Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tohonyagenny

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Mi a magyar álom? 2019.01.05 06:30:00
„Halászlé paprikás csirkével? Osztrák életszínvonal? Három tenger mossa?” – tette fel a magyar álomról szóló kérdéseit András a tegnapi posztban, én pedig úgy éreztem, ez elég érdekes téma ahhoz, hogy megpróbáljuk tovább gondolni. Az első próbálkozás az enyém, de…..
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak 2018-ban. Ez nem egy szépségverseny, nem kell szavazni, kizárólag az én izlésemet tükrözi. Legutoljára 2014-ben készítettem el a listát, ami igen sikeres lett. Nem…..
Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan jóképű srác, mint Pacsai igazán nem küzd problémákkal. Van egy tekintélyes megjelenése, egy még tekintélyesebb dekoltázsú nője, melója, alfa romeoja szóval minden klappolhat, de az átlagemberek sosem fogják fel a korona súlyának terhét. Pacsai baszottul jól néz…..
tohonyagenny 2018.08.29 23:23:06
Hiába csak az első nap telt el, mondhatni a srácok már most megütöttek egy olyan mércét, amit együttesen is ritkán szoktak. Pacsai biztos volt abban, hogy hosszú és komoly beszélgetés vár rá majd, pedig nem annyira szerette az ilyet.  Májki nem aludt az éjjel, nem is nagyon tudott volna. Az a…..
tohonyagenny 2018.07.20 01:18:41
Ahogy az ételeknek és azok stílusának is vannak lefutási ideje, úgy az italok amiket hétvégente magunkba döntünk, is változnak. Három egymástól teljesen független ember volt a segítségemre a poszt megírásában; az egyik egy italnagyker ami fél budapestet ellátja alkohollal, egy partyszervíz cég…..
Hallhattunk már minden érvet és ellenérvet a különböző fehérnemű és egyéb márkák hirdetéseivel kapcsolatban, az ellenzők leggyakoribb vádja, hogy ezek a cégek olyan testideált közvetítenek a nők (és nem mellesleg: a férfiak) felé, melynek nem sok alapja van. Nyilván…..
Vajon tényleg tündérmeséből lett kísértetsztorivá az Európán belüli migráció, főszerepben a lengyel vízvezeték-szerelővel és a hipermarket polcait pakoló muzulmán bevándorlóval, vagy az egész nem más, mint régi félelmek újjáéledése új célpontokkal?…..
tohonyagenny 2014.06.28 12:15:55
A Junkies és a Lord koncertjével a hétvégén véget ér a nyár leghosszabb fesztiválja. Az idén tizenötödik születésnapját ünneplő Zöld Pardon ebben az évben is több mint százezer látogatót vonzott világsztár fellépőinek, színes hazai zenei kínálatának és különleges…..
tohonyagenny 2013.09.29 01:17:38
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
tohonyagenny 2013.09.26 18:12:33
@tildy:): jon majd mindjart a vedekezes hogy ugyandehogy tuti nemigyvolt
A kécskei Bercsényi utcai lángos büfé is bekerült Magyarország legjobb lángosai közé. A Lángos Voks Facebook-oldalon hónapokig lehetett szavazni a legjobb lángosokra, itt sikerült közel ötszáz szavazattal a kilencedik helyre befutnia a tiszakécskei büfének. A szavazók szerint…..
tohonyagenny 2013.09.12 00:27:16
Hogyan legyen strandkész tested?1. Legyen tested.2. Menj ki a strandra! ..
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
tohonyagenny 2013.07.09 16:45:19
Tessék, akik képet szerettek volna, íme. Ez vagyok én jelenleg. ..