemet, a szakmai fejlődés reményében, egy magasabb színvonalú intézményért.  First Wrong Decision. Azt gondoltam itt majd újra barátságokat építek ki és vidáman, nagy reményekkel telve-kelve indulok majd mindennap…..
2011-ben, a munkáltatók hazai „uralkodásának” idején, magas munkanélküliségben, kínálati munkaerőpiacon egy blogger megírta kis posztját, miszerint „Tőlem ezért nem kapsz munkát”. Leírta, hogy az ideális munkaerő az egyenlő a rabszolgával, hogy neki igénye, hogy úgy és akkor rúghasson már ki…..
Amikor a nagy munkanélküliség és a munkaerőpiaci túlkínálat miatt nehéz volt állást keresni, az álláskeresőket folyamatosan stresszelték azzal, hogyan is nézzen ki egy álláspályázat, a szellemi, vezetői munkáknál ez ma is súlyos probléma. Most eljött az idő, amikor az álláskeresőknek is “üzen” az…..
Visszaestem. Egy érdekes depresszió spirálban vagyok. A korábbi jóllét-boldogság-féleség teljesen a múlté. Most a mélységekből kaparom ki magam minden áldott nap, hogy a közepes-elviselhető állapotomba kerüljek. Most épp jól vagyok. Ez azt jelenti, hogy nem fáj iszonyatosan az a valami belül, ami…..
Nem is tudom mikor kezdődött. Tavaly ilyenkor még madarat lehetett fogatni velem. Nem tudtam meglenni egy helyben, folyton menni kellett. Mindennap kibicikliztünk a közeli partra, mert nem bírtam magammal. Mostanra csak tespedek, eszembe se jut a bicikli. Tavaly nyáron elbasztam. Lett volna egy…..
Kezdet és vég Kiborulva 2017.02.01 19:49:02
Szóval olyan jó lenne írni, de olyan kevés énidőm van, mikor magam lehetek. Mostanában éppenséggel hiper-szuper volt minden. Készülünk az esküvőre, a kapcsolatunk boldog, a munkahelyen egésznap nevetünk és poénkodunk, szóval maga volt a tökély minden. Aztán egyszer csak, egyik napról a másikra, a…..
Amikor valami új kell, de a régi is. Mikor fáj egy apróság.  Mikor az amit gyűlöltél - szavakkal - mégis a lelked része. Mikor mindent, de mindent megkapsz az élettől, de valahol nem jó.  Valami hiányzik.  És keresed folyton, mindennap, minden percben. Keresed és nem tudod.  És akkor megleled…..
charlize 2017.01.31 06:09:04
@nananananana: milyen érdekes... ma láttam meg ezt a kommentedet, és mintha csak a jelen eseményeihez szólna...ijesztő. na majd leírom mi történik velem, ha lesz végre időm :S

veled minden ok? nem nyitottál új blogot? látom te se írsz már :(( bár én mindig akkor írok ha valami nyomaszt, és nincs aki meghallgasson, ebből kiindulva talán veled is minden szuper :))
Kezdet és vég Burn the witch 2016.07.30 11:09:26
Szélsőséges lettem. A viselkedésem legalábbis. Épp csak átfutottam a doksijaimat a gépemen, keresve valamit, és a sok lementett fájl mind egy-egy kilengésemre emlékeztetett. Hogy mennyi mindenbe belekezdtem már, mennyi mindent akartam, és mennyi mindenről hittem, hogy ez lesz az…..
Kezdet és vég Vége... 2016.07.06 19:00:44
...és sírok. Pár hét és új munkahelyen kezdek. Több fizuért, jobb körülménynek közt és jobb kilátásokkal. És szomorú vagyok. Hogy ott kell hagynom ezt a munkahelyet, NY-t. Ahol anyám lehúzott 20 évet, egész gyerekkoromban erről hallgattam sztorikat. Ahol most nagyon jól érzem magam. Ahol a menzán…..
Kezdet és vég Happy end 2016.06.17 14:36:49
Sosem tudhatod mit hoz az élet. Úgy egy éve fordult meg a sorsom. Egy nap, arra ébredtem, hogy süt a nap. És nem csak kint, hanem bennem is. És ennyi volt. Meggyógyultam bazmeg, meggyógyultam!  Persze még voltak visszaesések, kisebb mértékben, hisz munkanélküliként nem olyan könnyű fenntartani az…..
ZSENI VAGYOK!   Igaz online segítséggel, de csináltam egy eszközt, amit egy arduino vezérel, pedig még sosem volt dolgom vele, sőt, megtanultam programozni is, még ha nem is bonyolult az, amit csinálnia kell. De az, amire használom, az még "új" dolog, más ilyet nem csinált még. Nem kell nagy…..
Kezdet és vég Hurrá-optimizmus 2016.04.22 14:08:53
A vidámság és jókedv minden napom velejárója és alapköve. A pozitív életszemlélet határozza meg a gondolkodásomat, és bevonzza (!!) a jó dolgokat az életembe. Legalábbis eddig. Aztán meglátjuk mi lesz. Május 1-től ugyanis megszüntetik az osztályt ahol dolgozom, átkerülök egy másikra. Egy olyanra,…..