Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbert deniro

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
norbert deniro 2018.05.24 13:28:08
Idén tavasszal végleg elbúcsúzunk Alicia Florrick történetétől, bejött az, amit pár hete jósoltunk: a CBS a két ötletgazda/showrunner/alkotó nélkül nem folytatja a (joggal) legjobb drámasorozatnak tartott, A férjem védelmében-re magyarított című The Good Wife-ot. A sorozat a hetedik évadát tapossa…..
Pénzátadások hiúsultak meg, találkozók maradtak el, behavazott államtitkárokat kevertek össze. Akár 710 milliárd forintnyi vidékfejlesztési támogatás sorsa is veszélybe kerülhet, mivel a váratlanul lecsapó havazás miatt jónéhány, a források elosztását befolyásoló…..
norbert deniro 2016.01.04 19:37:17
A Ferenc körút/József körút és az Üllői út kereszteződése évtizedek óta inkább átjáróház, mint városi tér, annak ellenére, hogy a kiszélesedő részét egy ideje Angyal István parknak hívják - és hogy bizonyos irányokban már a felszínen is át lehet kelni, nem kell lemenni az aluljáróba. Forrás: NZA…..
norbert deniro 2015.10.13 09:55:21