Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timewriter

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet császára vagy? Beutaztad a fél világot? Tudod, hogyan kell cipővel kinyitni egy palack bort, kés helyett elég egy fél macska, amikor ketté akarsz vágni egy lepedőt? A családod felnéz rád, mert fejből tudod a bejgli receptjét? Ki kell, hogy ábrándítsunk, rohangál…..
timewriter 2015.12.15 00:55:05
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Így, év végén mindenki csinált listát. Mi is, többet, és még lesz is, de a világ neves könnyűzenei oldalai is összeállították, hogy szerintük kik készítették el az év legjobb lemezeit. Ugyan ránézésre megállapítottuk, hogy Kanye "Én Vagyok Az Isten" West mindenkinél nagy…..
A valaha készült legjobb rövidfilm a tervezett elavulásról. Minden nyelven. ..
timewriter 2013.11.27 01:06:43
@Circus: a kocsmában hallottad ezt a faszságot?
:)
A marihuána legalizációja nemcsak itthon, de külföldön is évtizedes vita. A legtöbb országban drogként kezelik, ám az utóbbi időben egyre többen jönnek rá, hogy érdemesebb inkább az alkohollal hasonló módon szabályozni a fogyasztását (és persze az "előállítását" és értékesítését is). A téma újbóli…..
Daft Punk - Random Access Memories(Daft Life/Columbia)  A Daft Punk kihátrált, köszönik szépen, egy ideig nem kérnek újra belőle. Egy nagyívű hátraarccal magára hagyták a szörnyet, amelynek felhízlalásában a Homework óta tevékenyen részt vettek. Ha valaki a három hónappal…..
2016-ban önök is láthatják őket az Olimpián A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nemrégen törölte a birkózást az olimpiai sportok közül, és hamarosan  ülést tartanak amelyen az előzetesen pályázó sportágak közül szelektált nyolcas listáról fognak egy új sportot a…..
timewriter 2013.04.25 12:06:50
Egy 39 éves kínai férfi kissé becsiccsentve úgy döntött jó ötlet lenne fölnyomni egy angolnát a végbelébe. Elvileg egy korhatáros film egy jelenetét szerette volna újrajátszani. Miután beléhasított a szörnyű felismerés, hogy nemcsak, hogy nem tudja kiszedni, de az angolna…..
timewriter 2013.04.10 22:52:02
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
A Barátok közt egyik legfontosabb karaktere, Kinga eltűnik a Barátok köztből, az őt alakító Balogh Edina ugyanis babát vár - írja a sorozatwiki.hu. Edina már hetek óta nem forgat, utoljára jövő hétfőn szerepel a sorozatban. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben visszatér-e a…..
timewriter 2013.03.12 15:58:10
Kedves Barátunk egy Galaxy SIII-at vásárolt újonnan, aztán az első bekapcsolás után konstatálta, hogy nem tud vele felcsatlakozni az otthoni WiFi hálózatra. Mit volt mit tenni, berobogott vele a legközelebbi Samsung szervizbe, ahol a legnagyobb jóindulattal rendelkező szervizesek sem…..
Mindig is tudtam, hogy vannak "érdekes, fura", bár inkább betegnek nevezhető lányok. Értem  én, hogy telített a piac; egyre több lány vág bele ebbe, és mint a cégeknél: megy a verseny a vásárlókért, de azért egy határt meg kell szabni. Jó néhány lány képes arra, hogy…..
Naiv ügyfél még karácsony előtt észlelte, hogy vadiúj iPad Minije oldalán nyomot hagy a Smart Cover. Az XMS-ben értetlenül néztek rá, és nem is cserélték ki, mert ilyennel még nem találkoztak. Az interneten keresgélve viszont kiderül, hogy elég sok embernél hagy nyomokat a Smart…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
Nem jelenik meg többet nyomtatott formájában a Wan2 magazin, miután kiadója a Hamu és Gyémánt Kft. nem tudja tovább finanszírozni a veszteséges lap kiadását - tudta meg a Kreatív.A Wanted néven 1995-ben indított lap 2002-ben újult meg Wan2 néven, majd 2006-ban került mostani…..
Subba Hol van az a lány aki tudja? 2010.08.16 12:28:12
Mi történt a Fekete Vonat Fatimájával? ..
timewriter 2010.08.17 00:05:42
A kétkedőknek:   ..
timewriter 2010.07.03 00:12:23
timewriter 2010.07.03 00:18:12
@fetyiszov:
nem olvastam el a kommenteket,de a tied az enyem folott van,ugyhogy elolvastam persze.nekem olyasmi allaspontom van,hogy a hollandok azt jatszak most,amit a nemetek tizenhuszevvel ezelott:akarhogy alakul a meccs,a vegen ok nyernek.
kicsit offtopic,de vagjatok a ned1-en ugye e. koeman es henk ten kate az allando szakerto,ok a helyi vincepiluk oriasi,hup holland hup:)door gaan naar de finale!
Ismét egy gyönyörű holland lányt mutatunk be nektek. Jennifer Deelstra playmate 2007-ben vetkőzött a nyuszis magazinnak, minden férfiember nagy örömére. A felvételeket csak nagykorú olvasóiknak ajánljuk, de nekik szívből! A képekért a szokásos módon kattanjatok a tovább…..
timewriter 2010.06.22 19:18:01
@kubatov_kommunista:
a nevebol latod.
Legközelebb szombaton lépnek pályára a narancsos félistenek, de hogy addig se unatkozzatok, ma egy gyönyörű holland hölgyet mutatunk be nektek. Chelina Manuhutu 1985. március 6-án látta meg a napvilágot Amszterdam városában.  176.5 centiméteres magasságával nem tartozik az…..
Lehet, hogy az én figyelmemet kerüli el, de a mese, mint műfaj gyakorlatilag teljesen eltűnt a TV-ből. Nyilván én is kinőttem abból a korból, amikor a médiafigyelés szokásaim csupán a Hoo-Hoo-Hoo Nagy Horgászra korlátozódtak. Bár badarságnak tartom, hogy a mese csak a gyerekeknek…..
Brazil, angol és olasz játékosok feleségei és barátnői uralják a pletykalapok ide vonatkozó rovatait, így épp itt az ideje megismernünk a holland focisták párjainak TOP 11-es válogatását. (A listát statisztikai alapon szemlélve kiderül, hogy a holland játékosoknak átlagosan…..
Káromkodnom kell, ha eszembe jut az 1978-as labdarúgó világbajnokság. Hosszasan és cifrán muszáj káromkodnom, akárhányszor csak szóba kerül az argentínai foci-vb. Tudom, tudom, tudom, hogy nem az argentín labdarúgók hibáztathatók azért, hogy ajándékba kapták a világbajnoki…..