Regisztráció Blogot indítok
Adatok
michaael

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Dublini kontraszt 2010.01.17 09:23:00
Két email is érkezett nemrégiben Írország fővárosából, mindkettő igen szűkszavú, de a fotók annál többet mondanak. Íme az első, Istvántól. Dublinban fotoztam. Az osszes automata le volt takarva, nehogy valaki veletlenul penzt dobjon be, persze a tablakon is kint volt, hogy csak…..
michaael 2010.01.17 09:38:04
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
Egyik olvasónk arról panaszkodott, hogy a K&H e-bankon keresztül kezdeményezett euró átutalása összességében majdnem tízszer annyiba került, mintha besétált volna egy K&H bankfiókba, felvette volna készpénzben a megtakarítását és befizette volna a másik…..
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
Biztos rendszeresen szokott Riska autózz! blogot olvasni, mert az nem lehet véletlen, hogy ilyen mesteri illusztrációt, ha úgy tetszik, fantomképet készített a két habzó szájú autósról, akik épp kerékpáros barátait próbálták nagy vehemenciával kiiktatni az élők sorából,…..
michaael 2009.09.10 10:46:09
@aachi2: én Bp-en azt tapasztalom, hogy a biciklisek jókedvűen áttekernek a zebrán, és azt várják hogy az ember megálljon.
Ha annyira szabálytisztelő az összes biciklis, akkor szálljanak le és tolják át a zebrán a kerékpárt, a KRESZ szerint igy kellene, de pl. az Andrássy-Bajcsy kereszteződésében olyan simán átrongyolnak, és csúnyán néznek rád hogy eszedbe ne jusson elindulni, plusz mikor kanyarodsz ki a íbajcsyra, azt kockáztatod hogy jobbról a járdáról valamelyik cajglis eltalál, mert ő a zebrán 40-el akar végigmenni
michaael 2009.09.10 10:48:14
@Deluxe The ForumTroll: nem azt mondom hogy jahjon meg mindegyik, de azt azért ne várják el ha szabályt szegnek, akkoris mindenki leborul előttük:-)))
michaael 2009.09.10 11:12:22
@pengusz: igazad van, minden oldalon vannak állatok, én személy szerint tisztelem a bicikliseket

ja, és sosem megyek el mellettük 2 centire, nem parkolok a bicikliútra, mindig körülnézek hogy jön-e bicós mikor keresztezek egy bicikliutat, de a zebrán való átrongyolást rühellem
autózz! Nehogy beengedj, köcsög! 2009.09.07 07:48:00
A megértés nagykövete ismét ihletet kapott egy korábbi posztunktól és továbbvitte a szálat, kicsit más irányba. Vannak a mindenáron befurakodók és a semmiképpen nembeengedők. Mindkettőből sok van, sőt, a két halmaznak igen sok eleme mindkét kategóriába beletartozik. Ha két…..
Pál két dolog kapcsán kíváncsi a véleményetekre. Az egyik a címben szereplő kérdés, a másik pedig az, hogy miért mindenki előzve akar besorolni lassítás helyett. Ez utóbbit én is megfigyeltem és alkalmazom is, mert lassabban reagálják le azok, akik már csak azért sem…..
Olyan volvóssal találkozott Zsömbi az M3-as autópályán, akinek feltehetően igen rossz napja volt és levélírónk rávillogása valami olyasmit eredményezett, mint amikor a szomszéd becsönget, hogy megkérdezze, mi ez a gázszag. Vagy szimplán egy baromállat volt. Érdekelne azért az…..
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
autózz! Birka effektus 2008.03.19 14:15:00
H.P. sztoriját olvasva felmerül bennem a kérdés megint csak a miértek kapcsán. Egyrészt, ha valaki jogosítvánnyal rendelkezik, akkor nyílván tisztában van azzal, hogy milyen esetekben használhatja szabályosan a vészvillogót, másrészt mért vált szinte divattá nálunk. Esetleg…..
michaael 2008.03.19 15:25:07
Azt hiszem az írásból egyértelműen kiderül, hogy:
1. a kocsi nem romlott el
2. ha elromlott volna, akkor a sofőr ott
balf@szkodott volna körülötte
3. nem veszélyeztette önmagát a sofőr, mert nem is ült benne
Amúgy egyetértek azzal hogy jöjjenek a lopóautók. Aki tiltott helyen parkol, azt vigyék- el kell majd mennie a kocsiáért, perkál is egy keveset (15 ezer) és legközelebb jól meggondolja érdemes-e a forgalom közepén leállítani a verdát és bemenni ebédelni
1993-ban az NHL, 1995-ben az NBA játékvezetők sztrájkoltak egy jóízűt, biztosan sokan emlékeznek, hogy ebben az időszakban több okból is rengeteg vitás, de legalábbis vitatott eset került be az almanachokba. Merthogy bíró nélkül nincs játék, játszani viszont muszáj volt,…..
Újra egy kedves jegyvizsgáló kerülhetett fel a tapló vasutasok dicsóségtáblájára.... Azonnali hatállyal elbocsátani, munkavégzés helyét beszántani, sóval felhinteni! Hello!   A következő kis történet tegnap történt velem a 17.05.-ös Vác-Érsekújvár felé tartó…..
autózz! Mától gyökér leszek! 2008.02.15 12:45:00
Zsolt mögött brummognak a gyökér motorosok folyton, ezért úgy döntött, hogy a gyökérkezelésnek azt a módját választja, hogy ő is gyökér lesz a gyökér motorosokkal szemben. Tudom. Szóismétlés. Ma a napsütéses reggel nem csak az én kedvemet viditotta fel, hanem előcsalogatta…..
Perillustris eddig is aktív résztvevője volt a blog életének. Most egy már többször elővett témához kapcsolódóan fejtette ki a véleményét, a szokásoshoz képest részletesebben. Budapest közlekedése és annak problémái. Volna hová javulnia. Az utóbbi hetekben-hónapokban már…..
Hehh. A Bartók Béla sem feneketlen kút.... Tisztelt MÁV-Start Zrt,   Elégedetlenségemet szeretném kifejezni és panaszt kívánok tenni a 2007. 12. 09-én, 17:27-kor, Győrből induló 45-ös számú Bartók Béla EC vonattal kapcsolatosan. Személy szerint vasárnaponként, a 17:22-es…..