Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamlet49

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki lelkészből lesz humánminiszter, majd Kis Híján Köztársasági Elnök, annak tudnia kell bánni a szavakkal. Balog Zoltán szinte havonta kínos ügyekbe keveredik. Lehet, hogy a médiaszerepléseket másra kellene bíznia. ..
Azt nyilatkozta Varga Mihály gazdasági miniszter, hogy az utóbbi hat évben majd 10 százalékkal nőtt a nyugdíjak reálértéke, vagyis semmi okuk sincs a panaszra az időseknek. A Fidesz-kormány nem elvett tőlük (tessék ez alatt a Bajnai-kormány visszavont 13. havi nyugdíjat érteni),…..
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
hamlet49 2016.10.29 15:23:14
@Megdobbent: Ezt vártam már valakitől amit Asperján irt,az igazságot nem azt a "babérkoszorut"amit most Wittner Mária feje köré épitett a Fidesz!Annyi most az 1956-os uj forradalmár mint a második világháború után a partizán Magyarországon!Egyik a másikat igazolta hogy partizán volt!ddA fele sem igaz amit az 1956-os hősiességükről mesélnek!Már régóta vártam egy olyan irást mint Asperjáné és rázizzenhetünk hogy a király meztelen!Erősen meg kell rostálni az 56-ról mesélők történetének igazságát!Egy a baj hogy a szerencsétlen iskolásokat is ezzel a maszlaggal etetik amit mesélnek egyesek akik ott sem voltak!A másik baj hogy igy került be Orbán Viktor is a diákok történelemkönyvébe aki ugye 1963-ban született!1956 a munkások forradalma volt,nem Horthyé,nem a jobboldalé,nem az akasztgató csőcseléké!
Akkor most zárjátok be a boltot, autonómiázók! Szili pozícióba helyezése újabb bizonyíték arra, hogy hülyemagyar lehet álbalos és áljobbos is, a hülyeség nem ideológiafüggő. Olvasom a hírt és nem tudom abbahagyni a röhögést: Szili Katalint megbízza Semjén Zsolt a…..
hamlet49 2016.07.30 18:49:44
@röf: Zoltai Gusztáv alias Zucker Gerzson volt MSZMP tag és munkásőr!Csintalan sem a szivem csücske de mélyen hallgat a szocik viselt dolgairól mindig!De pl.Széles Gábor is az MSZMP-t erősitette anno!Én megbocsájthatatlannak tartom ezeket az átállós politikusok tettét!Bencsik a Népszabi pártrovatot vezette!Fritz Tamás az Ifjukommunista ujságnál dolgozott,stb!
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
hamlet49 2014.11.04 19:41:37
@Tidal Wave: 65 éves vagyok tele betegséggel,csak bkv-val utazom!Mit akarsz megszüntetni te idióta???
Az az érzésem, ebben az országban nem a politikusokkal van baj. Ők működnek üzemszerűen. Lopnak, hazudnak, jól vannak. Mi viszont - átlag civilek - nem működünk üzemszerűen. És nem vagyunk jól. Köszönjük, pocsékul vagyunk. A végtelenségig megosztottak vagyunk, pedig mi…..
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
hamlet49 2014.05.08 11:23:44
@bankvezér: Orbán még életében egyszer sem mondott igazat!Seggnyalóitól a Láchid rádió betelefonálós műsorában hányok!
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
hamlet49 2014.01.06 08:28:40
@Brúsz Pringstein: A kommunizmust és a kapitalizmust is a zsidók találták ki!Az előbbit nekünk az utóbbit maguknak!Még valamit,jó a blogger cikke,de személytelen mint manapság mindenki igy ir!Csak találgat az ember vajon kiről,kikről lehet szó???Hiszen nem mindenki élt igy!
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
hamlet49 2013.10.13 20:08:58
@gipsz.jakab: Én az első holland góltól kezdve nem szégyellem bevallani de, teli pofával röhögtem a meccset nézve!Mikor egy csapat csak nézi a meccset,keresik a labdát,képtelenek megakadályozni hogy egy szuperpontos átadás elérkezzen a holland cimzetthez!Mikor képtelenek felvenni a hollandok gyorsaságát,szellemességét,mikor 3-4-en csak diszkiséretet adnak a holland góllövéshez,mikor azt se tudják hogy hol vannak,azon csak röhögni lehet!Ezek akarnak VB-re menni?Tessék mondani minek,labdaszedőnek?ddddddddddddd
A hétvégén a Bókay-kertben megtartották a Nagy sportágválasztó országos rendezvénysorozat kerületi összejövetelét. Az alkalomra ugyan nem látogattak ki tömegek, de a kezdeményezés ennek ellenére is hasznos színfolt a városrész életében. A sportágak, klubok és…..
Annyira el volt foglalva az ABC riportere a közlekedési és felújítási munkálatok bemutatásával, hogy nem vette észre, amint hatalmas buzgalmában egy nagy péniszt rajzolt a képernyőre. Mivel rajzát nem szemlélte meg, utána is tovább magyarázott, miközben a szépen megtermett…..
hamlet49 2013.08.26 10:46:03
@Őszödi Majom: Az éjszakai élmény hatása nem mult el,a hölgynél!Félre hordott a keze!ddddddddddddddd
Sziasztok.Felhívásunkra, melyben megkértünk Titeket, ugyan írnátok nekünk pár sort, érkezett néhány iromány. Ezeket folyamatosan közzétesszük az oldalon, hogy lássátok, nem vagyunk hernyók.Alant következik Vodi írása:Délutáni napsugár hatolt át a szobán,mikor a G dúr…..
hamlet49 2013.08.23 12:50:50
Ha valaki szegénynek születik, és nincs diplomája, akkor valószínűleg szegény is marad, viszont ha van diplomája, akkor kitörhet.Korábbi posztunkban bemutattunk egy OECD-tanulmányt, melynek egyik legfontosabb következtetése az, hogy az államháztartások hosszú távon profitálnak a…..
- Zimóczkyné, ön mivel járul hozzá a szülői értekezleten a többség által megszavazott közös osztálykiránduláshoz? - kérdezi az osztályfőnök Zimóczkynét. - Khrr, hrrrr, rrrrrrr - válaszol Zimóczkyné, miközben hátrafelé hintázik a székén, és grimaszokat vág...