Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadJack

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolná az ember, hogy a Fidesz legalább az adók kivetésében precíz, ha már ilyen sokat gyakorolják. De nem. 2011 novemberében kezdődött Vecsés költségvetésének kálváriája, akkor, amikor többen még azt hihették, hogy az Orbán-kormány az adócsökkentés kormánya lesz,…..
MadJack 2014.02.13 10:38:02
MadJack 2014.02.13 11:13:43
@Wagem:Mi van remegsz, hogy elzavarnák őket és nem jönnek a ruszkik akiket kedvedre ba…. segbe te férges árulója a magyarnak. Aki az oroszok kegyeit keresi az a legnagyobb áruló, ahogy az is aki ezek után még támogatja azt. De a történelem csak ismétli önmagát a magyar mindig gyáva köpönyeg forgató egy nép volt és az is marad.
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
A Magyar Nemzet információi szerint hamarosan megkezdi működését az új nemzeti légitársaság, a Sólyom. A lap szerint a cég mögött közel-keleti befektetők állnak, az atlatszo.hu viszont csak egy félmilliós tőkéjű holdingot, és az NKH volt légügyi igazgatóját találta,…..