Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz=mszp

17 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerős képsorok a híradóban: az orosz-ukrán háborús front drámai képei, vonuló tankok, félelmetes robbanások egy lakóövezetben, terepruhás sisakos katonák egy lövészárokban, majd szinte minden híradás végén bevágják Zelenszkij ukrán elnököt a megszokott zöldesbarna katonai felsőjében ahogyan áthitt…..
Varga Judit miniszter eltüntetése a magyar politikai közéletből annyira borítékolható volt mint ahogyan télen eshet a hó, azaz a híradások kapcsán már egyértelművé vált, hogy az igazságügyi miniszter asszony már időben megkapta a selyemzsinórt gazdáitól. Személye lejáratása kezdődött azzal a…..
Ha csak a múltba tekintünk vissza számtalan eseményt láthattunk már amely a környezetvédelem és politika szoros összefüggését reprezentálta annak ellenére, hogy a környezetvédelemnek a Föld megmentése és a fenntartható fejlődés érdekében egy politikai irányzatoktól mentes célnak kellene lennie az…..
Ahogyan korábbi blog bejegyzésemben már utaltam rá, Putyin orosz elnök fizikális meggyilkolása soha nem lenne aktuálisabb mint pont most napjainkban. Az akkori blogbejegyzésem valós realizálódásának igazságtartalmát felülírta az orosz-ukrán háború gazdasági érdekei, hiszen a háttérhatalomnak…..
FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET! Ma már egyre több helyről és forrásból érkezik az a korábban egyértelmű megállapítás, hogy az Északi-Áramlat felrobbantása Ukrajna számlájára írható. Sokáig…..
Kedves Olvasók! Sokáig gondolkodtam, hogy első 2015-ös blogbejegyzésem okán tollat ragadjak e ismét, uis. az ott "megjósolt" eseménysor többé-kevésbé szinte kísértetiesen visszaköszönt a napjainkban folyó Covid járvány által. Bocsássatok meg, hogy ott még Ebolát írtam a SARS-CoV-2 (Covid-19)…..
Néhány év mopedezés és simsonozás után felötlött bennem a gondolat, hogy igazából nem ártana egy motoros jogsi. Fejest is ugrottam bele azonnal. (Alapvetően nem vagyok az a típus, aki mindenbe egyből fejest ugrik, de a motorozás valamilyen rejtélyes okból kifolyólag mindig gyors…..
 Félreértés ne essék! Jártam Erdélyben, Felvidéken és beszéltem Prágában is magyarul, sőt még Burgelandban is. Dédnagyapám Burgelandból Sopronba költözött, a határ innenső oldalára! :-)MAGYAR vagyok, magyarul álmodok (Wass Albert), bár német és horvát vér (AB+)…..
fidesz=mszp 2017.07.22 23:32:28
Úgy tűnik, a hosszan tartó válság okozta munkanélküliség után a munkaadóknak világszerte új problémával kell szembenézniük: a munkaerő hiányával. Persze minden országot máshogy érint ez a jelenség, de kétségtelen, globális trendről van szó. Míg egyes helyeken csak…..
fidesz=mszp 2016.03.01 20:03:22
Korábbi bejegyzéseinkből is ismert, hogy jelenleg nemcsak Oroszország meggyengítése a cél hanem maga Putyin elnök fizikális meggyilkolása is emiatt a háttérhatalom minden oldalról provokálja, kóstolgatja az oroszokat. A tegnapi hírekben is megjelent tragikus határincidens mögött…..
A közelmúltban "támadta be" az Európai Bizottság a kormányt a Paks II szerződéssel kapcsolatosan: Brüsszel azt vizsgálja, hogy a jelenlegi feltételek mellett előreláthatólag megtérül-e a beruházás. A magyar állam finanszírozhatja a paksi beruházást, de csak akkor, ha nem lesz…..
A történet a mai Magyarországon sajnos nagyon jól ismert - és sajnálatos módon lassan már mindennapos lesz egyes régiókban (pld. a korábbi kesznyéteni eset): egy becsületesen, hangyaszorgalommal dolgozó gazda portáját napi szinten fosztogatták a bűnözők - és mivel az állam, a…..
Mindenkit megdöbbentett a nemrég Egyiptomban lezuhant orosz gép tragédiája hiszen rengeteg ártatlan ember halt meg sajnálatos módon a katasztrófában. Felvetődött opcióként, hogy akár az ISIS állhat - az elsőként még műszaki hibának titulált, később már merényletnek…..
Érdekes gondolattal vágott neki egy nevadai túrának Marc McAndrews, aki úgy döntött, végigfotózza az állam bordélyházait. Az ötlet persze nem feltétlenül eredetisége miatt érdekes, hanem azért, mert a fotós saját bevallása szerint korábban még sztriptízbárban sem járt, azaz…..
ÉRETT SUNA Suzzy 2015.09.22 08:45:00
 ..
fidesz=mszp 2015.09.27 21:22:01
[Supernatural Movies] Tűzparancs 2015.09.26 20:00:00
Bő 20 évvel ezelőtt, életem első filmes élménye közé tartozott, Stuart Baird kliséhegyekkel teletűzdelt akciófilmje, mely karöltve a Star Wars 4. részével, indította útjára a filmek iránti rajongásomat. Ekkor még nem volt se CD, se DVD, csupán a jó öreg videótéka, ahonnan…..
Szinte bármi okozhat függőséget, de vannak olyan termékek, tevékenységek, melyek az emberiség igen nagy hányadát ejtik rabul. Íme a függőséget okozók top 10-es listája. Alkoholfüggőség Az alkohol a legnépszerűbb, felnőttek számára legálisan beszerezhető, függőséget…..
fidesz=mszp 2015.09.27 20:58:35
FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET! Ahogyan korábban jeleztük, a mesterségesen kirobbantott európai ebola járvány elleni állami szintű kötelező védőoltások…..
A holodomor Ukrajna történetének legtöbb emberáldozattal járó katasztrófája. Halálos áldozatainak számát 7 és 10 millió közé teszik, amiből 3 millió gyermek volt. A "holodomor" szót kifejezetten az ukrán területeken végbement éhínségre használja a…..
fidesz=mszp 2015.09.25 20:44:41
@ennek annyi: G.B.Shaw írót is felhasználta Sztálin propaganda célra. Talán bécsi borjút zabáltattak vele Ukrajnában a népirtás idején. A terményt meg nem győzték nyugatra eladni, a többit pedig szeszfőzdékbe küldték. Volt erről a szörnyű népirtásról egy megrázó dokumentumfim is.
FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET! Korábbi bejegyzéseinkből már körvonalazódhatott mindenki számára, hogy egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak az…..
1. Az Egyesült Államokban a 60-as évek második felében felbukkanó hippi mozgalom elsődleges célja a társadalomból való kivonulás, a korábbi kötöttségek alól felszabadított életmód kialakítása volt. A hippik a korábbi nemzedékek prüdériájával szemben a szexualitás…..
fidesz=mszp 2015.08.29 21:17:15
FIGYELEM! A BEJEGYZÉS -ÖSSZESKÜVÉS-ELMÉLT LÉVÉN- A SZERZŐ KITALÁLT GONDOLATA (SCI-FI-JE), EGYEZŐSÉG A VALÓSÁGGAL CSAK A VÉLETLEN MŰVE LEHET! A közeljövőben a beutaztatott migránsok és őket segítő szervezetek tagjai által kirobbantott európai ebola járványt (lásd.…..
Az amerikai életszínvonal alapja azon az egyszerű gazdasági tézisen alapszik, hogy korszerű technológiákkal előállítanak valamilyen árut és azt másfélszeres/dupla áron eladják a világon bármilyen fogyasztóknak dolláralapú elszámolással. Ez az egyszerűnek tűnő tézis az…..