Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FinoallaFine

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fogadási botrány egyre több embert érint, friss hírek szerint Sandro Tonali is beismerő vallomást tett, és teljes mértékben együttműködik a nyomozásban, így kívánja enyhíteni a büntetését, míg Nicolò Zaniolo tagadja, hogy meccsekre fogadott volna, ha viszont bebizonyosodik ennek az ellentéte,…..
FinoallaFine 2023.10.22 07:48:50
@SuperTrezi: egy köcsög vamzer, aki ült és mellé, csak úgy megjegyzem hogy inter szurkoló ? Képek is vannak róla inter mezben.
Mauro Icardi eltökélt szándéka, hogy kizárólag a Juventus kedvéért hagyja el az Internazionale csapatát, így hiába jött létre az egyezség a milánói klub és a Napoli között a vételár tekintetében, a déliek minden bizonnyal lemondhatnak a csatárról. Az argentin támadó a nyár folyamán nem volt…..
FinoallaFine 2019.08.23 12:57:10
@Il Principino:
Az angol piacra biztos nem várnak mert az már rég bezárt
FinoallaFine 2019.08.23 12:59:51
@Leram7:
Kivel erősödött az inter? :D
Elzavarják az egyetlen valamirevaló csatárukat, elküldték Naingollant, vitték a 200 kilós Lukakut, a 40 éves Godint, a középszer Lazarót és Sensit meg Barellát.
Barella valamit érhet de nem az interben. Plusz ott van az idióta Conte, aki most kapta meg azokat a selejteket akiket Agnelliék nem voltak hajlandóak leigazolni :D
Szex Pictures Roma csaj 2012.02.20 18:03:00
..
FinoallaFine 2015.04.25 19:28:37
@0gábor: Az a bibi az egészben hogy nem cigány :D Keress rá a képre és okosabb leszel.
A Juventus edzője, Antonio Conte nemrégiben sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Rafa Benítez és közte zajló párbeszédet milyen módon közvetítette a sajtó. A Napoli edzője a múlt héten nyilvánosan felajánlotta segítségét az Öreg Hölgy edzőjének a Benfica elleni…..
A Viacom tovább bővíti csatornaportfólióját: januártól az Invitel és a PR Telecom rendszerein bevezeti a régió más országaiban már sikeresen elindított Comedy Central Extrát. A jelenleg stabilan a tíz legnézettebb csatorna között szereplő Comedy Central…..
FinoallaFine 2014.03.29 18:14:54
Gianluigi Buffon képviselője beismerte, hogy nem tudja, mit tartogat a jövő ügyfele számára. A Juventus első számú kapusának szerződése 2015-ig érvényes, és nemrégiben a képviselő bevallotta, hogy fogalma sincs, milyen jövő vár ezt követően ügyfelére. „Gigi nem érzi,…..
FinoallaFine 2014.02.18 21:36:52
@Juventus FC 15: Ebből a hozzászólásból látszik a TE amatőrizmusod is....
A portugál sajtó tudomására jutott, hogy a Juventus hajlandó felajánlani Mirko Vučinićet a Manchester United szélsőjéért, Naniért cserébe. Az A Bola nevű napilap információi szerint a montenegrói támadó remek cserealapot jelenthet a portugál játékos leigazolása esetén.…..
FinoallaFine 2013.11.30 20:37:03
@Rivendell: Nani nélkül megvan a Scudetto, akkor minek kell nekünk Mata és Kagawa a bajnokságba? Mert a BL-ben nem játszhatna egyik sem, meg majd biztos KÖLCSÖNADJÁK őket :D :D
Angelo Ogbonna nyári átigazolását követően a Juventus ismét a városi rivális Torino egyik értékére vetette ki a hálóját, hiszen a Quotidiano Sportivo értesülései szerint, a zebramezes klub akár már januárban leigazolná a hazai  bajnoki góllövőlista egyik…..
A tavaly nyáron súlyos pénzeket költő újgazdag francia élcsapat, az AS Monaco gárdája úgy néz ki a következő nyáron is nagy bevásárlásra készül és a bevásárló lista élén egy Juventus játékos is szerepel a hírek szerint. A franciák menedzsere, a volt Juventus edző,…..
A Juventus ifjú francia csillaga, Paul Pogba egy káprázatos bombával adta meg a kegyelemdöfést a Napolinak a két csapat torinói rangadóján, s mérkőzés utáni nyilatkozatában elárulta, hogy a találatot egy rossz labdaátvétel előzte meg. A húsz esztendős középpályás előbb…..
FinoallaFine 2013.11.11 23:24:02
@Goku06: De nagyon is van szégyelnivalója Marchisionak mert amit idén csinál az dupla nulla és a legviccesebb az az egészben hogy mindig van valami kifogás, sérülés, sérülésből visszatérés, még nincs formában és ami a legjobban tetszik hogy azért sz*r mert kikell venni a manduláját :D :D :D :D Hagyjuk már ezt a baromságot. valljuk be hogy visszafelé fejlődik sajnos, Pogba viszont a csúcsra tör és ez a gyerek nem fog lassítani.
A Juventus védője, Giorgio Chiellini elnézést kért Gonzalo Bergessiotól azért a szerelési kísérletért, amely következtében eltört a Catania csatárának szárkapocscsontja. Az argentin játékos a törést csapatának 4-0 arányú veresége során, szerda este a Juventus arénában…..
FinoallaFine 2013.11.01 20:50:45
@Victor90: Nem 100-as? A palinak egyedül több esze van mint a kommentelőknek összesen, diplomás közgazdász, Dr. Chiellini.
A Juventus egykori legendája, a klub történetének egyik legeredményesebb gólgyárosa, David Trezeguet videoüzenetben jelentette be, hogy decemberben visszatér egykori sikerei helyszínére, hogy elbúcsúzzon a szurkolóktól, amire hivatalos formában soha sem nyílt…..
A torinói sport napilap, a Tuttosport értesülései szerint a Paris Saint-Germain rendkívüli érdeklődést mutat a Juventus legifjabb csillaga, Paul Pogba iránt. A francia középpályás Manchester Unitedtől való távozása óta határozottan fejlődésen ment át, és a torinói…..
A Juventus által birtokolt fiatal kapustehetség, Nicola Leali nem bánja, hogy a jelenlegi szezon során nem egy a Serie A-ban szereplő csapatban edződhet tovább. A 20 esztendős hálóőrt számos az első osztályban érdekelt klub is szerette volna kapujában tudni, azonban ő a…..
FinoallaFine 2013.10.30 14:44:54
@juve28adam: Főleg az ő posztján, az ő korában és az ő helyében vagy esetében ahol a világ valaha volt egyik (nekem a legjobb) legjobb kapusa után kell a kapuba állnia.
Egyes hírek szerint a jelenleg reformok útjára lépő Inter ajánlatokat tehet olyan játékosokra, mint Emanuele Giaccherini, Clément Grenier és Remy Cabella. Az indonéz befektető, Erick Thohir a napokban megvásárolta az Inter elnökétől, Massimo Morattitól a milánói klub…..
A Real Madrid elleni mérkőzés láthatatlan embere, Claudio Marchisio úgy véli, hogy most már nagyon nehéz feladat lesz továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből. "A dolgok még nehezebbé váltak a piros lap után." - nyilatkozta a Juventus saját nevelésű középpályása a…..
Az olasz legenda, Dino Zoff legutóbb úgy nyilatkozott, hogy nem zavartja, ha nem őt tartják a valaha volt legjobb olasz kapusnak, azonban határozottan úgy érzi, hogy jobb volt a jelenleg megkérdőjelezhetetlen kezdő státuszú olasz hálóőrnél, Gianluigi Buffonnál. A Juventus jelenlegi…..
FinoallaFine 2013.10.20 09:40:23
@Juventus FC 15: Na igen ez biztos, Gigi nem olyan, nem lehúzná hanem inkább bíztatná minden nyilatkozatában.
A francia válogatottal szereplő Paul Pogba elárulta, hogy boldog a Juventusnál, s nem gondolkodik a távozáson, annak ellenére, hogy a pletykák szerint egyre erősödik a Paris Saint-Germain érdeklődése. A zebramezes klub Andrea Agnelli a napokban adott interjúban bizonytalannak…..
Az Ausztráliában játszó Alessandro Del Piero Francesco Tottiról, valamint a tízes mezt tőle megöröklő Carlos Tévezről mesélt. A Juventus legnagyobb legendáját a Roma csapatával sziporkázó, klubjával szerződést hosszabbító Totti emlegette a napokban, kifogásolva, hogy a…..
A legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus januárban lépéseket tehet a Chelsea csapatánál szereplő Kevin De Bruyne, valamint a Real Sociedad alkalmazásában álló Antoine Griezmann megszerzésének érdekében. De Bruyne 2012 januárjában igazolt a londoni kékekhez, azonban a…..
FinoallaFine 2013.10.13 08:10:50
@norbi9107: Ő jó is lenne nekünk, hiányzik egy olyan támadó szellemű játékos a csapatból.
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta úgy véli, hogy a Manchester Unitednél jól teszik, ha attól tartanak, hogy hasonló körülmények között veszíthetik el a klub legújabb felfedezettjét, Adnan Januzajt, ahogy annak idején Paul Pogbával történt.  Paul Pogba heves…..
FinoallaFine 2013.10.13 08:09:52
@Tony.: Mert talán majd te mondod meg? A United vagy Marotta nem tudott egész nyáron összehozni egy rendes igazolást? Elég amatőr módon működik idén a MU, az átigazolási piacon és a bajnokságban is.
A napokban Paul Pogba megnyugtatta a Juventus szurkolóit, s elárulta, hogy a közeljövőben eszében sincsen távozni a zebracsíkos csapattól. Most megszólalt a torinói klub elnöke, Andrea Agnelli is, aki sokkal sötétebb jövőképet vetített elő, s szavai sokkal kevésbé nyernek majd…..
FinoallaFine 2013.10.10 19:33:18
@Goku06: Hol olvastad hogy ő mennyire mondana igent? Olyat nem mondott, 20-30-ért biztos nem engedi el, 70-80-90, szerintem ilyen összegre gondolt.
FinoallaFine 2013.10.10 19:34:12
@venember83: Ehhez már semmi köze a gyökér Giglinek meg Blancnak meg Secconak, utánnuk csak takarítani kellett.
A Juventus ultrái is csatlakoztak az AC Milan és az Inter törzsszurkolóinak a felhívásához,  melynek célja az összes stadion bezárása egyetlen forduló erejéig. A tiltakozási mozgalom terjedőben van, miután az AC Milan csapatát arra ítélte az Olasz Szövetség, hogy…..
FinoallaFine 2013.10.09 14:37:50
@rockitbaby: Ennyi, Balotellit sem azért utálják mert fekete.
Valószínűleg mindenkinek ismerős, amikor az amerikai rapperek a pénzükkel villognak. Rengeteg dal van, ami arról szól, hogy mekkora a vagyonuk, mire költik, kit vesznek meg rajta stb. A Businessweek most fogta magát és megnézte, hogy mi a valóság. A legnagyobb hazudozó ezek…..