Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Ú.É.K!

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ujj Zsuzsi, költő, performer, előadóművész, a magyar zenei és művészeti underground különleges alakja. Első önálló kiállítása a Liget Galériában (Első kiállítás) 1987 novemberében nyílt meg, alig két évvel az első fotó elkészülte után. Fotózással 1985 és 1991 között foglalkozott kizárólag: ő…..
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
B.Ú.É.K! 2016.03.21 08:17:09
@Felélem a halálom: ráadásul bármikor megváltoztathatja a profilképét :)
Nemrég bukkant fel a Facebookon a hír, miszerint Alsó-Szászországban az Oldenburgi bíróság elmarasztaló ítéletet hozott egy teherautó-sofőr ügyében, akinek a kezében a rendőrök mobiltelefont láttak vezetés közben a 28-as szövetségi autópályán. A sofőr nem ismerte el a felelősségét, azt állította,…..
Nemrég blogunknak egy Gilera CBA moped volt a főszereplője, a tulajának viszont egy Honda Super Cubja is van, úgyhogy nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam. A Super Cub nem moped, vagyis a blog érdeklődési körébe nem feltétlenül tartozik bele, de ugye a balneológus sem…..
B.Ú.É.K! 2015.10.29 18:33:06
A párkapcsolat működésének titkával kapcsolatban sok mindenről olvashatunk az önmagukat szakavatottaknak valló emberek klaviatúrájából, vannak, akik szerint a kémia mindennek a titka, ha a szex nem kellőképp elégíti ki mindkét fél igényeit, vágyait, akkor az előbb-utóbb be…..
 ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Néhány hete találkoztam Péterrel, mert itt a blogon szóba került, hogy van neki egy 93.000 km-t futott S51-es Simsonja. Mivel az én egykori spenótzöld Simsonomról csak rosszat…..
Mi, késői utódai, használjuk Mai Manó pompás Nagymező utcai műteremházát és büszkélkedünk vele, megemlékezünk róla építésének 120. évfordulója alkalmával, de érzésem szerint nem fordítunk elég figyelmet létrehozójára. Mai Manó 1917 júniusában hunyt el, s az akkori…..
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
B.Ú.É.K! 2014.09.21 13:43:04
@Teshow: Remek alátámasztó összefoglaló volt!
Olivia Wilde a Glamour címlaplányaként megmutatja cuki kisbabáját is, sőt azt is, hogy ő bizony nem tápszerrel táplálja a csöppséget, hanem anyatejjel. A magazinban pedig el is mondja, hogy a szoptatás a legtermészetesebb dolog a világon. És milyen igaza van! Ha a szoptatós képpel…..
Kezd egészen morbiddá válni a Seszták-ügy, de legalább képet kaphatunk arról, hogy milyen is pontosan a Fidesz, vagy inkább Orbán Viktor személyzeti politikája, mekkora gazemberség kell ahhoz, hogy valaki eltakarodjon a politika környékéről. Dugatlan szűzlányként hajdanán azt…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
B.Ú.É.K! 2014.07.23 19:20:54
@Marc Forgeron: az bizony büdös neki
Egyensúlyt! Bálint elköltözött 2014.07.21 11:39:14
Bálint remek ember. Bohókás, laza, vidám, mosolygó és mosolyogtató. Mindig van néhány jó szava. Ha látja, hogy baj van, segít. A diákjait saját gyerekeként szereti, a diákok pedig amolyan kihelyezett, iskolai apukaként tekintenek rá. Az egyik magyarórán nincs kedve leadni az…..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
B.Ú.É.K! 2014.07.15 12:42:47
@Enterprise: Csak rajta, lássuk azokat a melleket és azt a tehetséget amit másfél millió ember ülve végignéz több órán keresztül.
Nem egy kísérlet ismert már arra, hogy hogyan próbálnák meg elhelyezni a hajléktalanokat egy-egy városban. Brighton példáját már korábban bemutattuk, ahol a lakhatás problémáját konténerekkel oldanák meg. Viszont most egy hozzánk sokkal közelebbi, kreatív megoldást mutatunk…..
B.Ú.É.K! 2014.07.14 16:14:11
@lavór: Valóban, egy hajléktalanszálót megtekinthetne, még így utólag sem lenne késő.
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
A Blikk a kommerség kimaxolásával igyekszik az RTL Klub szócsöve lenni immáron második napja, aminél vicceset per pillanat nem tudunk mókásabbat mondani. A mai ördö(n)g(n)ős cikkben (bocs) azt üvöltik a bulvárugar ködös reggelébe, hogy (Ördög Nóra) a csatorna által…..
B.Ú.É.K! 2014.07.10 13:08:36
@czinikus: ez gyenge volt. :)
B.Ú.É.K! 2014.07.10 13:41:59
@Benedek_Úr: Mi is a gátlánstalanság ebben az esetben? Az hogy állást váltott? Ma már minden dolgozó megteszi. Lehet pont az váltotta ki belőle hogy nem akart egy nyilvánvalóan politikai harcot vállaló csatornánál maradni.

Egyébként meg nézzen mindenki szembe önmagával és törödjön többet azzal, ne pedig mások életén csámcsogjon. Le kellene már vetkőzni ezt a tipikus irígy magyar magatartást.
"A változás jó, a változás kell", írja Ördög Nóra blogján, utalva arra, hogy 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és a TV2-höz igazol. Mégpedig azért, hogy ne váljon unalmassá, mert ő már kezdte észrevenni magán, hogy kezd unalmas lenni, és új impulzusokra van…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
B.Ú.É.K! 2014.07.09 01:06:28
@Mercel: miért, szerinted melyik nem igaz?
B.Ú.É.K! 2014.07.09 01:07:29
@Andaxin: és melyik túlzás szerinted?
A 19. századi Magyarországon az emberi beavatkozás alapjaiban változtatta meg a természeti környezetet. Bár a haladásként ünnepelt nagy átalakítást a közvetlenül érintettek nem feltétlenül fogadták örömmel, ember és természet viszonyának változási iránya jó időre eldőlt... (A poszt forrásául…..
B.Ú.É.K! 2014.07.08 21:34:55
@Yogi: A szúnyogokat nem az erős hideg tél tizedeli hanem az aszályos csapadékmentes év, évek visszahúzodó vízfelület.
Ahogy a frissen megvett Fiat Ulysse-t vittük Szentendréről az M0-on, pár dolog kiderült. Például, hogy nem rosszabb, mint amilyennek elsőre tűnt. A mosatásnál kiderült, hogy sehol sem ázik be, és hogy a kilencvenes évekből, franciáktól származó, sötét színű autókkal…..
A Bors szerint VV Veronika egyik mellében leszakadt az implantátum, és ha ez nem lenne elég, eleve nincs jól, mert lefogyott 42 kilóra, kalciumhiányos, és összevissza töri a csontjait. Mondjuk tényleg kurva szarul néz ki. Bővebben itt. Kép: Cser Dániel.    …..
Az a jó az interwebzben, hogy a legkülönösebb becsípődésű emberek találhatnak rá egymásra, hogy fétiseiket rajongásuk tárgyait éltessék. Aztán olykor egészen hasznos kezdeményezések születnek ebből. Ilyen például a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület, amely az…..
B.Ú.É.K! 2014.01.10 01:40:17
@BPO654: Te agyeszű! Jelenleg hány fős is az a busz amire átszállnak? Amúgy sem fog minden leszálló metró utas a Combinóra átszállni.
B.Ú.É.K! 2014.01.10 01:40:59
@B.Ú.É.K!: agyeszű=nagyeszű
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
1978.01.01 - Debra Jensen 1978.02.01 - Janis Schmitt 1978.03.01 - Christina Smith 1978.04.01 - Pamela Jean Bryant 1978.05.01 - Kathryn Morrison 1978.06.01 - Gail Stanton 1978.07.01 - Karen Elaine Morton 1978.08.01 - Vicki Witt 1978.09.01 - Rosanne Katon 1978.10.01 - Marcy Hanson 1978.11.01…..
Bajnainak különös tehetsége van a bukáshoz. Ahova ő lép, ott fű nem terem. Bajnainak ugyanis sikerült immáron nem csak a cégvezetés területén többször elérnie a totális bukást, hanem – már másodjára – politikai téren is. Bajnai és fantompártjai összeomlottak. Tavaly…..