Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poszt Olok001

0 bejegyzést írt és 340 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferenc körút/József körút és az Üllői út kereszteződése évtizedek óta inkább átjáróház, mint városi tér, annak ellenére, hogy a kiszélesedő részét egy ideje Angyal István parknak hívják - és hogy bizonyos irányokban már a felszínen is át lehet kelni, nem kell lemenni az aluljáróba. Forrás: NZA…..
Már többször kifejtettem, hogy mélységesen elítélem azt a mifelénk nem ritkán űzött provinciális és pitiáner gyakorlatot, hogy egy gyermeket szülei viselt dolgai szerint állítanak pellengérre. Ezzel együtt sem tudok mit kezdeni Orbán Viktor fiának önérzetesen sértődött…..
Poszt Olok001 2014.07.15 21:48:38
@Poszt Olok001: Na ez szep es helyes nyelvtani szerkezet volt. Kerlek ebbe is kössetek bele. Ennel a szintnel ez a maximm amire kepesek vagytok. :)
Poszt Olok001 2014.07.15 21:52:54
@Blogger Géza: be is szämläzol? Ez becsületes dolog. Eljenek a vällalkozok. :)
Poszt Olok001 2014.07.15 21:55:54
@Frau Janka: na igen, ez igaz. Azt kene megreformälni, de sürgösen. Mondjuk a reformot nem az ägy melletti szefekkel kell kezdeni vagy a 4 fogäsos menüvel, esetleg a barätoknak kiadott intenzivoszälyos közbeszerzesekkel, mely megengedi,h a garanciaidön tuli eletbentarto keszülekeket berbe adjäk ismet, mindenfele felujitäs nelkül, hanem az indokolatlanul magas aru gepek äränak es eszközöknek a normalizäläsäval, de ez mäs teszta.
Ha reggel kómásan, nyűgösen kelek fel, azonnal tudom, hogy csak be kell kapcsolni a reggeli Mokkát és Kárász Róbert hozzá nem értése garantáltan kiránt az ébredés utáni traumából, hogy aztán az idegbetegségtől felstenkerelve loholjak be reggel a melóba. Ő nekem a reggeli…..
Tanulságos részlet a Magyar Narancs riportjából, ami arról szól, hogy az asszonyverő Balogh eséllyel indul újra a falujában a polgármesteri posztért: „Itt mindenki fideszes. A szocik elvennének mindent, meg jól be is buktak már egyszer, a Jobbik meg nálunk nem kell. Jó az…..
Poszt Olok001 2014.05.10 22:40:39
@Blogger Géza: Vicces, hogy 2013 vegi adattal takarozol, mikor februärban kiderült, hogy azert volt lätszolag olyan alacsony az adossäg, mert elfelejtettek pär kötelezettseget kifizetni. Magyarul hazudtak. Hazugsäggal akarsz becsületet magyaräzni? Ez tenyleg nevetseges

Kerdesem toväbbra is el:
Miert lettel közmunkäs bertroll? Alulkepzett voltäl?
Poszt Olok001 2014.05.10 23:30:02
@Blogger Géza: Ha nem voltäl közmunkäs, akkor alanyi jogon fosol ennyi faszsägot össze? Tenyleg hiszel bennük anelkül, hogy utäna szämolnäl?

Mi a munkäd (ezt amit itt müvelsz ne vegyük annak) es a vegzettseged?
Poszt Olok001 2014.05.10 23:34:02
@Blogger Géza: Nem egyik pillanatrol a mäsikra törtent a bevonäs? Wow... szerinted, ha a MANYUP penzek nagy reszet ällampapirban kell tartani (törvenyi elöiräs szerint), es egy becsületes huszärvägässal ällamositjäk a MANYUP penzeket (viszonylag rövid idö alatt), akkor az az ällamkötvenyböl fakado kötelezettseg megszünese nem azonnali hatäskent kene, hogy jelentkezzen. Illetve ennek a hatäsnak szerinted nem tartosnak kene lennie, ha az ällamadossäg merteket valoban nem növelik???
Ilyen volt Pest-Buda kétszázhúsz évvel ezelőtt, a barokk kor végén, a romantika és a klasszicizmus hajnalán: a drezdai születésű szász természetbúvár, Johann Centurius Hoffmann von Hofmannsegg gróf (1766-1849) 1793-94-ben járt Magyarországon, előbb élénken érdeklődve, majd…..
Üzenőfüzet Viktor, ne folytasd! 2014.04.01 08:09:06
A kampány során többször bírálta az ellenzék a Fideszt, hogy nincs semmilyen választási programja. Orbán Viktor végül annyit mondott, hogy a jelenlegi kormánytöbbség választási programja egy szóban összefoglalható: „folytatjuk”. Ez a faék egyszerűségű üzenet teljesen…..
Poszt Olok001 2014.04.01 11:48:13
@Sírköves Slomó: "@King Arthur: '3%-s hiány? Egy hülyegyerek is meg tudta volna csinálni a MANYUP pénzek lenyúlásával. Anélkül 7-8%-s lett volna a hiány.'

A manyup hatás 1% alatti. + semmilyen hülyegyerek nem csinálta meg. Mert lopni akart és lopott az MSZP a manyup államilag vezényelt lopás volt.

MSZP=kuka!"

Szabad erdeklödnom, hogy mi a szakmäd?
Poszt Olok001 2014.04.01 12:08:23
@Sírköves Slomó: Na igen...rögtön gondoltam...ennyit a hozzäertesedröl...is.
Poszt Olok001 2014.04.01 12:28:30
@Sexual Harassment Panda: Ennek mär regota vege, csak epp vegetält... Bär ez soväny vigasz
Szombaton a Fidesz nagygyűlésen Orbán Viktor a választás hajrájában erőt mutatott. Több százezer szimpatizánsa előtt magyarázta el alternatív valóságát, amelyben a dicső múlt nagy tetteinek betetőzéséhez csupán egy dologra lenne szükségük (dobpergés): még négy év…..
Pocakos focihuszára a nemzetnek nem hajlandó beismerni a gyávaságát, inkább azt találta ki a vitára szóló felhívás ellen, nem akarja a pocskondiázását hallgatni. Szóval, ha Orbán Viktor szembesül a valósággal, és nem csak azt hallaná a sűrű nyelvcsapások közepette a…..
Poszt Olok001 2014.03.30 14:37:43
Gyurcsäny @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ugye tudod,h tul messzire mentel. Mostantol jobb , ha a hätad möge nezel sürün. :)
Baräti jotanäcs balesetek elkerülesere.
Poszt Olok001 2014.03.30 14:43:20
@Poszt Olok001: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ha mär valakinek a neveben irogatsz megtevesztöen hasonlo nicken, legaläbb a stilust veddät, de ha ehhez is gyöker vagy, akkor annyira figyelj, hogy a billengyüzet hasonlo beällitäsban legyen nälad is. Tudod az a nem egyenlö ä-val.
Poszt Olok001 2014.03.30 14:52:22
@torró: A fityesz semmivel sem tett le többet az asztalra 4 ev alatt , mint az elözö rablobanda 8 ev alatt, csak többet vett le az asztalrol es tett zsebre. Amugy a vita maga a lenyeg , nem a hazugsägok. Az a lenyeg,h a csuti cigäny köteles kiällni, mert egy közszolga, egy alkalmazott, nem pedig kiräly...bärmennyire is szeretne az utobbit hinni. Az adofizetök penzen lebzsel, ezert köteles minden formälis tevekenyseget megcsinälni, amivel az emberek (most az ellenzek) elöäll.
Bayer Zsolt „Aljasság” című vezércikkében Avar Jánoson gúnyolódott, őt több ízben is virsliujjúnak nevezve. Bevallom, nem tudom, az 5-ös számú Fidesz tagkönyv tulajdonosának viszont milyen ujjai vannak? Kicsik, tömpék, mint a sváb kolbász, netán májas-hurkaszerűek vagy…..
Poszt Olok001 2014.03.25 11:17:03
@maxval a gondolkodó birca: Ez mentesiti az iräsai felelössege alol? Mäsreszt amikor ballib volt akkor is fröcsögött es most is a mäsik (koräbban harcosan vedett oldalra), akkor minek nevezhetjük az ilyet? Köpönyegforgatonak? Az iräsa alapjän egy szellemi söpredek, akinek ertektelen az, aki nem azt a nezetet vallja mint ö. Cseppet primitiv gondolkodäs, megkockäztatom,h az ilyen ember megtestesiti mindazt az ertektelenseget, szarkupac jellemet aminek ö ällit be mäs embereket. A különbseg csak annyi, hogy valoszinüleg ö meg nagyobb hulladek mint az ältala kritizält szemelyek.

Kb ennyire hiteles bekes es független az ältala (is) szervezett bekemenet celja. Szänalmas!
Miután a Fidesz nyolc évnyi szocialista kormányzás után hatalomra került, sokan sok mindenre számítottak, de arra az ámokfutásra kevesen gondoltak, ami végigsöpört az elmúlt négy évben. A kétharmadtól mindenki (így a befektetők is) stabilitást és a gazdaság…..
Poszt Olok001 2014.03.20 12:02:32
@Aegopolis2:

Egyre inkäbb ugy lätom,h nem hitröl van szo. Többeket valoszinüleg fizetnem az ertetlenkedesert, nehänyan csak most kaptak munkät evek ota..igaz az is csak közmunkäban törtenö trollkodas es akad 1-2 ember,aki valoban jobban järt es bär lätja mekkora hazugsägdömping van, nem erdekli,mert a husoskonder közeleben van vagy csak egyszerüen kicsit jobban megy neki es nem erdekli,h ennek draga ära lesz.
Poszt Olok001 2014.03.20 14:51:54
@MSZP Afrika Korps: Hivhatod gyözelemnek, de szomoru,h nem az orszäg gyözelme, hanem egy hazaärulo pärte es a talpnyaloie. Lehet,h a fityesz fog nyerni es az is lehet,h nem sokkal lenne kevesbe rablobb a maszop, de akkor sem ez a ket ärulo tärsasäg kene,h meghatärozza 9,5 millio magyar eletet. Amig a hozzäd hasonlo csökkent ertelmüek hitböl es nem racionalitäs alapjän szavaznak, addig van letjogosultsaga ezeknek a hazaäruloknak. Az pedig teged sem mentesit a fenti fogalom alol, ha sötetsegböl vagy anyagi indokkal szavazol räjuk.
Poszt Olok001 2014.03.20 15:03:28
@MSZP Afrika Korps: Tudod a rövid tävu nyereseg hosszu tävon nagyobb sziväs. Valoszinüleg ez teged nem erdekel vagy nem lätod. Lenyegtelen is. Furcsa,h az egyik rablo a szemedben a mäsik meg isten...miközben nagyobb komcsi es tolvaj mint az elödje. Lelked rajta. Valojäban csak azt kivänhatja ilyenkor az ember,h az äldäsos tevekenysegük hatäsa csak a sajät szavazoikat sulytsa, de ugye ez idealizmus. :)
A Pokorni Zoltán vezette budapesti XII. kerületi önkormányzat helyi tévéje nem adta le a 4K! videófilmjét. Az indoklás szerint a videó sérti a miniszterelnököt. De a tiltással, úgy tűnik, elkéstek. A videó véletlen megnézése után - amelyben egy majom hangján szólal meg…..
Poszt Olok001 2014.03.20 13:04:46
@bölcsbagoly: Tudod nagyot lehet esni pofära. Pläne akkor, ha meg nyertek is a "välasztäsokkor". Sok sikert. Amugy ez egy poen, de hivatalbol (sem) erheti a magadfajta. :)
Poszt Olok001 2014.03.20 13:06:15
@maxval a gondolkodó birca: minek kevered ide a politikat, bär ez a fizetett feladatod.
Három nap eltéréssel tartott lakossági fórumot a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az MSZP (Összefogás/Kormányváltás/stb.) és a Jobbik. A képek alapján jelentős, konkrétan több évtizedes eltérés mutatkozik a résztvevők átlagéletkorában, a Jobbik javára.…..
Poszt Olok001 2014.03.12 12:53:00
@Módfelett Kényelmetlen: En ezt kicsit mäskepp lätom. Aki legaläbb 5-10 evig fizetett oda, annak legyen joga szavazni. Mellesleg fideszek, hogy tudnak elszämolni a nyilvänvalo hazugsägaikkal? Ilyen pl az egeni nyugdijszämla, a külföldi magyarok csak ällampolgärsägot kapnak , de szavazati jogot nem, stb...illetve a fityesz szavazok gyomra hogyan veszi be, hogy a pofäjukba hazudnak lepten-nyomon???
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az mszp jobb. Egyszerüen el kene zavarni a teljes megelhetesi bagäzst asszonyveröstül, alkoholistästul, sikkasztostul.

Idealista älomkep. :)
Poszt Olok001 2014.03.12 13:36:10
@$$$=$$$: Igen, ez a problema,h nincs kormänyzokepes erö, akik meg hitelesek is. Azt viszont erösen ketlem,h a sok rossz közül a legjobba fityesz lenne.
Magyarország egyre kevésbé van ráutalva a külső forrásokra, vagyis a gazdaságunk egyre inkább függetlenné válik a külföldről érkező sokkokkal szemben is.Az elmúlt hónapok a feltörekvő piacok válságáról szóltak, melynek során a befektetők elsősorban attól tartottak, hogy…..
Poszt Olok001 2014.03.07 12:33:50
Poszthoz: Jo nagy baromsag ugy vizsgälni vmit,h a ra hatassal levö egyeb tenyezöket figyelmen kivül hagyjuk. Az ilyen elemzesek minden obiektivitast mellöznek. Az ugyancsak beszedes,h allami alkalmazottak irtak,akik valoszinüleg "komoly"(-talan) szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

"felucca 2014.03.07. 10:00:12
@Diorella Queen: Ez biztosan így van, de nagy a különbség aközött, hogy 70-80 ezrekért robotolsz, de világosak a célok, jól működik az államigazgatás és látod a perspekítvát, miközben megbízhatóságot tapasztalsz a hatalom részéről, vagy úgy robotolsz 70-80 ezerért, hogy mindennap hússzor lehazudják a csillagokat az égről.

Mindkét esetben elmennek, de utóbbi esetben azért nagyobb rá az esély.

Egyébként elmenni nem könnyű. Én itt vagyok az öttagú családommal és lehetetlennek látom a dolgot. Nekem már itt kell megrohadnom, pedig 20 évvel ezelőtt még voltak céljaim. Most már csak a túlélés."

akkor egy kis off:
En azert jöttem ki,mert felhaboritott az arcätlan hazudozäs es lopas,amit a fityesz tanult az elödeitöl es mesterfokra fejlesztett. Jol kerestem a versenyszferaban,de meg igy sem ereztem biztonsagban a jövöt.Ahol büntetlenül lenyulhatjäk az emberek nyugdijät,ahol reggeli szelgörcs miatt delutan fingadot vezethetnek be, ott nem lehet tervezni. Itt is sokat kell dolgozni,de megbecsülik es nem kell meg hälasnak is lenni,h ingyen tuloräzhatok. Nem kell 3 ember munkajat vegeznem ugyanazert a penzert. A gyerekem ingyen ellatast kap(minden gyogyszerrel együtt) 12-18 eves koraig. Az adombol a munka,munkaba utazas,lakhatas, szakmai tovabbkepzes költsegei visszaigenyelhetöek. Itt lehet tervezni. A Mo-i csaladtamogatas max kampänynak jo.Nyugodtan ehen dögölhet töle a kis csalad.
Néhány olvasó kérésére a 18+ képek ezentúl a bejegyzés végén, a többi képtől jól elkülönítve lesznek láthatóak. Így lehetőség van kihagyni őket. 1970. Elvis, Nixonnal fog kezet a Fehér Házban...
Poszt Olok001 2014.02.26 10:55:03
@wmiki: Reg lättalak. Samantänc tanfolyamon voltäl? Ez nem politikai poszt. e zert is fizetnek a gazdäid? Az nezi meg a kepeket, akit erdekel. A magadfajta nezzen viktorrol gyerekkori archivumot. Az eleg magyar neked. Tudod, semmit sem kötelezö csinälni...

Amugy jo kepek, grat. az oldal szerkesztöinek.
A szocioliberális idióták újabb reménysugara az ukrán felkelés. Orbán is beszélt Janukoviccsal, Viktornak is hívják, demokratikus választásokon győzött ő is, nagy háza van meg pénze is (bár stadionja nincs), ott is pont Putyin mozgatja a szálakat - hát ez egy csodálatos,…..
Poszt Olok001 2014.02.24 15:56:53
@Lovag Mihály:
"ha te felgyújtasz egy házat, majd számítva a népharagra elismered egy szűk körben, h te voltál, az nem beismerés. és ha ez kiderül, az se. "

Kiderült es kikerült a hatalombol. Ez igy helyes. Szerinted a be nem ismeres es a maszatoläs, a tenyek ellenere törtenö hazudozäs bocsänatos bün? Csak azert mert nem hangzott el az elkövetö szäjäbol?
Poszt Olok001 2014.02.24 16:31:12
Sajnälom,h nem tudsz olvasni es ertelmezni. Az ebböl fakado felreerteseidert egyedül te vagy a hibäs nem az, akit olvasol. Milyen szabälyokrol beszelsz? Megint tulkepzeled a dolgokat. Ez cseppet koros. Kezelöorvosod mit mind erre?
1. Romboltak…igy igaz. Azaz törvenyt sertettek. Ferizhetsz itt, de toväbbra sem irtäl egyetlen törvenytelenseget sem. Kezikönyvböl olvasod,h mit kell irnod? Ha nem tudsz egy TENYT sem leirni, akkor hunyäszkodj meg es vonulj vissza. Ha tudsz tenyeket is felsorakoztatni, akkor okoskodj. Ez a logika szabälya..ahhoz logika kene. :)
2. Nem, nem szavaztam sosem a fideszre. Veled ellentetben en vegiggondoltam azt amit igertek es belättam,h hülyeseg…illetve az eddigi tetteik alapjän a szavahihetösegüket is jellemeztek.
Ezt te irtad:
„Tőled biztosan nem, mert te nem szavaztál a Fideszre, mi viszont igen. Honnan veszed, hogy nem ilyenekre adtunk felhatalmazást?“
Szep a magyar nyelv…ki lehet kerülni a välaszokat, ha akarjuk. Viszont ebben a mondatban benne van a lehetöseg,h erre adtad a szavazatod. Kerdezem (es csak egy szoban välaszolj,h biztos ne lehessen felre erteni):
trafik, föld, stadion, Közgep...es meg sok mutyi….ezekre adtäl szavazatot?Egyet ertesz ezekkel?
3. Attol,h a kenyerado gazdäid eldöntik mi a demokräcia (szerintük), az egyetemes ertelmezes szerint nem lesz igazuk. Max a befolyäsolhato, egyszerü szellemü embereknek. Attol nem leszel többseg,h a välasztäsra jogosultak 30%-akent elmentek szavazni. Illetve ki dönti el,h ki nemzeti? Milyen jogon sajätitod te es az uraid ki ezt a szot es a jelenteset? Ki vagy te,h erre bätorsägot veszel? Mitöl vagy több, mint mäs? Max elsöpörnivalo vagy az eddigi megjegyzeseid alapjän, de nem többseg. Mär ha erted a különbseget. Ez az a gondolkozäs amit hitler meglovagolt.Szerencsere vikinek nincs 80 millio agymosottja erre, sem technikai hattere.
4. Legkevesbe sem erdekel,h mit hiszel a politikai nezeteimröl. Sajnos az ilyen iränyu nezeteid az ertekelesi läncolatomban közvetlenül az eldobott csikk fellelesi helye utän foglal helyet. Mellesleg ha jol tudom a civil szot is kisajätitottäk a gazdäid..persze ällami penzen. :) En egyszerüen magyarnak vallom magma politikai elfogultsäg nelkül, önällo döntesi es ertelmezesi es ertekelesi szempontok szerint. Remelem nem volt tul összetett a gondolatsor.
5. Lehet meggyözödesböl csinälni az aggitäläst, de itt nem ez a jellemzö. Mellesleg amennyiben olyan cellal teszed, elismeresem. Valoszinüleg a gazdasägi ismereteid igen alacsony szinten ällnak, ha kepes vagy elhinni ezt a sok maszlagot, amit mondanak neked.
6. Mi köze a näciknak ehhez? Mellesleg (ha jol tudom) a halältäborokba pärthü es elkötelezett szemelyeket toboroztak örsegnek, illetve vegrehajtonak, mint a näci „elit“ alakulatokba is. Az a rendör, aki parancsra oszlat tömeget, esetleg gumilövedekkel välaszol egy molotov koktelra es ezt a hatälyos törvenyek alapjän teszi, nem bünös. Az a rendör, aki a rä bekesen felvonulo szemelyt gumibotozza, az tullepi a hatäsköret es felelössegre vonhato. Erzed a különbseget? Ha nem, akkor a joghoz is annyi a tehetseged, mint a gazdasäghoz. Mellesleg a te gazdäid vältoztattäl meg a btk.-ban a jogos vedelmet önvedelemre. Ez eleg felhatalmazäst ad arra,h a te nagy nemzeti fajtäd csak a puszta gondola alapjän is (kiskapuval) megruhäzzon valakit.
7. Mit tudsz te a szellemi elödeimröl? Ugyan kerlek…ez is egy nagyon alätämasztott erv volt töled. Szoval az 56-os tüntetök ugyan olyan besoroläsba esnek mint a 2006-os csürhe??? Erre is eleg egy szoban välaszolnod.
8. Akkor örülj a „pozitiv“ eredmenyeknek. Igazad van, arra kell szavazni, aki teljesiti az elväräsaidat.
9. Megint a szellemi elöd…kezdesz kifulladni..igyäl egy pohär vizet. Csak szolok,h a nagy nyugatfikäzäsod szereplöi finanszirozzäk az urad jätekait es szabadsägharcät. Ha a romlott nyugat (hhmmm..ezt ki is mondta a Tanu c. filmben?) nem lenne, akkor miböl epitene stadiont a kirälyod? Ha az a penz nem lenne, illetve mocskos külföldi töke, akkor mitöl lenne egyältalän (valamennyire) pozitiv GDP? Ismet bizonyitek a tudäsodra…. Tudod abba a kezbe szarni amelyik kajät ad, nem tul szerencses dolog.
Poszt Olok001 2014.02.24 17:29:08
@Kuruc ezredes: Gratulälok politikai nezeteidhet es egyszerüsegedhez. Gratulälok, hogy megtalältad a szämitäsaidat ebben a kormänyban, remelem a väalsztäsok utän ismet elvezheted öket es az eletedre gyakorolt nem tul kellemes hosszutävu hatäsukat. Gratulälok,h tämogatod a mutyit...Remelem nem a te agymosott analfabeta fajtäd van többsegben a vilägban, mert az szomoru lenne. Elhiszem,h a fityesz ideälis neked, elvegre a buta, hasznälhato tudäs nelkül, csak pärthüseg alapjän tud a magadfajta ervenyesülni es näluk csak ez a szempont.
Többsegnek nevezni a szavazokepesek 30%-ät igen magas kepzettsegi alapokat sejtet. Remenykedj csak benne,h a pärthüseged eleg ahhoz,h a husosfazek közelebe engedjenek. A jogi es gazdasägi kepzettsegem valoszinüleg fenyevekkel a tied felett vannak. Ennek ellenere sok sikert az eletben. Van egy fajta, akit csak sajnälni lehet, ertelmetlen idöt pazarolni rä. :) Kiväncsi vagyok,h az elsö sorban leszel-e mikor az uraidat kell felakasztani...szerintem igen. :)
Kocsis Máté szerint 107 ezer "aktivistája" van a Fidesznek és ez több mint bármikor. Ez a szám eleve hihetetlen: 2010-ben a népszerűsége csúcsán álló Fidesznek nyilván több aktivistája volt, mint most négy év Orbán-Simicska rablóhadjárat után. A 107 ezret hatalmas kamunak…..
Poszt Olok001 2014.02.17 22:20:02
@MarbleC: Ne huzza fel magät kedves posztolo. Egy cseppet többet olvasna ilyen temäju posztokat, läthatä, hogy mindig ugyan azok a trollok ömlesztik a baromsägaikat. Menetrendszerint, tankönyvböl kimäsolva. Valoszinüleg fizetett szemelyek, akik közmunkäban keresik a "kenyerüket" ilyen modon. Gerinctelen emberek ezek, akiknek egy a fontos, hogy legyen egy kez ami enni ad nekik. Azt mär nem nezik, hogy mit kell ezert tenniük. Regebben engem is idegesitett,h mikent lehetnek ennyire demagogiara fogekonyak. Probältam tenyekkel es szämokkal meggyözni öket (mint sokan mäsok is), aztän mär csak röhögtem rajtuk.
Rengeteg szakertö van köztük. Egyik penzügyesnek mondja magät (ez bizony pontosan definiält szakma, de legaläbb a penzügyi kepessegeihez passzol). Mäsik földmüves csaläd sarjänak mondja magät, aki nemregiben meg szäntott is (ez is sok gazdasägi temäban lehet szakertö).... Egy (mär a trollok vezetöje ältal sem vällalhato) idiotärol sem szabad elfeletkezni, ez pedig Lencses Pityu...na neki van igazsaga. :D

Nem mondom,h a mäsik oldalon nagyobb szakertök vannak, de azok legaläbb a szämokra reagälnak, nem csak a központi baromsägokat nyomjäk.

Egy szo mint szäz... sok berelt idiota, akik önmaguknak is kepesek ellent mondani ket különbözö posztban es ez sem zavarja öket.

Nem fog egyenes välaszt kapni egyiktöl sem, mert nem az a munkaköri feladatuk. MAszatolnak, ferditenek es mellebeszelnek. Sok sikert nekik, remelem együtt lognak majdd uraikkal az alkalmas pillanatban. Addig is sok sikert kivänok nekik a 3 honapos munkanelküli regiszträltsäg elvezetehez. :)

Jot mosolygok rajtuk, mert többet mär nem erdemelnek. Ön is tegye ezt. A maguk modjän viccesek.
Poszt Olok001 2014.02.17 22:37:07
@liebend: Azt kene eszrevenni, hogy nem a bal vagy a jobb oldal fog bukni (vagy bukik itt mär 25 eve) äprilisban, hanem az orszäg. Egyikkel sem lehet korrekt orszägot epiteni, mert mindegyik csak lopott es lop. Nem vigasztal (es idiota az aki ezzel jon), hogy bezzeg azok is loptak. Sajnälom az ilyen agyatlan barmokat, akik szemeben ez az etalon es ez feljogosit bärkit, hogy hütlen kezeljen vagy elärulja a hazäjät politikuskent. Mellesleg a jobb oldal sem tartja semmire az ellenfeleit, de meg a sajät szavazoit sem. Akinek meg ez kell, az megerdemli.
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
Poszt Olok001 2014.02.07 11:48:44
@♔batyu♔: ♔batyu♔ 2014.02.07. 09:18:09
@mikka: Pontosan így van. Mindig oda érdemes menni itthon nyaralni, ahol liberális politikus el sem mer indulni.

Kb itt es ez csak az eleje te ostoba, bär ez a szo cseppet hizelgö räd nezve. Viszont a többi kerdesre nem välaszoltäl? Megtenned,h azokra is reagälsz, ha mär egy olyan reszre reagältäl, amely apropojät elfelejtetted? Ennyire nem figyelsz a sajät iräsodra sem?

Szoval mennyit fizetnek neked ezert a rabszolgamunkäert? Jol erzed magad (es ez a többire is vonatkozik), ha arra gondolsz,h miert adnak neked penzt? Nem tudom, de en ugy vagyok vele,h az ertekteremtö munkät reszesitem elönyben...ezt te annak tartod?
Poszt Olok001 2014.02.07 12:06:02
@Szelid sunmalac: Mär többször meg akartam kerdezni tölük,h mennyit lehet ezzel keresni, de lehet a "munkaszerzödesük" tiltja,h ilyenekröl beszeljenek.

Csak erdekel a dolog. Nem tudom elkepzelni a "munka" utäni sörözesüket...

te...mit csinältäl ma??
OO...ne is mond egy olyat odaszoltam a mocskos libsinek...tudod a kezikönyv 26. oldal 4. välaszät, de beletettem plusz egy kötöszot...

Huuu.. te nem vagy semmi...

Egyszoval komolyan erdekel a dolog. :)
Ha mär ezt a tömenytelen fost kell olvasni uton utfelen. Kicsit färaszto a folyamatos politika.
Poszt Olok001 2014.02.07 13:15:29
@♔batyu♔: Nem ertek a Mercedes gyär? Milyen szempontbol nem? Erdekes, amikor a "szärnyalo" GDP-t veditek hivatalbol, akkor nem fikäzzätok a mocskos nyugeat eme kizsäkmänyolo emlekmüvet, pedig igencsak hozzäjärul a GDP-hez. Te tenyleg ostoba vagy...

@Szelid sunmalac : amugy batyuval egyet kell ertsek...neked nincs rälätäsod, mert nem a kormäny ältal nyomott igazsägbol veszed az infoidat. Ezt csak az lätja jol, aki eleteben ki nem tette a läbät az orszägbol nyaraläson kivül. Gondolom nekik megmutattak azert fenykepen Hegyeshalmot. :)
Előrebocsátom, hogy e sorok írásakor az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkársága nem magyarázta el a miérteket, hanem - amint az EMMI háza táján nem ritkán szokás - bölcsen és hangosan hallgat az éppen aktuális kérdésekről, azért tény,…..
Aszonta a mi Viktorunk, saját közszereplői Facebook oldalán, csütörtök este, csúcsidőben felpakolt videoüzenetében, hogy "Jó estét, fészbukkosok, jó hírem van!" És, hiszitek vagy nem, csípőre tette a kezét. Spontánul ha nem is. De hogy a drámai hatás igazi legyen, egyúttal…..
Poszt Olok001 2014.01.31 08:19:07
Hmmm... ezek szerint a munkaidö az ällami bertrolloknak 7 orätol van. Az összes 7 ora utän par perccel röppent rä a posztra. :) Tenyleg...fiuk..istenbiza nem fogom elmondani senkinek, elvegre nem ott elek, de megtennetek,h megirjätok nekem, hogy mennyit kaptok ezert a "munkäert"?

@Magyarország jobban teljesít:
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @Blogger Géza:

Megtennetek, hogy reagältok arra is, hogy a statisztikäkba kik szämitanak dolgozonak? Illetve en leborulok a läbatok ele, ha elmeselitek (ahogy a poszt iroja is kerdezi), hogy pontosan mennyi ebben az überszuper foglalkoztatäsi adatban a külföldön dolgozo, es a közmunkäs. Addig sajnos a fäjos hätammal nem fordulnek Mekka fele orbiistent imädni. Ha ezt nem tudjätok pontosan megmondani, akkor nem neztetek utäna,h igaz-e a baromsäg amit ällitanak es igy hiteltelenek vagytok.

@Blogger Géza:
Az eltarto/eltartott aräny javult azzal is, amikor lecsökkentettek a munkanelküliseg regiszträciojänak az idötartamät. Tenyleg a közmunkänak mekkora SZJA, TB es adovonzata van?
Poszt Olok001 2014.01.31 08:46:38
@nu pagagyí: Tudod nekem azert furcsa, hogy a KESZ kiesett a fityesz holdudvaräbol...pedig az elözö kormänyzäsnäl ök voltak az atyauristen az epitöiparban..ha jol emlekszem.