Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DR. Smit Pal...

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1880-as évek. William Leonard Hunt, azaz "A Nagyszerű Farini" a híres viktoriánus showman pózol a Kraóval, a laoszi kislánnyal, akit a majom és az ember közötti evolúció "hiányzó láncszeme"-ként mutogattak a vásárokon, cirkuszban. Valójában Krao csak fokozott szőrösségben, hirzutizmusban szenvedett..
Szijjártó – és a kormány általában – azzal hárítja el a korrupcióról szóló vádakat, hogy ha ellopnák a közpénzt, nem fejlődne ilyen szépen a gazdaság. Azt most hagyjuk is, mennyire szép ez a fejlődés, inkább mutatjuk, hogy működik a NER-korrupció...
DR. Smit Pal... 2017.09.01 05:05:31
@Tormásonka: "békés tüntetők" napok óta dobálták molotov koktélokkal, utcakövekkel a renődöröket, gyújtogatták az autóka, betörték a kirakatokat, stb. De ezt valahogy mindig kihagyjátok a képletből amikor előrántjátok a szemkilövetős dumát - ami egy nyilvánvalóan sajnálatos baleset volt "

SEMMI ILYEN NEM TORTENT !!
Ez a szokasos ballib hazugsag, amivel a gyalazatot probaljak letorolni.
A valosagban bekesen vonulo emberekre vezenyeltek lovasrohamot, es 100-150 meterrol talalomra a tomegbe lovoldoztek a liberalisok. Az emberek egyszeruen csak menekultek sortuzek elol.
Es elkepeszto, hogy ezek a gyilkosok, (mszp,dk,momentum{regebben szdsz})meg mindig barmifele politikai formacioban letezhetnek. Neha megsajnalom oket, hogy 18-ban mennyire szanalmassan eselytelenek, az osszes eszement hazugsagukkal egyutt.
De amikor eszembe jut az a szadista vadalati verfurdo, amit liberalisok rendeztek, csonkitasok, szemkiloves, kez lab toresek, keriteshez bilincselt emberek felholtra rugdosasa.
Akkor meg mindig olni tudnek, de sajnos azt nem lehet, ugyhogy remelem, hogy 18-ban megsemmisulve, megszegyenulve eltakarodnak az orszagunkbol.
Es ezert NINCS, AZ A VELT VAGY VALOS KORRUPCIO, HOGY NE A LIBERALISOK ELLEN SZAVAZZAK, MEG 50 EV MULVA IS.
Bár többször temették, a karóra köszöni szépen él és virul. Sőt, napjainkban ismét elkezdték felfedezni a vásárlók, így egyre többen döntenek amellett, hogy újra karórát vesznek a csuklójukra. Nekik szeretnénk segíteni, ezért most összeszedtünk 5 olyan indokot, amikért szerintünk megéri karórát…..
Az élet úgy hozta, hogy az emberi gondolkodás kialakulásának formálható korszakában egy rakás '56-os között találtam magam. Kényszerű első munkahelyem teli volt velük. Furcsák voltak, reggel mindig remegett a kezük mindaddig, míg a közeli presszóból vissza nem jöttek. Akkor állt helyre bennük a…..
DR. Smit Pal... 2016.09.03 17:27:38
@morph on deer: A forradalmat, az mszp nevvaltoztatas elott MSZMP verte le, vagyis a mostani baloldal. mszp, dk es a tobbi Soros altal szponzoralt baloldali libsi part.
DR. Smit Pal... 2016.09.03 21:21:01
@morph on deer:
A lenyeg, hogy az mszp letagadhatatlanul EGYENLO a 40 even at diktaturat fenntarto MSZMP-vel, akik verbefolytottak a forradalmat.
Es 2006-ban a forradalom 50. evfordulojan az mszp altal rendezett VERFURDO megmasithatatlanul bizonyitja, hogy ma SINCS semmi kulonbseg a neven kivul, az MSZP es az MSZMP kozott. Az MSZP ugyanazokbol a SZADISTA, HAZAARULO, TOMEGGYILKOSOKBOL all, mint az MSZMP.

Es ez az amiert nem szamit mit csinal a fidesz, mert a HAZAARULO, TOMEGGYILKOSOKHOZ kepest barmikor, barki, jobb alternativa.
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
25 éve időszerű. 1. A kommunista állampárt örököseként a a velünk élő múlt, korrupció, erkölcstelenség, alacsony hatékonyság, és nem utolsó sorban a pártállami politikai, titkosszolgálati, sajtó- és értelmiségi káderek átmentője és gazdateste. Vélhetően a Fidesz sem…..
...nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a szarból párt alapon - mondta Pokorni pár napja fideszes potentátoknak, leginkább magát áltatva ezzel. A négy évvel korábbi hasonló mondatai óta nagyjából az új alkotmánytól a legutolsó rendeletig minden arról szólt, hogy…..
"Hát ez is benne van, de arra még nem volt szükség, hogy a pedagógus saját maga vegyen krétát. De mondok valamit. Hogyha adott esetben erre van szükség, ez is hozzátartozik a tanári hivatáshoz, mint ahogy a pedagógusok nagyon régóta saját maguk készítenek szemléltető…..