Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diána Magdolna Kiss

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rebel Rebel NAF NAF ősz-tél 2015 2015.08.19 14:09:45
  Nemrég fedeztem fel magamnak újra a NAF NAF márkát. Mindig is vonzódtam a francia márkákhoz, nem véletlenül.. A NAF NAF őszi-téli kollekciójában tobzódhatunk a franciákra jellemző lazán sikkes darabokban.      Az online lookbook-ban felvonultatott összeállítások tele…..
disrupt A törvény nevében! 2014.04.22 17:39:59
Figyelem, a képen látható nő egy amerikai bűnöző! Sokszor szidjuk a magyar törvényeket és törvényhozókat, de a világ más részein is vannak gondok. Túlhaladott, értelmetlen, hülye törvényekért az amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, és tele van velük az internet.…..
Webshopból sosem elég! Nincs is sokszor annál jobb, mint otthon csücsülve egy meleg teával, kötött zokniban az ágyból vásárolni. Én imádom! Újabb tündéri shopra shopra találtam az OYSHO-ra. Leginkább kényelmes házi ruházatokat, de utcai ruhákat is találni náluk no és persze…..
Diána Magdolna Kiss 2014.02.09 15:17:09
Legutóbb órákat töprengtem a HeStyle -os fiúk (nemrég velük is találkozhattatok a JOY Trendben) a facebookon feltett következő kérdésén: "Ti milyen márkát/márkákat hiányoltok itthonról?" Nos, elég hosszú a listám és valójában a lista egyre csak nő... Most például az első…..
Amúgy meg az olimpiai fáklyával rohangálást azonnal le is lehet állítani, mert a magyar olimpikonok formaruhái annyira égők, hogy lángra lobbantják egész Szocsit. Hát ezek hogy néznek már ki?      Hungary by Gólya Áruház via..
Ványa bácsi Némberpláza XXL-ben 2013.07.06 16:27:21
Nem utáltuk Gothár Péter Leányvásár-rendezését a Szegedi Szabadtéri Játékokon. De nem is szerettük. Bátran nyúltak az alkotók Jacobi operettjéhez, ám a fürdővíz kiöntésének a gyermek is áldozatául esett. Az intellektuális színházcsinálók operetthez való viszonya…..