Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batorcsaj

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
batorcsaj 2015.12.12 09:47:41
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
batorcsaj 2015.12.02 21:50:42
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
batorcsaj 2015.11.25 18:46:04
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
batorcsaj 2015.07.09 16:40:17
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
batorcsaj 2015.05.12 22:13:59
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
fullbeauty Invictus játék! 2015.03.15 19:25:06
A közkedvelt Paco Rabanne Invictus egy új, különleges Collector kiadásával kedveskedik az illat szerelmeseinek. Az Invictus Collector a 100ml-es EdT illat mellett most egy  egy 10ml-es travel size parfümöt is tartalmaz. Így már nincs akadály, hogy a férfi táskákban,…..
batorcsaj 2015.03.15 20:56:06
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
batorcsaj 2014.11.27 17:53:36
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
batorcsaj 2013.11.23 08:57:17