Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JitterAee

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De tényleg: az első perctől az utolsóig tökéletes, úgy ahogy van. A kis falvak Nógrádban, ahol a nép, az istenadta nép bukolikus nyugalomban éli mindennapjait, migráns- és erőszakmentesen, tehát boldogan ugye, de jaj, veszély van, nagy, migránsok jöhetnek, igaz nem a faluba, mert miért pont oda…..
Baranyi Tamás Péter 2001. szeptember 11-én reggel 8.46-kor egy 790 km/h sebességgel érkező repülőgép csapódott a Világkereskedelemi Központ északi tornyába. 9.03-kor még gyorsabban, 950 km/h-val egy másik repülőgép csapódott a déli toronyba. A becsapódás és a robbanás eleve sok ember életét…..
Ismét plakátcunami borította el a magyar települések utcáit és tereit, a televízióból és rádióból pedig harsognak a kormányzati propaganda fizetett hirdetései, akár kormánypárti, akár ellenzéki hangvételű csatornát választunk. A kormány tényleg mindent belead az úgynevezett betelepítési kvóta ellen…..
Az Enola Gay nevű B-29-es repülőgép 1945. augusztus 6-án reggel fél nyolckor ért a japán város fölé, majd kioldotta rettenetes terhét, amely 17 ezer tonna TNT erejével pusztított. A 12 fős legénység addig a pillanatig elképzelni sem tudta, hogy a Little Boy névre keresztelt szerkezetnek milyen…..
2016.07.24-én 12 órakor a UBER felfüggeszti szolgáltatását Budapesten a hatályba lépő jogszabályok miatt, amik gyakorlatilag mondvacsinált indokokkal ellehetetlenítik a működésüket. Nyilván erre ugrik a nép, akik annyit látnak, hogy a tök menő ügyfélbarát Dávidot megtámadta a Góliát szerepében…..
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
(SPOILERES KRITIKA!) Szomorúan kell bejelentenem: a Jedi ezúttal sajnos nem tért vissza. J.J. Abramsszel kapcsolatban sokszor elhangzott, hogy a Star Wars-saga azért van jó kezekben nála, mert ő maga is fanatikus rajongója a szériának. Vagy ha úgy tetszik, elkötelezett híve egy…..
Nemzetközi szinten igaz, hogy a fiatalok egyre kevesebbet néznek TV-t, folyamatosan elfordulnak a mainstream-mé vált közösségi média platformoktól és egyre több időt töltenek a telefonjuk nyomkodásával. Ennek mentén változik a közösségi média szerkezete is, számos új…..
Ég az arcomon a bőr. Tényleg. Én mindig büszke voltam arra, hogy magyar vagyok. Még akkor is, amikor az utóbbi években inkább csodálkozva és furcsállva néztek ránk külföldön a 2006-os események, majd az utóbbi években Orbán ámokfutásának eredményeként. Ilyenkor mindig…..
JitterAee 2015.09.01 19:50:32
Csődöt mondott a Fidesz menekültpolitikája. Vagyis az a gyalázat, amit érdemi cselekvés helyett műveltek az elmúlt fél évben. A hazug fideszest hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Napok óta tucatjával érkeznek a fotók, videók és beszámolók arról, hogy a menekülők…..
A dolog ott kezdődött, hogy Görögország rég nem tud mit kezdeni a menekültinvázóval, ami a török partok felől éri az égei szigetvilágot. Összegyűjtik őket Athénban, majd elszállítják a macedón határra. A macedónok szintén nem tudtak beleavatkozni a dolgok folyásába;…..
A nyári uborkaszezon nagyszerűen alkalmas arra, hogy felidézzünk néhány régi, ám szívünknek kedves történetet. A Queen, akkortájt a világ egyik legfelkapottabb zenekara, 1986 hasonlóan forró nyarán Budapesten koncertezett. Az esemény nemcsak rockzene-történeti jelentőségű…..
A jó gazdák tudják, hogy a földeken nem szabad elsietni semmit. Ha nem jól boronálsz, ha nem körültekintően veted el a búzát, ha nem figyelmesen aratsz, mind veszteségeket okoz. A pusztában épített kerítéssel is hasonló a helyzet. Ha csak az a fontos, hogy minél előbb túl…..
  A kőbányai kísértetházként elhíresült épület eredetileg egy nyári villa volt, ami 1890 körül épülhetett. A XX. század elején apácazárda és gyermekotthon, majd később a büntetés-végrehajtási intézet központi kiképző iskolájaként funkcionált...
Ez az összeállítás a Szellemvárosok Magyarországon által 2014-ben bejárt területekről szóló válogatás. Rengeteg hihetetlenül izgalmas és lenyűgöző helyen jártunk már, így elég nehéz volt egy tízes listát összeállítani, de mégis megpróbálkozunk vele...
JitterAee 2015.04.12 07:26:51
Az Ötvös Csöpi-filmek óta nem volt ilyen menő a köztévén a magyar tenger, mint most: hiánypótló ifjúsági mini-sorozatként debütál április 26-án a Duna tévén Dyga Zsombor Egynyári kaland című, vasárnaponként 52 perces epizódokban levetített, fiatalokról szóló, nagy…..
JitterAee 2015.04.10 17:45:47
Nagy a bizonytalanság a nemzetközi sajtóban, hisz oly régen történt, hogy John Maloof 29, 30, 32 éves ingatlanügynök, az Észak-Chicagoi Történelmi Társaság elnöke, 2007-ben árverésre ment, ahol megvett egy csomó negatívot, hátha talál képeket az egyik városrészről készülő könyvéhez. Nem talált.…..
Y-GEN A Quaestor-miniszter 2015.03.24 15:50:44
Szijjártó Pétert mostantól csak úgy vagyok hajlandó emlegetni, mint a Quaestor-miniszter, hiszen kinevezése óta kizárólag Tarsoly Csaba érdekeit képviselte, nem pedig a magyar polgárokét. Hogy ki az istenverése ez a Tarsoly Csaba? Hát, ő a Fidesz Kulcsár Attilája. A…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása.Minél tovább töpreng az ember Simicska Lajos legújabb történetén, annál zavarosabb az ügy. „Előtte azonban vittek katonának Zalaegerszegre. Ott aztán egyszer Pallos őrnagy berendelt magához. Az asztalán tíz centi vastag akta volt. Rólam.…..
“Valós a fenyegetettség a Földön-kívüli lények részéről” - mondta egykoron Ronald Reagan, az Egyesült Államok elnöke. Sorozatunk következő részében a világ hat, leghitelesebbnek tartott ufó-észlelését gyűjtöttük össze. A poszt végén szavazás!  Sorozatunk korábbi…..
Úgy vagyok én ezzel a Putyin látogatással, mint a saját lábán álló Tiborcz vej az anyósával: Tiborczékhoz Svájcba ellátogat Orbánné, akit a Tiborcz vej személyesen fogad: - Csókolom anyuka! Meddig tetszik maradni? - Amíg szívesen láttok. - mondja kedvesen Anikó. - Hát már egy…..
A rendszerváltást követően, a szovjet hadsereg kivonulása után, - csak úgy mint egész Európában - a magyar honvédségnél is elindult egy lassú és fájdalmas leépülés, melynek egy része a nemzetközi leszereléssel köthető össze. A varsói szerződés felbomlása után hazánk éves katonai kiadásai nem érték…..
Jég-, Zöld-, Laposkő-, Erdő- és végül Szőlőföld. Ezek a földrajzi nevek sorjáztak 1000 táján a norvég viking hajósok fejében, miközben nyugat felé kalandoztak. Közérhetőbb formában Izland, Grönland, Baffin-sziget, Labrador és végül Új-Fundland északi csücske. Ha…..
Ismét frissült a fortepan.hu, nem is akármilyen képekkel. A budapesti képekből válogatunk, az Astoria foghíjtelkétől a panelkorszak előtti Óbudán át a valóban egyedi kelenföldi templomig. 70184: Az…..