Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtomHeartMother

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen főztem ekkora lelkesedéssel, mint ma délelőtt. Kicsit döcögtem az elmúlt napokban, de senkit se fárasztanék az ingadozó hangulatommal. Maradjunk csak annyiban, hogy most úgy érzem, ez a nap igazán az enyém. Zöldség fronton sem bírtam már magammal, így muszáj voltam végre…..
Uhh, hogy én ezt eddig nem láttam, most leltem csak rá Dancsó Peti jóságai közt: Ennél eggyel komolyabb ismeretanyag: ..
Subba Subba Coelho 2014.02.01 14:34:00
AtomHeartMother 2014.02.01 16:30:39
Tudom, hogy nem profilba vágó, de izéhozé, szerintem király és tuti volt már benne részed, mindkét oldalról. Köllő Ildikó kisfilmje. ..
Subba RIP Hajógyári Sziget 2014.01.29 12:36:00
Egyébként így néz ki a Bed Beach most: A buli oldalán nagyon aktívak a kommentelők, megy a siránkozás, nosztalgia, kattogás meg ötletelés. Ilyenek ni: ..
AtomHeartMother 2014.01.29 20:02:51
Subba Régen minden: Baszós mese 2014.01.26 10:47:06
Nesztek, animált faszaság (hö-hö) 1928-ból. Nagy tanulságok láthatóak,főleg a végén. Jól eszembe is jutott, amikor a nagybátyám bevitt a téeszbe, belemártotta az ujjam a tejporba és odanyújtotta a kisbocinak. Úgy szopta a lelkem, hogy legény legyen a talpán, aki nem durran el…..
AtomHeartMother 2014.01.27 23:58:31
Subba Vasárnapi trip 2014.01.26 11:33:52
Hosszú, tudom, kuss. De minden perce arany, mi jót tol ez a kislány?  ..
AtomHeartMother 2014.01.27 23:45:53
Mivel az előbb perceken belül meglett a megfejtés, gyorsan kitolok egy újabb játékvadászatot, és ezúttal nem rontom el a keresgélés örömét a saját tippemmel, mert fogalmam sincs, mi lehet ez. Lászlónak adom át a szót: Én már többször nekifutottam a keresésnek, de nem…..
Még csak a felénél jártam ennek a hirdetésnek, mikor már éreztem a kezeimen végig folyó bulanedvet meg azt a BIZONYOS életérzést, amit az Anker (nyuhahaha) óra ad! Az a csúnya gravírozott karikagyűrűt viszont nem értem O.o "Kellemesen fél homály van, nincs túl sok fény, csak…..
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
AtomHeartMother 2013.07.09 00:13:47
Szia!

Végigolvastam a kommenteket, mindet cakkumpakk, és elég vegyes gondolataim vannak.
Kezdeném azzal, hogy voltak (néha vannak) nekem is evési problémáim. Mondjuk, bevallom, nem ekkora mértékűek, én mindig 60-70 kg-ig terjedő skálán kínlódtam (167 centivel), de talán mindegy, mert sok hasonló érzelmet véltem felfedezni a sztorijainkban.
Elsőként: tökre megértem azt, hogy agyfaszt kapsz a sok tanácstól :D :D Marhára idegesítettek engem is, és inkább demotiváltak, mintsem segítettek volna, mivel emlékeztettek rá, hogy mi a helyzet. Mondjuk szerintem itt a kommentekben vannak olyanok is, amik tényleg nem bántóak.
Ha nem haragszol, egy kicsit mondjuk ellentmondásosnak érzem ezt a komment dolgot. Mármint bocsi, de szerintem borítékolható volt, hogy hiába írod ki, hogy nem tanács kell, záporoznak majd az ötletek...Az emberek hihetetlenül okosak más életét illetően...;) Meg szerintem ne csüggedj, majd ha ismertebb lesz a blog, akkor majd írogatnak olyanok is, akiket keresel (tehát akik szintén ducik), nem csak a sok tök más ember a rengeteg tippjével.
Viszont ha már itt vagyok, leírom, velem mi volt. Csak dióhéjban (remélem, ezt szabad :P).
Én kamaszkorom előtt izgága, vékony kiscsaj voltam, aztán jött a kamaszkor és BUMM!!! mindennek annyi lett :D Annyival nem ettem szerintem többet, mint előtte (kiskoromban is nagy kajás voltam), csak valahogy a hormonok, a változás nagyon betett. Az a mennyiség, amivel korábban nem volt gond, már soknak bizonyult. Ráadásul több dolog miatt is kiközösített sok gyerek, röviden, a tiniéveim nem voltak felhőtlenek. Szép lassan dagadtam felfele...Rettentően utáltam magam, a testem (pedig akkor még kevesebb voltam!), és pont emiatt még többet zabáltam.
Nálam az egó kifejlődése változtatott meg mindent tulajdonképpen. Gimi végére valahogy meglendült az önbizalmam, bátrabb lettem, sok kihivóbb ruhát felvettem, és azt tapasztaltam, hogy nem feltétlen elutasítás az osztályrészem. A pozitív visszajelzések nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ne tömjem magam unalmamban/depressziómban, mint a libát. Ezt most nem hegyibeszédnek szánom, mert mindenki élete mérhetetlenül különböző, és komplex egység. Csak azért írom, mert értem, mit érzel, hogy milyen nehéz megállni, hogy milyen irigyen lehet áhítozni a vékony lányokra. Szörnyű érzés azt érezni, hogy a külső miatt kevesebbnek számítasz.
Szerintem nagyon fos, amikor a külső alapján következtetnek a belsődre. Tök mindegy, hogy tehetsz-e róla, vagy nem, nem szabadna ezek alapján megítélni senkit, soha. A kirekesztés minden formája ellen vagyok.
Viszont te meg akarsz változni. Nagyon nehéz lesz. De szerintem sose add fel. Saját tapasztalataimra támaszkodva úgy gondolom, valóban magadban kell megoldanod ezt az egészet. Ami rohadt nehéz, lassan megy, göröngyösen. Nem tartom rossz ötletnek a blogot, talán segíthet a többiekkel való beszéd.
Szóval, tarts ki, bogozd ki magad ;) Ha gondolod, hivatalos segítséggel, ha akarod, magaddal.
Ettől függetlenül szerintem ne vedd mindenképp támadásnak a kivédhetetlen fogyi tippeket, főleg, ha esetleg nem paraszt stílusban írták őket...
( uccsó nyekergés: Amúgy nekem van egy csomó haverom, akik kifejezetten a húsos csajszikat szeretik. Az olyanokat is, mint te. Szóval azért mondjuk még így sem lehetetlen a párválasztás.)
(uccsó utáni nyekergés: nekem azóta állt be egy egész jó súly, mióta van egy barátom, akivel nagy a harmónia:) úgy vettem észre magamon, hogy tényleg akkor szoktam feleslegesen enni, mikor belül nem vagyok rendben, szóval egyetértek veled abban, hogy ezek a dolgok a lelki problémákból táplálkoznak.)
Na puszi, sok sikert! :)