Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thoth

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BEVEZETŐ Ez egy hosszabb lélegzetű útmutató lesz, mely a szcientológia egyház otthagyása óta összegyűjtött személyes tapasztalataimon alapul, és elsősorban ex-szcientológusoknak szól. Természetesen mindenki abban hisz, amiben akar. Senkitől nem vitatom el a jogot arra, hogy higgyen abban, amit L.…..
Ez azoknál történt, akik holnap fognak tüntetni a "vallásüldözés" miatt. László levele: Megpróbálok egyérteműen fogalmazni, hogy azok is értsék, akik nem jártak az egyházban és nincsenek tisztában olyan fogalmakkal, amit csak a szcientológusok értenek, bár nem mindenhol lehetséges. Úgy 13-14…..
Thoth 2017.12.09 17:46:26
Ha gyógyszer nem segít érdemes egyszer megpróbálni a pszilocibin gombát, nem okoz függőséget, londoni egyetemen komolyan tesztelik www3.imperial.ac.uk/newsandeventspggrp/imperialcollege/newssummary/news_17-5-2016-10-42-14 vallási vezetőkön is végeznek tanulmányokat hogy a hitükre milyen hatással van, átdrótozza a problémamegoldást és hónapokra visszaveti a depit.
Azért ezt a címet adtam, mert a szcientológusok láthatóan az egész hatósági eljárássorozatot az "elpusztításukra" irányuló támadásként értelmezik. A Hubbard-irányelvek megváltoztatása szóba sem jöhet, marad a harc és a vallásüldözés-kártya újra és újra és újra és újra történő kijátszása.....
Kijött a NAIH 129 oldalas (!) határozata a tavaly decemberben kezdett vizsgálatról. Itt olvasható el. Ezt a közleményt adták ki hozzá (kiemelések tőlem):   A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) közleménye a Magyarországi Szcientológia Egyház és a Szcientológia Egyház…..